Yumurta Çatlatma İğnesi Yaptıran Arkadaşlar

Başlatan Elmalı_kurabiyem, 18 Aralık , 2007, 21:08:27

« önceki - sonraki »

gülay t.

Merhba Nagişçim, ben hem klomen hem de pregnyl kullandım canım. İlk kullandığım ay sonuç vermişti çok şükür. Ama şu an Pregnyl bulmak çok güç bildiğim kadarıyla üretilmiyor. Bulabilirsen işe yarıyor canım için rahat olsun.

nagişşş

sağol canım ben 2 aydır aynı eczaneden alıyorum pregnyl.doktorum yumurta çok güzel çatlamış dedi.gerisi allaha kalmış.allah isteyen herkeze versin.benim sol tüpüm tıkalıymış ondan korkuyorum.

gülay t.

Olsun canım olacağı varsa tek tüple de olur. İnşllah sen de güzel sonuçlar alırsın. :amin:


havuç anne

kızlar  bende  yeni üyeyim  yaklaşık 4 aydır tedavi  görüyorum fakat  bir  sonuç alamadım  hem yumurtalıklarımı büyütmek için hemde çatlatmak için iğne oldum fakat  bir  sonuç alamadım  tüplerime  bakılmadı...tüplerin tıkalı olması için sanırım  ağır bir enfeksiyon ve  ameliyat geçirmiş olmak  gerekiyormuş
ALLAH HERKEZE  HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLI EVLATLAR DOĞURMAYI NASİP ETSİN İÇİNDEN BENİDE AYIRMASIN...

zühre

Merabalar ben de yeni katıldım aranıza bende çocuk istiyorum catlatma iğnesi vuruldum zor olan iğneyi buldum ama olmadı bugün tekrar gitcem hayırlısı bakalım  ya klomen diye bi ilac kullandım yumurtaları geliştiriyomuş acaba iğne vurulmadan hamile kalırmıyım haa bu arada yaşım 19 yaşım kücük olduğu işin olmuyomuş doğrumu sizce 9 ay oldu evleneli teşekkürler inşallah allah gönlünüze göre verir :opucuk: :amin: :hello:

goncagul

canım hosgeldın oncelıle yasla alakası yok onu once bı at kafandan ama yumurtalarla ılgılı bı sorunun ar galıba o sorun bende de var benımde yas20 yasımız kucuk daha olur elbet sabretmek lazım

gülay t.

Zührecim Klomen kullandıktan sonra çatlatıcı iğne vurulmak şart değil ama genlde veriyor doktorlar. Senin doktorun vermediyse vardır bir bildiği. İğnesiz de çatlayabiliyor ama her ihtmale karşı çatlamayı kolaylaştırmak için doktorlar öneriyorlar bazen.

nagişşş

merhaba ben 2 aydır klomen ve pregnyl kullanıyorum en son 25 nisanda iğne olmuştum.10 gündür karnım şiş   gaz var kasıklarımda ağrı var acaba iğne dokundumu???? yoksa hamile olbilirmiyim ki??böyle belirti olurmuki  daha 1 hafta var... günler geçmiyor sanki

nagişşş

sevgili havuç anne ben enfeksiyon yada ameliyat geçirmedim. ama sol tüpüm tıkalıymış.doktorun istiyorsa çektir bence en azından ona göre hareket edersin canım.

bircan

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım inş. benide bilgilendirirsiniz .bende herkez gibi bebeşim olsun istiyorum bu ay 5 ayımız deneyeli 5 ay da dr. gittim hala da devam ediyorum 5 gidişim şimdilik herhangi bir ilaç vermedi önce yumurta takipi yapatım dedi geçen salı gittiğimde sağ taraftaki yumurtamın büyüklüğü olması gereken ölçüye ulaşmış biride 16 kaldı birde o gün kapısı açılmış ne kapısıysa o gün akşamı vede çarşamba cuma iilişki önerdi ne neler yapmamız gerektiğini anlattı dünde tekrar kontröle gittim yumurtan çatlamış içinde de sıvısı var dedi ne demek olduğunu anlamadım sizce ne demek istedi birde normalde vajinal muhayne yapıyodu dün ultrasyondan baktı kan testi yapıldı yumurta kalitesine bakıcakmış daha onun sonucunu almadım sizce ne kadar şansım var birde bana hiç bir ilaç vede iğne vermedi....

gülay t.

Bircancım hoşgeldin aramıza. Canım doktor öncelikl yumurta takibi yapar bir anormallik yoksa ilaç vermez. Senin maşallah kendiliğinden büyümüş. yumurtan çatlamış dediyse ve ilişki önerdiyse demek ki herşey yolunda. Korkma canım rahat ol.

bircan

cevabın için çok teşekkür ederim gülay inş. mutlu haberide beraber paylaşırım sizle

bircan

arkadaşlar bişey daha soracam yumurta çatlamadan öncemi ilişki oluyo yoksa çatladıktan sonramı....:-ooo

armi

bircan aplacim yumurtan catladiktan sonra iliskiye giriyorsun
d