hamilelik ve grip (ne olur yardım))))

Başlatan duyguduygu, 07 Ocak , 2010, 18:10:21

« önceki - sonraki »

duyguduygu

arkadaşlar çok hastayım grip oldum aksırık öksürük kafamı kaldıramıyorum ilaç da kullanamam ne yapabilirim ne olur yardım!!!   :igrenc: :igrenc: :igrenc: :igrenc:

♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥

ben dehamişken olmustum canım doktora gittim sana birşey veremem ilac olark demıstı parol ıcebılırsın ama bı zararı olmaz o da ne kadar fayda eder bılmıyorum gecmıs olsun  :igrenc:

asusen

Öncelikle geçmiş olsun. Benden kurban bayramının sonunda çok kötü grip olmuştum. 39 derece ateşim vardı düşüremiyorduk. Gece acile gittik doktor 1 mg ateş düşürücü novalgin iğne yaptı. İlaç olarak minoset ve aqumentin verdi. Ama gittiğim doktor anne karnındaki zar bebeği çok iyi koruduğunu ve bebeğe bişey olmadığını söylemişti. İçini ferah tut.  Sadece 2 saatten fazla 39 derece ve üzeri ateşte kalmak riskli.

♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

gecmiş olsun canım bende bugun itibariyle 9+3 hamileyim ve grip oldum
ALLAH IM BANA VERMİŞ OLDUGUN EMANETlerini BANA BAGISLA YA RABBİM

✿sweet_sweet✿

07 Ocak , 2010, 20:15:21 #4 Son düzenlenme: 07 Ocak , 2010, 20:17:00 ѕωєєт_ѕωєєт
duygucum bol miktarda sivi al su ic meyve suyu katkisizz.. ve bokk portakal mandalin vss tuket, ellerini yuzunude her 1 saatte bir yika, doktora gitmeyeceksen bu dediklerim cok iyi gelecektirr hamilelikte grip rastlanirr,, yanliz atesin vss varsa olc gerekirse doktora danisss ates olayin icine girince durum degisirr.. ve mumkun oldugunca yatip dinlenmeye caliss.. cok cokk gecmiss olsunn


sibellcmm ayni seyler senin icinde gecerlii bol sivi tukett.. arkadaslarr doktorunuza danisin ama hemen ilaca sarilmayin dedigim gibi besinlerinizi saglam alin.. sanada gercmis olsun :flowers:

allah ikinizede sifa versinn saglicakla kalin

duyguduygu

çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için tşk ederim portakal limon sıkıp içtim birazdan da uyurum herhalde inş yarın iyileşmiş olarak kalkarım hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrr  :sleepy1: :sleepy1:

♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

canım dogru sölüyosun ama mide bulantısı oldugu için su içemiyorumm bişey yiyemiyorum vucud direncsiz kalıyo cumartesi günü doktor knt var zaten ates olmadıgı için doktora gitmedimm
ALLAH IM BANA VERMİŞ OLDUGUN EMANETlerini BANA BAGISLA YA RABBİM

мiŁenα.

canım ben zorlada olsa sıcak corba yapııp bol karabıber pul bıberlı yemıstım..sonra meyve bol ye ve ıhlamur ıc lımonlu bol bol dınlen gecıyor


:love9: :love7: :love9:


<<AyBüKe>>

Hamile kaldığımdan beri ilk defa grip oldum  :cildir: Kafamı bile kaldırıcak halim yok, bol meyve yiyorum nane limon falan içtim ama banamısın demiyo korkuyorum bebeğime bişey olucak diye  :y25: Gerçi Allahtan ateşim yok ateş olunca tehlikeli diyolar. Hamileliğinde grip olanlar nasıl geçirdiniz gribi ve kaç günde eski halinize döndünüz ?  :sad1:

Aytii

Gribin tam olarak hiç bir tedavisi yoktur. doktorların verdikleri ilaç sırf süreyi kısaltmak için ama bu herkese yaramıyor. oyüzden aslında hem normal iken hem hamile iken bence ıhlamur çiçeğini kaynatıp içmek lazım ben geçen ay grip oldum ve hamileyim gittim aktardan ıhlamur çiçeği aldım kaynatıp içinede karanfil attım iki tane ılıkken içtim ve gayet iyi geldi o geceside uyumadan eklem yerlerime sirke ve limon karışımı yapıp sürdüm ve öyle uyudum  :icon_thumright:

eguzel89

valla kızlar bende hasta 2 kez oldum ama ateş olmadıgı için sorun olmaz dedi doktorum bol su içtim meyve yedim ama nane limon içmedim canım nane için rahim duvarını inceltiyor falan dediler bana haberin olsun tatlım içme
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

Balböceği

Gecmis olsun acil sifalar diliyorum  :flowers:

yellowrose

kızlar 6+2 hamileyim ve 30 yaşıma kadar hayatımda 2 kere grip olan ben ne şans ki girp oldum; üstelikte sürekli portakal ve mandalina yediğim halde:((  sürekli tarhana çorbası içiyorum şifa olur diye ve de bol bol su; inşallah bebişime bişey olmadan atlatırım...  herkese geçmiş olsun, Allah bebeklerimizi korusun hepimize acil şifalar versin inşallah...
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

esma...

YAVUK SUYUNA CORBA VE BAL LIMON 1 BARDAK ILIK SU KARISTIRIP ICINE TARCIN DOKUP ICERIM COK IYI GELIYOO

ceylin eslem

bende gripim malesefki ,32 haftalık hamileyim.doktora gitmedim 4.ayımdada böyle hasta olmuştum o zamandan kalan ilaç ve antibiyotiklerimi kullanıyorum şimdilik.ateşimde yok çok şükürki yememe içmeme dikkat ediyorum dinlenmeye çalışıyorum böyle atlatmaya çalışıyorum.