ARALIK 2006 & OCAK - ŞUBAT 2007 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Zuhal, 11 Ocak , 2007, 16:04:52

« önceki - sonraki »

ARZU_SARP

Zuhalcım aynı sey bızde de var..sterımar kullanıyorum bende.. acaba buhar makınası mı alsam dıye de dusunuyorum..
usglerın sonuclarının ıyı cıkmasına da cok sevındım.. masallah kızımıza...
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


Zuhal

Buhar makinası bende almayı düşünüyorum  Arzucum. Gerçi bizde bu durum o hastalandığından beri var. 25 günlükken çıktı onun öncesinde yoktu. Aman mızmızlanıyor bir bakayım kızıma.



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

inci bhr

merhaba kızlar, bakalım beni tanıyabilecek misiniz!!!!!

bu yeni forum sitesine alışmak zor olacak, siz hem burdan hem diğerinden mi devam ediyorsunuz. kimseciklerin haberi yok sanırım henüz buradan.

bir de bu forum sitesinin diğeri ile herhangi bir bağı var mı, format genel olarak benziyor ya. gerçi bütün forum siteleri birbirine benzermiş, tocam öyle dedi   :read2: 

ay burda bir sürü hareketli şey var...   :dontknow:   :hello:  :tongue3:  :occasion18:  :nono:  :wav:   :occasion16:

deneme 1-2 deneme 1-2



Zuhal

İnci Berrak :binkybaby: kızımızın annesi Bahar Hanım hoşgeldiniz :toothy10:

Dediklerine aynen katılıyorum :laughing7:



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

inci bhr

hoşbulduk canım.. bizim hamişlerin buradan haberleri yok sanırım.. nasıl, rahat mı bu yeni site?.. müdavimi olalım mı ;)



Zuhal

Vallahi Baharcım ben çok memnun kaldım. Bbek.com da iyibir site ama son zamanlarda hatalar vermeye ve çok yavaş çalışmaya başladı. Bizim gibi geveze anne ve anne adaylarına hızlı bir forum lazım dimi ama? Daha eğlenceli gibi sence? :dontknow:



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

inci bhr

ya bu hızlı mesaj yazma yeri çok hoşuma gitti.. evet, çok daha hızlı. ama henüz keşfetmeye fırsatım olmadı özelliklerini.. zamanla artık..



inci bhr

ay bir de bebişler doğduktan sonra zaman sorunu çıktığı için böyle hızlı iletişim kurabilmek çok daha iyi olur, değil mi..



inci bhr

bayıldım bayıldım.. yaz gönder, yaz gönder, hemen çıkıyor :D



Zuhal

 :wav: :3some: :hello2: :love5: :icon_sunny: smileylerde çok hoş



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

inci bhr

bu hareketli şeyleri hızlı mesajda kodlarını bilmeyince kullanamıyoruza. bu arada ben her iki forum sitesini birden idare etmeye çalışınca aklım karıştı.

zuhal yaaa.. ben doğuaramadım henüz.



ARZU_SARP

Baharcım ve İnci Berrak kızımız hosgeldınız sızde.. az kaldı dayan anacım doguracan sende  :wav:
sonrasında burda partı verıcez seker kızımız ıcın  :occasion18: :occasion16:
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006


inci bhr

hoşbulduk arzucuğum. ben de saat 3 -3,5 gibi doktora gideceğim. bakalım bizim kız ne alemde

senin oğluşunun sayfasına bakarken, bir acayip oldum. artık ben de kızımı koklamak istiyorum



Zuhal

Biss geldikkk

Nasılsınız bakim canlarım? Bahar hala doğuramadın mı canım? İnci Berrak hanım yüz görümlüğü istiyor sanırım başka türlü gelicek gibi değil. Aman pek nazlı galiba yerim ben onu.

Ceren Su hanım sabahları çok keyifli. Ya ben yalancı memeye alıştırmaya çalışıyorum onu yavru kuşum 2 cok cok yapıyor sonra emziği füze fırlatır gibi fırlatıyor ağzından. Yaa varya bi alışsa o kadar rahat edicemki. Uyku zamanları çok kısaldı. Sabahtan beri ilk defa 1 saat önce uyudu ondada 15-20 dk uyumadı bile ne yapıcam bilmem. Bu arada nesneye hala tam odaklanamadığı için arda bir 1 gözümüz şaşı bakıyor Arzu senin oğluşta da varmı bu durum?



Ceren Su 28/11/2006
Zuhal&Kerem 11/08/2001

ARZU_SARP

Bu arada nesneye hala tam odaklanamadığı için arda bir 1 gözümüz şaşı bakıyor Arzu senin oğluşta da varmı bu durum?
Zuhalcım aynı sey benım oglusta da var hatta dun gece emzırırken farkettım odum koptu anaa sası mı ne dedım kendı kendıme.. sonradan ablamın oglusundan hatırladım.. arada sası bakmaları normal.. dedıgın gıbı tam odaklanamıyorlar.. doktora sorucam ama bunu bu arada ıcım rahat etsın dıye..
bugun bızde ezanla oglusumuzun ısmını okuttuk.. Adem Sarp dıye okundu kulagına.. yan komsumun bır tannıdıgı okudu oglusuma ısmını.. 75 yasında nur yuzlu bır dede.. ınsallah oglusumda onun gıbı uzun omurlu olur.. vıdeoya cektım aksama babası gelınce seyrettırıcem.. hıc sesını cıkarmadan dınledı masallah oglusuma..
son gunlerde gaz sancımız var o yuzden huzursuzuz bayagı.. o aglıyor benım ıcım cız edıyor.. cok sukur gazını cıkarıyor ama cıkarana kadar kıvranıyor yavrusum.. yıne mızıldanmaya basladı.. bu aksam banyo yaptırıcam gece rahat uyusun dıye.. allaha sukurler olsun sevıyor banyo yapmayı..
bu arada banyo ıcın fıle aldım.. pazar gunu fılesınde yıkadık Sarp' ı.. cok rahat oldu.. 1-2 yıkamadan sonra tek basıma bıle yıkayabılırım gıbı gelıyor..
Arzu 24.06.1973
Sarp 23.12.2006