meleklerim iyiki varsiniz

Başlatan bengü, 24 Kasım , 2007, 01:02:17

« önceki - sonraki »

bengü

vallami :-ooo besecim burasi oraya göre iyimis dün 2 dereceydi hava ama bugün daha soguk heralde yerler buz tutmus sabah okula giderken yüzümü hissedemedim inanki.sagol canim kizlar iyi allaha sükür bayram telasi iste tatlilarr alisveris felan aslinda bana gelen olmuyoda kayin validem yakin oldugundan onun telasi bizide vuruyo malesef :suclu:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Evet buselere göre bizimkisi pek soğuk sayılmıyor valla yaa bizde soğuk diyoruz kızın yanındaa busem çok sıcak burası çokkk... :k06:

bengü

mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

yeliz&osman

canım nasılsın meleklerin nasıl ?

bengü

yelizciiiiim hosgeldin sayfamiza :hello2:iyiyiz canim be neolsun senin nasil óglusunla aran bakalim uyuyomu artik.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

yeliz&osman

saol canım hoşbulduk bugün öğleden beri babaannesinde malum bayram geliyo ve temizlik yapmam gerek bıraktım orda birzadan almaya gitcem uyukular yavaş yavaş normale dönüyo canım seni ve meleklerini  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

bengü

ah bu babanneler olmasa halimiz neolurdu bilmem bende birakiyorum arasira iyi oluyo valla.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

ananemiz burada olmadigi icin pek fazla ilgilenemiyo ama olsa bana bile düsürmezdi eminim. :y25:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

canim uzak olunca boyle oluyor iste allahtan bizimde babannemiz sik sik geliyorda ben birazcik nefes aliyorum rahat ediyorum  darisi basiniza guzelim.. dunya tatlisi kizlarin nasil ? seni uzuyorlarmi annesi ?? :opucuk:



bengü

simdi kücügü uyuyo canim büyügüde beni bekliyo hamur oynucaz diye ara sira üzüyolar tabi ama cocuk sonucta sabir diyorum kendimi sakinlestiriyorum.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

bengü

yaprak sanada üzüldüm simdi iste teselli verecem diye simdi salye sümük aglatacaksin beni yazik sana :crybaby2:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

-Butterfly-

sakin ol guzelim zaten biri buyudu nasilsa  digeride az kaldi ona yetismeye sabir guzelim sabir sonu cok guzel olacak cunku  :love7: 

yaprakkk sen hele okulunu bitir guzelim  gelirler dayanamazlar nasilsa simdi sen onlari dusunup gereksiz stres yapma olurmu  :icon_thumright:



sevda

Canım bana göre sen inalımaz başarılı ve tecrübeli bir annesin ve ben seninle gurur duyorum bukadar özverili ve sabırlı olduğun içinnn nekadarki bazen hepimizin doğal olarak taşsada sabrı bence kendine hiiiç haksızlık etme sen süpersinnn... ;) :opucuk:

esra_yesiloz

benim annem bi apartman ötede oturuyo ama ablam bayram nedeniyle geldiği için ve kızı bizimkini acaip dercede kıskandığı için anneme bırakamıyorum kendi başıma bi onu susturuyom 5dk iş yapıyom yine onla uğraşıyom ama ortada iş felan yok çıldırcam  :cildir: 1saat önce uyududa gece gece camları sildim tülleri astım toz aldım yoruldum siteye girdim şimdi  elden ne gelir bide kız olcak pis iş yaptırmıyo   :caca:

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

amanin herkez dert yaniyo ya bende hem babannesi hem aneanesi olmayanlardanim babanne burda ama baska bi sehirde oturdugu icin gorusemiyoruz
birde benim kizim 3 cocuga bedel beni dusunun bide cok yaramaz yaaaaaa :( :( :( bana kim yardim edicek
bu arada nasilsin canim melekler nasillar :opucuk: :opucuk: