şaşkınımmmm... mutluyum... tarif edemez haldeyim....anlarsınız beni:)))

Başlatan asse, 07 Aralık , 2009, 15:38:37

« önceki - sonraki »

asse

Selamlar....

Arkadaşlar aylar önce buraya yazmıştım... çok kanamaydı, kistti bilmemneydi derken, geçen ay PKO teşhisi konmuştu. Doktor glucophage verdi. hemen başlamamı istedi. ekim ayı boyunca regl olduğum için de regl olana kadar bekle olunca da doğum konrol hapına devam edelim, 2 ay sonra gel, kontrol edelim dedi. bu arada ben antalyadayım doktorum istanbul'da Yavuz BErkol hoca ve Altuğ Bey.

Neyse efenim. Dediğini yaptım. Glucopage başladım hemen. bu arada adet olmayı bekliyorum. olunca da doğum kontrol hapına başlayacağım. artık çocuk düşüncesini kafamdan atmıştım, çünkü pko vardı ve tedavi edilmesi gerekiyordu. bu arada adet olmam gerek ama olmadım. neyse....
bir ay önce çok uzadığı için olmuştur diye düşündüm. es geçtim. bir arkadaşım 9 aylık hamile. o ve annesi bi test al yap, bişey çıkmaz belki de hamilesin dediler. asla ihtimal vermedim. zaten 11 kasım da istanbuldaydım. daha 11 kasımda baktı doktor 1 ayda olmaz dedim. ama içime kurt düştü bir kere. Cumartesi günü yani 5 aralık doğumgünümdü. 4 aralıkta da eczanelerin grev yapacağı tuttu.

Sonuçtaaaaaa, bugün öğlen test aldım ve emin olayım bari hamile olmadığıma dedim. 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cildir:

İnanamıyorum. Haberi aldığımın üstünden 1,5 saat geçti. yanaklarım hala kıpkırmızı. sevgilime söyledim hemen, yanıma çağırdım...(beraber çalışıyoruz) aynı şaşkınlıkta o da... beklemiyorduk ama meleğimiz şimdiyi seçti galiba....

Az sonra gidip kan testi yaptırıcam, kesinleşmeden kimselere haber veremedim ama içimde de tutamadım. ilk defa size söylüyorum....

hadi hayırlısı...

Salağım, şağşalım, şoktayım ama mutluyum galiba :toothy10: :muzz: :occasion5: :occasion14: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk:


Allah bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, tabi bana da hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş :binkybaby:

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Dilek&Yusuf

hayırlısı olsun bende bugün öğrendim bende hamileym inş.sağsalim alırız kucağımıza

asse

Amin.....

O kadar şapşalım ki anlatamam..... fakında bile değilim hiçbişeyin..... yanaklarım kıpkırmızı ellerim buz kesmiş durumda....oyyyyyyyyyy.... :honk:


AککORTįє

Allah kucağınızada  almayı nasip etsin kızlarr, tebrik ederim  :flowers: :flowers:


ceylin eslem

çok güzel yaaa ne güzel hiç beklemediğin bir zamanda gelmiş.bende böyle hiç beklemediğim bir anda bana süpriz yapsın istiyorum  :amin: allahım ikinizinde kucağında ,öptüğünüz,kokladıgınız günleri görmeyi nasip etsin.

**YeŞiLzEytİN**

cnm ya çok duygulandım inanki allah kucağında bulundursun olmayan isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:
gυωєη∂ıgıм тєк ѕєун!!αуηαуα вαктıgıм∂α gσя∂υgυм ωє уυкαяıуα вαктıgıм∂α gσяємє∂ıgıм∂ıя!!!    

asse

ya hala inanamıyorum şimdi geldim, kan verdim...  salak gibiyim inanın...

Allah herkese yaşatsın. hep merak ederdim,ne hissedicem, nasılolacak diye. çift çizgili aparat elimde ağlamaya başladım.öyle bişey ki, gözyaşlarınız durmuyor....

aileden kimselere söylemedik daha. kan testi sonucu bu akşam saat 19:00'da.

Dua edin ne olur....

İnşallah o da pozitif çıkacak:)

Sevgiler..


Dilek&Yusuf


**YeŞiLzEytİN**

gυωєη∂ıgıм тєк ѕєун!!αуηαуα вαктıgıм∂α gσя∂υgυм ωє уυкαяıуα вαктıgıм∂α gσяємє∂ıgıм∂ıя!!!    

asse

dualarınıza müteşekkirim.

hastahaneyi arayıp taciz etmeye başladım. hemen baksınlar diye :ehi:

bakalım:)

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


asse

beta hcg 256:)

kan testi sonucu pozitif.

kalbim ağzımdan çıkmak üzere....

öpüyorum hepinizi... aileyi arama vaktiiiii....

{safişim}