Bebeğimin Dişleri Karardı

Başlatan @ssemra@, 09 Kasım , 2009, 00:49:57

« önceki - sonraki »

βαlκιz

Alıntı yapılan: รεოгﻪ - 10 Kasım , 2009, 00:23:41
bi suyla karıştırıp vericem bi süre baktım olmuyo değiştiricem
en iyisi portakal suyuyla vermekmiş partakal suyuyla ver nette öyle yazyodu sadece portakal suyu yada pekmeze katıp verin yazıyoo
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

jezebel81

Alıntı yapılan: รεოгﻪ - 09 Kasım , 2009, 22:55:07
Alıntı yapılan: jezebel81 - 09 Kasım , 2009, 22:43:34
evet geldi kızımın ön dişleri karardı ama döktükten sonra yenisi çıktı onlar beyaz aayrıca  görümcemin kızınında karardı onunki koyu kahverengiydi çok hızlı kararttı ama demirin özelliğidir mesela şimdi kızıma ıspanak yediriyorum kakası kapkara oluyor demirden oluyor yani ama dökene kdr geçmior sabretcen yenisi gelinceye kdr:)



nasıl yani yaaaa :icon_scratch: :icon_scratch: süt dişleri dökülünceye kadar mı demek istiyosun?? Yani hep böylemi kalıcak???

walla benim kızımın ön iki dişi karardı aama fazla değildi diğer bahsettiğim  cocugun tamamen hepsi karardı ve süt dişleri dökene kadr benim kızımın  ön iki dişi sadece karardı döküldü damlanı değiştirip bence birde dişçiye göster en azından kalıtsalmı suandaki kahverengilik ilaç  yapmaya dewam edecekmi dişin  yapısındandır belki cabuk kararması

@ssemra@

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar  :flowers:

βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

gulcin76

demir damlasında bende böyle birşey duymuştum diş karartır diye benin doktorum damlayı verdikten sonra bütün dişlerini karbanotlu suyla eline bir bez sar ve temizle dedi belki sizede yardımcı olur

Demet_dk

arkadaslar benim aklıma takılan bişey var
burda okudum ferro sanol karartıyo dişleri diye ama onun rengi şeffaf
doktora sordum evet karartır dedi ferrum verdi onun rengide kan rengi gibi bu karartmazmı acaba

@ssemra@

Alıntı yapılan: Demet_dk - 07 Ocak , 2010, 21:08:10
arkadaslar benim aklıma takılan bişey var
burda okudum ferro sanol karartıyo dişleri diye ama onun rengi şeffaf
doktora sordum evet karartır dedi ferrum verdi onun rengide kan rengi gibi bu karartmazmı acaba



Ferro Sanol ilk açıldığında şeffaf oluyo ama bi zaman sonra (heralde hava alınca) kararıyo şişenin içinde.. Benim oğluşun dişleri normale dönmeye başladı buarada, dr bişi olmaz kullanmaya devam et demişti bende kesmedim.

yeliz06

Ben kızıma demir damlasına ferro sanolle başlamıştım. Kızımın üstteki iki dişinin arkası kararmaya başlayınca diş doktoruna götürdük. Demir damlasından olduğunu, ferro sanolun kararmaya yapabileceğini söyledi ve bize ferrumu önerdi. Kızım şu an 4 yaşında, halen iki dişinin arkasında çok hafif leke var. Damlayı değiştirdikten sonra başka bir kararma olmadı. 7 aylık oğlum var ona da ferrum kullanıyorum. Bence doktoruna da danışıp, demir damlasını değiştirebilirsin.

Demet_dk

bende ferrum kullanıyorum doktor önerdi

мiŁenα.

Doktorumuz demişti ki ferroyu çay kaşığıyla diline dök demişti ..

çünkü ferro dişlerde kararma yapıyormuş onun için ileri doğru dök dedi..
:icon_thumright:

dişleri karartıyormuş ;)


:love9: :love7: :love9:


ilkcemre

evet bende duymuştum ferro sanolun karartma yaptığını. kuzenimin bebişi 5 yaşında hala kara dişleri.

benim kız akıllı çıktı ferronun bütün yan etkilerinden kurtardı beni. içmek istemedi ferroyu dr a sordum ferrum ver dedi, ferrumda böle şeyler yok. ferro bide kıyafetlere leke yapınca çıkmıomuş sanırsam. yine burda okumuştum. ferrum her şekilde çıkıyo. sadece suyla silsen bile ışıl ışıl oulyo dökülen yerler.

defne8383

EVET KIZLAR FERRO SANOL KARARTIYORMUŞ.BİR ÖĞRENCİMİN (7 YAŞINDA) KAPKARAYDI DEMİR DAMLASINDANMIŞ AYRICA BİZE DOKTORUMUZ DİŞLERT ÇIKINCA EK GIDAYA GEÇMEMİŞ OLSAN BİLE FERRONUN ARKASINDAN SU VER DEDİ BEN DE ÇAY KAŞIĞIYLA İLERİ DOĞRU DÖKMEYE ÇALIŞYOR VE ARKasından SU VERİYORUM BİLGİNİZE:)