nutigen omega balık yağı

Başlatan bedriye, 07 Kasım , 2009, 15:30:20

« önceki - sonraki »

bedriye

arkadaşlar merhaba aranızda nutrigen omega balık yağı kullanan var mı bebeğime başlamak istiyorum kullananlar memnun kaldımı şimdiden tesekkür ederim

βαlκιz

bende merak ediyorum kullansammiki  ??? ??? ???
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄ƷeFSuNLuƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ

 nutigen omega balık yağı  nasıl bişey kaçıncı ayda kullanılıyo??


Uploaded with ImageShack.us

βαlκιz


nutrigen OMEGA BALIK YAĞI ŞURUBU

nutrigen Omega Balık Yağı Şurubunun içerisinde Omega-3 yağ asitleri (Eicosapentaenoic Asit (EPA) ve Docosahexaenoic Asit (DHA) ve Vitamin A, C, D, E, K mineral olarak İyot, çinko ve Selenyum bulunur.

nutrigen Omega Balık Yağı Şurubu içinde; çocukların sevmediği balık yağı tat ve kokusu kaplanarak azaltılmış ve DHA ve EPA bakımından zenginleştirilmiş balık yağları kullanılmaktadır.



Omega 3 yağ asitleri; bebeğin beyin ve retina gelişimini destekler; çocuğun matematik zekâsının geliştirilmesine, okuma, telaffuz ve yazma becerisinin arttırılmasına yardımcı olur; konsantrasyon, bellek ve davranış bozukluklarına karşı koruma sağlar. Ayrıca kas-iskelet sistemi ve bağışıklık sistemi üzerinde de faydalı etkileri bulunmaktadır Kemiklerde kalsiyum depolanmasına destek olarak güçlenmelerini sağlar. Vücutta sentezlenmedikleri için dışarıdan düzenli olarak alınmaları gerekmektedir.

Vitamin A; Cilt, göz, sindirim ve solunum sistemindeki dokuların oluşup gelişmesi ve bütünlüğünün devamı için gereklidir. Enfeksiyonlara karşı vücut direncinin arttırılmasında ve kemik gelişiminde rol alır.

C Vitamini; bağışıklık sistemi, dolaşım sistemi, damar, kemik gibi bağ dokusu ile diş sağlığında rol alır. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkiler gösterir.

Vitamin D; kalsiyum ve fosforun emilimini düzenleyerek kemik büyümesi ve sertleşmesi üzerinde etkili olur. Bebekler ve çocuklarda kemik ve dişlerin normal gelişme ve büyümesini sağlar. Ayrıca bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde de rol alır.

Vitamin E; çok güçlü bir antioksidandır, omega-3 yağ asitlerini ve vücuttaki tüm sistemleri serbest radikallerin hasarına karşı korur.

Vitamin K; kemiklerin sağlamlaşmasına, gelişmesine, pıhtılaşma sisteminin düzgün çalışmasına yardım eder.

çinko; bütün hücrelerde bulunması gereken bir mineraldir; çocukluk ve büyüme döneminde normal büyüme ve gelişmede çok önemlidir.

İyot; genel vücut metabolizmasının düzenlenmesi ve enerji üretiminde rol alır. Zihinsel ve fiziksel gelişme için vazgeçilmezdir.

Selenyum; güçlü bir antioksidandır ve vücuttaki tüm sistemleri zararlı etkilerden korur. E Vitamini ile birlikte etkinliği artar. İyodun tiroid hormonlarının sentezinde görev yapabilmesi için Selenyum ile birlikte alınması gerekmektedir.

nutrigen Omega Balık Yağı Şurubu, çocukların zekâ gelişimini destekleyerek, hafıza ve öğrenme fonksiyonlarının güçlendirilmesini; sinir sistemi gelişimine katkıda bulunarak konsantrasyon, dikkat, davranış gibi fonksiyonların geliştirilmesini; kas ve iskelet sisteminin yapılanmasında rol oynayarak büyümelerinin desteklenmesini sağlar. Ayrıca görme fonksiyonlarının ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı olur.

önerilen Kullanım Yeri: çocukların zeka gelişimi ile konsantrasyon, dikkat, davranış gibi fonksiyonlarının geliştirilmesine; kas, iskelet ve bağışıklık sistemi ile görme fonksiyonlarının güçlendirilmesine yardımcı olarak kullanılması önerilir.

önerilen Kullanım Şekli: 6-12 ay arası günde 1 ölçek (5 ml), 12. aydan sonra günde 2 defa 1 ölçek(5 ml) alınması önerilir. Herhangi bir içeceğe karıştırılarak alınabilir.Her 1 ölçek (5 ml) şurup içinde;
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

мiŁenα.

NORMALDE KOTU KOKUYOR ACABA MEYVELI FALANMI BU...

NASIL ICSIN COCUK ONU :-[


:love9: :love7: :love9:


bedriye

merhaba arkadaslar nutrigeni aldım ve kullanmaya basladım öncesinde zincomega kullnmıstım karsılastırdıgımda zincomegada balık yağı oranının daha fazla oldugunu fark ettim (şişenin üst kısmına heterojen sekilde yağ birikiyordu) ikisininde tadı güzel nutrigen portakallı  buda iştah ve kilo alımında etkili oldu şimdilik memnunum paylasmak istedim  :hello:

βαlκιz

bugun  kontrolde doktorumuz artık 1 yaşına girdik ve balık yağına başlıycaz dedi  hangisinden verdi bilmiyorum yarın alıcaz eczaneden
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

βαlκιz

orange syrup
DHA+EPA
OMEGA 3
CONCENTRATION &VITAMINS A+C+D+E
   VERDİ DOKTORUMUZ BİZE 1 YAŞINDAN SONRA VERİLMESİ GEREKEN BİRŞEY VARMI DEDİM VİTAMİN BALIK YAGI VERDİ..
İŞTAH İÇİNDE İYİ DEDİ..
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3: