28 Nisan , 2024, 23:15:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


BERRAĞIN YENİ DÜNYASIIII:)))

Başlatan sevda, 29 Kasım , 2007, 23:21:50

« önceki - sonraki »

bengü

 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: biz sana demedikmi kötü düsünme yeter canim cok sevindim allah bidaha yasatmasin :opucuk: :opucuk: :opucuk:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

canim cok mutlu oldum sutun gelmis :muzz: :occasion14:
insallah boyle devam eder  :amin:
yeterki sen kafani birseye takma bu cok onemli bence
minigide cok cok :opucuk: :opucuk:


berrak

sağolun güzellerim,allah hepinizden razı olsun.bu sıkıntılı günleri sizin yardımlarınızla atlattım. :love9:harika bebeklerin melek anneleri :angel12: hepinizi çok seviyorum.iyiki varsınız ve iyiki ben sizi buldum. :opucuk:

-Butterfly-

berrakcim gozun aydin guzelim   :hello2: sutun geri gelmis zaten gelmeme gibi bir durum cok agir sters altinda yada sulu gidalar alama durumunda olabilirdi arkadaslariminda dedigi gibi stresten uzak durmaya calis ve  sulu gidalar son gaz devam tatli efecikde doyasiya anne sutunun faydalarindan sonuna kadar faydalansin ..

ayrica yeni resimleri yok galiba berrakcim varsa koyda oglusumuzun yeni hallerini gorelim opuyorum canim ikinizide  :opucuk:



berrak

sağol bitanem.aynen dediğin gibi sulu gıdalara devam ve stres yok. :-[

sevda

Canım nasıl bakim benim fındık kurdummm balımmm paşammm tosunummm meleğimm aşkımmmm yetzesinin birrtanesiiiii

süt kokulummmm seninnn yeniii dünyannn..... ;)

daha yazcaktım ama senin kısa süren varya nete girip hemen cevap vermen için birdahakiii sefere yani senin daha çok vakit bulacağın zaman bak sennn neler nelerr yazcammm..... ;) :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

berrak

teyzelerin en tatlısı  :love9: tosun paaşamız çok iyi  :nazar: oğlumun bayramlıklarını aldık.bu bayram gezmelere gidicez. ;D  geçen bayram 1 haftalıktık herkes bize geldi.bu bayram 2,5 aylık oluyoruz. artık bize gezicez.:hello2:

-Butterfly-

ohhhh gule gule giysin efecik   :hello2: bayamda el opmeyemi gidecekmis tosuncuk masallah  :nazar: :nazar: cikart annesi  cikartki bayramini doyasiya yasasin guzel efem bayram harcliklarini toplasin bu onun ilk el opme ziyareti olacak vallhi biz gecen bayram bir suru dolarciklar toplamistik  :ehi: tabi o paralarida bankaya yatirdik oglumun adina  hadi bakalim darisi sizin basiniza  :opucuk: :opucuk:



esra_yesiloz

yeni cicileriniz hayırlı olsun efecik güle güle giysin inşallahh bayramda yakışıklı olup haşlık alsın büyüklerinden  :k06: bende kızıma minicik bi elbise bide poposunda dantel olan kilotlu çoraplardan aldım çok şeker şu 3günü iple çekiyorum giydirmek için  :k06:

sevda

Amanda yerim ben bunun bayramlıklarınıı teyzesinin gülü bu gülüü hayırlı olsun cebidee bol bol harçlıklı olsun.... ;) :opucuk:

Esracım ben yirim onun dantellisini yaa... :hungry:

berrak

amanda esracığım prenseside büyümüş bayramlıklar alınmış.nasılda yakışır kızlara minik elbiseler,dantelli çoraplar  :nazar: valla bayılıyorum kız kıyafetlerne,inşallah 2.de bizde kız kıyafetleri alırız.  Busecim dedelerin elini öpecek oğlum ikisininde ilk torunu bakalım neler vericekler.doğumda bile kayınpeder bana bilezik aldı. :k06: toruna bayılıyorlar.bu gidişle her sene 1 tane doğurucam.  :k06:    sağol sevda teyzesi, senin kuzununda harçlığı bol olsun.ömür boyu hep şanslı olsun.

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

ay ne guzel canim ya eee madem boyle durum sen dogur bari bakalim daha neler gelir torunlara dedelerden :k06:
bu arada nasilsiniz pasam nasil :opucuk:


sevda

Canım bayramınız kutlu olsun tosunum ilk ve daha nice güzelll bayramları olsun... ;) :opucuk:

adalet

selam berak
ay masallah ne yakiskli oglanmis yav bayildim  :opucuk:


hayırlı ,mutlu, sağlıklı bayramlarrrrrr

semra

NAZAR DEGMESIN YAVRUYA :nazar: :nazar:HAYIRLI BAYRAMLAR :flowers: