Bebekleri Biberon ve Emziğe Alıştırmak

Başlatan gamze, 07 Aralık , 2007, 14:45:38

« önceki - sonraki »

gamze

Merhaba arkadaşlar. 4 aylık minnoş bir kızım var. İşe başlamam gerekiyor fakat gidip gidip geri dönüyorum çünkü kızım biberon almıyor. kaşık içinse çok küçük. sadece kaşıkla beslenemez. Bir bilen varsa lütfen bana bilgi versin.

Sevgiler

sevda

Güzelim bazı bebekler biberona hemen adapte olamıyor ama eczanelerde bebek ürünleri satan mağazalarda envayi çeşit markalar ve biberon seçenekleri var en çok kullanılan ürünlerden yada çok pahalı olmayan ürünlerden deneyerek alabilirisn sanırım... ;)

Mesela arhan da suluğa adapte olamamşıtı ve ben her türlü suluklardan aldım en pahalısını değilde en ucuzunu şeçmiş olmasından kaynaklanan bir sonuç yaşadık sana diyeceğim en ucuzundan başla öncee bak benim yaptığım hatayı sen yapmaaa.... ;)

-Butterfly-

cok dogru soylemissin sevdacim bebekler kaliteden cok  rahatligi seviyor..

gamzecim

anne memesine benzeyen biberon basliklari var istersen bir dene cesit yap bakalim hangisini benimsiyecek.. dedigin gibi kasikla beselenmez henuz cok kucuk ... malesef bazi bebkler adapte olamiyorlar insallah kisa surede cozersin sorununu...



gamze

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Fakat hemen hemen piyasadaki tüm markaları denedim. Ama ağzına yabancı bir cisim girer girmez kıyameti koparıyor. Yalancı memede almıyor zaten. Kaşığa da tepki koyuyor. Günümüz bebekleride bi tuhaf valla. Oturdum kaldım evde. Annem, 'artık bebekler üniversiteyi bitiripde doğuyor' diyor:)

sevda

 :k06: canım yaa demek öyle doğuyorlar hımmmm.... :k06:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

Arkadaşlar yardıma çok ihtiyacım var çıldırmak üzereyim  :cildir:
Nazın dişleri çıkarken emzik veya biberon alamıyodu canı acıyodu sanırım
Şimdi dişleri geçti ama yine biberon almıyo geceleri acıkıyo uyanıyo ben o saatte kalkıp muhallebi nasıl yapayım yahuu
Mama yapıyorum içmiyo ağlıyo kafasını çeviriyo, Unnuttu biberonu  :icon_pale:  :icon_pale:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

duru boncuk

allah yardımcınz olsun kızlar bu konuda fikir veremicem çünkü zeynep biberonu memeden çok seviyodu ilk denemedede aldı zatenn daha kolayına geld sanırım  :icon_scratch: :icon_scratch:

selincim gece muhallebi gerçekten çok zor oluyoo umarım nazda tekrar döner biberonunaa :amin:

-Butterfly-

malesef benim burda canli canli sahit oldugum bir arkadasim var oda veremedi 1.5 yasina kadar sadece anne sutu aldi kizin iliklerine kadar emiyordu ama 1.5 yasindaki cocuk ne kadar doyarki gel gorki doymuyordu yazik yavrum sabahlara kadar kocaman cocukgu  emzirerek buyuttu ve en kotusu uyumuyordu kucigindan biraktigi an aglamaya basliyordu memede uyursa uyuyor yoksa anneyle tum gun yapisik olarak yasiyordu  :honk: allahtan buyudede o dertlerde bitti insallah sizinki batu (arkadasimin oglunun ismi ) gibi olmaz  :amin:



gamze

Selinciğim bebeğini biberona alıştırmanın bir yolunu bulursan lütfen benide haberdar et. Yada beraberce kafa yemeye devam edelim..

yeşil

benim kızımda ilk başlarda biberon alıyodu bazen sütümden sağıp veriyodum ama şimdi kesinlikle almıyo kauçuk uç alıp deniycem bakalım

iremsuu

mrb arkadaşlar gamze benim de başımda aynı dert var. bende 20 gün sonra göreve başlayacağım kızım 4.5 aylık biberon almıyor.silikon anne memesini andıran biberonlardan al dediler. aldım ama bebeğim emmiyor sadece ağzında damaklarıyla ısırıp oynuyor. bende ne yapcağımı bilemiyorum.sütümdesağıp vercek kadar çok değil devam mamasına alıştırayım dedim onuda sevmedi ben de işe başlayınca ne yapcağımı bilemiyorum
:crybaby2:

yeşil

hangi mamayı denedin bilmiyorum ama bazı bebekler aptamili sevmiyormuş onun yerine milumil öneriyorlar

paçi&uşak=bebek

oğlum 3 aylık naptıysam yalancı emiziğe alıştıramadım emdikten sonra beni emzik gibi kullanıyo uyku arasında bile :sad1:
nuk marka damaklı emzik kullanıyorum nasıl alıştırabilirim emziğe sürekli ağzında dursun istemiyorum sadece uykuya hazırlandığını bilsin yeter

Lă_Tăhzen!

off aynı dertten bende muzdarıbım ılk zamanlarda alıyodu sımdı hemen fırlatıyor emerek uyuyor devamlı  :sad1:

paçi&uşak=bebek

ben emziğini reçele batırdım alsın die uyanık reçeli bitince hemen atıyo nasıl alıştırıcaz bilmem :'(