Hastaneler , Doktorlar , Doğum Ücretleri Hakkında Bilgisi Olanlar

Başlatan emel.., 15 Kasım , 2007, 09:26:17

« önceki - sonraki »

helalim

İstanbulda medicalPark cok güzel hastane kadın dogumu olsun bebek dr. ları olsun cok iyiler bide cok temiz hastane yogun bakım üniteside var baya güzel bi hastane ben kücük kızımı vatan hastanesinde yaptım cok güzeldi orasıda ama bebek dr. bi şeye yaramıyordu benim kızımın hastalıgını bulamadı bebegimi hemen medicalpark hastanesine götürdüler ve ordaki bebek dr.ları mükemmel diyebilirim dogum önemli ama bebek dr.larıda bi işe yarıcakki bebegine iyi bi bakım olsun dimi ben herkese orayı tavsiye ediyorum valla bebek dr.ları tekrardan söylüyorum mükemmel heleki bi Fatih bey var orda tam bi doktor yani bence bebek doktorlarıda önemliiiiii


bi arkadaş demişya türkiyedeki dr. yada hemşireler hic ilgilenmiyo diye o genelde devlet hastanelerinde oluyo özelde valla paşalar gibi bakıyorlar sana ;) ilkini ben devlette yaptım hic memnun kalmadım ikincisini özelde yaptım cok memnun kaldım ama dedimya bebek dr. bi işe yaramıyordu yoksa kadın dogum dr. ve hemşireleri hasta bakıcıları cok iyilerdi.. devlet hastanelerin hasta bakıcıları bile kendilerini bişey sanıyorlar :kızgınsimleyi:
Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

emel..

canım peki hangi medical park tan bahsediyosun Fatih teki mi?

helalim

Kimine göre adamım,Kimine göre yalanım herkes rahat olsun ben adamına göre muamele yaparım ;)

gulcanmevlut

canım ben ist dayım ve bostancıda yedi tepe ünv hastanesi var özel ama mükemmel bir hastane oldukca kaliteli ve tüp bebek ana bilim dalı başkanı benim dr cem fıçıcıoğlu tavsiye ederim canım

miray

hastanede önemli ama dr cok önemli dogum esnasında bagıran seni hayvan yerine koyan bi dr la dogum iyice kabusa dönüşebiliyor  :y25:
benim dr um cok iyidi melek gibiydi ama yurt dısına gitti
dogumumu baska bi dr yaptırdı herseyim normal gitti hamişlik boyunca ama sayesinde dogumum kabus gibi gecti
herseye bagırıyodu cok anlayıssızdı allh bidaha karsıma cıkarmasın  :caca:  :cussing:

asse

ya kızlar, iyi diyosunuz güzel söylüyosunuz da,

mesela memorial süper, benim doktorum da oranın dktoru Altuğ semiz. Süpper bir doktor, ama doğum inanılmaz pahalı yaw.
normal doğum 6500 TL. Düşünsenize...

Ben şunu sormak istiyrum, Süleymaniye Semiha şahir Doğumevi'nde doğuran varmı? Arkadaşlar ne olur yardım :icon_pale:

DEvlet doğumevi olduğu için istiyorum. Sonuçta hergün en az 100 çocuk doğuyor. Yenidoğan opunbakımı da var?????

Doğuran varsa sölesin lütfeeeeeen ???

Demet_dk

bende istanbul anadolu yakasında Erdem hastanesine gidiyorum
hamileliğim boyunca oraya gittim doğumda orda oldu şimdi bebeğimin kontrolleri içinde oraya gidiyorum memnunum

unicornn

ben eskiden hep fatih medical park  giderrdim fakat hiç memnun kalmadım son zamanlarda doktorum esra çebiydi ne kadar kibar olsa da sonuçta ssk hastanesi gibi ve esra konusunda pek bilgili deil! bunu çok kez yaşadm ve  bu gebeliğimde  doktorumu  değiştirdim
tavsiye uzerine lale kanmaz a gidiyorum biras pahalı ama bilgili bi insan!
seçil öztürk için de hep iyi şeyler duydum
doğumu ethica incirli bakırköyde düşünüyrum tecrübe yaşamış arkadaşlr varsa yardım bekliyorum kıslarrrr  :love7:

yildiz168

ben international hospital a gidiyorum yeşilköyde. Doktorum Prof. Dr. Rıza Madazlı ve gerçekten mükemmel bir doktor. Uzmanlık alanı sorunlu hamilelikler , gerçi benim öyle bir durumum yok ama ne olur ne olmaz dedim  :laughing7: 245 YTL muayne ücreti.

ponçik




✿sweet_sweet✿

ben yeni dogum yaptimm epidural sezeryan taplam 10bin dolar verdikk tabi yurt disi oldugu icin bu kadar tutuyorr.. turkiyede ne kadar komik rakamlarr ama oranin sartlarina gore normal tabi. burada iyi soyuyorlarr masallahh  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

__nil__

izmirde özel ege sağlık hastanesi süper. ama fiyatı yüksek bildiğm kadarıyla.hatice marifet die de bi doktor var, kadının uzmanlığı zaten çocuğu olmayanlarla ilgili.doğrtuomuş herkesi.rskli gebeliklerde tutturuo kadın illa.benim kuzenim öyle hamile kaldı.

ben karşıyakada mitra doğum merkezne gidioyrum.orada doktor mitra özdemir benim doktorum.ondanda memnunum.muayene ücreti 100 lira.



.:.Zamansız.:.

nene hatun hastanesinde olucam bende allah nasip ederse sezeryan 550TL normal 300TL civarlarında :D

ZyNp

bende özel bogazı içi hastanesınde olcam cnm normal 190 sezeryan 210 :)

ESİNCİK

bn ankaradayım, medicanayla görüştük. A sınıfı olduğundan devlet %30unu ödüyormuş. Bizim ödeyeceğimiz 2500tl sezeryan için. Bunun içinde 2 gece refakatçi ile birlikte orada yatma, bebeğe yapılan işlemler ve oda süslemesi de varmış. Ama hastaneyi ve dr'u seviyorum bn.