Kordon Kanı Saklama !!

Başlatan -Butterfly-, 17 Aralık , 2007, 06:04:09

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

sevdacim yok bizimki ayberkin ihtiyaclari disinda sadece hastaneye verilen  paralar  :honk: ama dedigin gibi ekstra masraf cocuk mamasiydi beziydi ve hergun buyuyor bugun olan ustune yarin olmuyor ama helal olsun oglumaaa  :love9:



sevda

Evet olsun valla sıpalarımızaa... ;) :opucuk:

-Butterfly-




duru boncuk

bende çok istemiştim çokta araştırmıştım ama çok pahalıydı ve bede güvenemedim açıkçası kimse tatmin edici bir açıklama yapamıyodu bizde koyamadık o yüzden ama nasip olursa eğer şartlarda uyarsa ikinciyi istiyorum ama önce bu ülkenin düzelmesi gerek bu konuda daha çok yeni çünküü :honk:

masraflara gelince offfffffff offffffffff diyorum sadece bazen bakıyorumda bu kadar parayı nerden buluyomuşuz diye şaşırıyorum kendime kalsa bulamam ama zeynep söz konusu olunca hiç hesap yapmadan alıyorum her şeyini hiç bişeyden mahrum kalmasın istiyorum allahım hayırlı paralar versin de bende kızıma her şey alıım inşallah feda olsun onlaraa biz niye çalışıyoruzz her şey onlar için allahım sağlık versin yeterkii :amin:

✿sweet_sweet✿

bu konuyu guncellemek istedim.. gecenlerde bir arkadasimm bunu yapacagini soyledi arastiriyorumm arkadaslarr siz ne dusunuyorsunuz bu konuyla ilgili, benim pek bir bilgim yok acikcasii... ??? ??? ??? ???