Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

duru boncuk

oh nagihan yumurta tamam e artık gittiğiniz evlerde söyleyin şeker falan versinler yaaaa :k06: :k06:

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

canim nasilsiniz yumurta muhabbetide komikti hani :k06: :k06:

sirin ayberk nasil teyzeside onu  :opucuk: :opucuk: kocaman


bengü

valla ben 4 ay kendimi herseyden kisitladim gaz yapar diye ama simdi hersey yiyorum zaten artik gezi olsada kendisi cikarabiliyo eeee 6 aylik olacak kocaman abla oldu artik benim kizim :tongue3:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Almiş'inAnniş'i

Alıntı yapılan: bengü - 29 Kasım , 2007, 23:35:17
dün esra ceyhan da bebek doktoru vardi annenin yedikleriyle gazin hic alakasi yok aksine emziren kadin sogan bulgur nohut mercimek tüketmeli diyo ya doktorlarin hangisine inanicaz ben anlamiyorum :-\
kesinlikle katılıyorum  :icon_thumright:

nagihancım, kıskançlık işi çok zor yaa  :-\
neler yapıyorsun bu konuda  :icon_scratch:

sevda

Canım benimde çevremdeki iki çocuklu ailelerin en büyük v-derdi bu daha dün arkadaşımın bebeği güzelce oynarken pat diye düşürüd bebeği yere yaaa itti elleriyle ve kafasını yere çarptı yavrucak yani buna benzer okadar çok olay yaşıyorlarki gerçekten zor kıskançlık ama bakıyorlarki ilgi diğer tafrafta hemen kendilerine çekebilmek için bu yöntemi deniyorlar sanırım... :-\

pelinim

Aslında günün tamamını ele aldığımızda en çok kızımla ilgileniyorum..ama yinede oğluşa sevgi sözcükleri söylediğimde hemen tavrı değişiyor.onu da çağırıyorum yanıma beraber seviyoruz kardeşini.otur diyorum kucağına veriyorum.o zaman çok mutlu oluyor.Ayberk ablasının elini tutuyor tesadüfi..bizimki "anne elimi tuttu kardeşim"diye seviniyor:)gündüz ayrı odada tutuyorum Ayberk'i uyurken.yoksa aklım kalıyor birşey yaparsa diye .iş yapamıyorum rahat.

Her zorluğuna rağmen iki çocuklu olmak çok güzel :amin:


-Butterfly-

bende ikitane istiyorum ogluma bir kardes gelsin diye ama acikcasi birazda gozum korkuyor..all iste en basit ornek sensin biriyle ilgilensen digeri problem cikartiyor cocuklar ile ilgili konularda terazi olabilmek cok onemli acaba o denegeyi kurabilirmiyim diye dusunuyorum  :honk:

bravo negihancim.. allah sana kolaylik versin..



Almiş'inAnniş'i

eltimin kızı var, o da 3 yaşını yeni doldurdu
biz birbirimizi çok seviyoruz, hamileyken kıskanıyordu
karnıma dalıveriyodu  :honk:
çok korktum acaba bişey yapar mı diye ama
şimdi çok güzel kabullendi
sadece almira ona pençe attığı için
bi kez o da tepki vermeye kalkıştı
ama ben ona
"Almira isteyerek yapmadı, o henüz çok küçük ne yaptığının farkında değil" dedim
o zamandan itibaren sorun yok artık  :amin:

ARMAĞAN

NAGİHANCIM EN SON YAZILANLARI OKUDUMDA ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA CANIM. GERÇEKTEN ZOR AMA NAPICAKSIN İKİSİDE SENİN CANIN. KENDİMİ SENİN YERİNE KOYUYORUMDA NASIL DAYANIRDIM BİLMİYORUM. BİZİMKİ BİLE ŞİMDİDEN BAŞKASININ ÇOCUĞUNU BEBEĞİNİ SEVSEM HEMEN ATEŞLENİYO KISKANÇLIKTAN. ÖPÜYORUZ CANIM SENİ VE KUZUCUKLARINI.  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sevda

2 çocuk gerçekten zorrr ben bunu görüyorum hep ve busecim sen bence çok güzel bir denge çerçevesinde büyütürsün çünkü sende o yetenek var bence sen veremem deme fazlasıyla vereceğinden eminim....

esra_yesiloz

bizimde bi yumurta hikayemiz var biz genelde gündüzleri annemle gezdirdiğimiz için çocuğu  herifin yumurta toplandığından felan haberi yok verileni koyuyom yumurta rafına neyse gece bizimki kalkmış acıkınca kırmış yemiş öbür akşam teyzeme gittik oda yumurta verdi bizimki neden veriyonuz deyince teyzem adettir dedi bende ooo birsürü oldu evde hayatım gittiğimiz verdi dedim ne oluyo o yumurtalar dedi gece kalkıp kırıp yiyon dedim kırıldık ama gülmekten orda   :ehi:

sevda


pelinim

Buse bencede sen gayet iyi idare edebilirsin iki çocuğunuda..endişe etme arayı çok uzatma :icon_thumright:

Armağan çocukların büyüğüde küçüğüde aynı.kıskançlık çok doğal.tüm ilgi üzerlerindeyken başka biriyle anne babayı paylaşmak kolay gelmiyor.ama biraz büyüyünce çok şey paylaşacaklar eminim.

Esra güldürdün beni yaa.baktımda yumurtalar eksilmiş.bu haftasonu birilerine gitmek gerek :k06:



-Butterfly-

sizde adet sadece yumurtamidir ??  ev gezmelerinde benim bildigim daha cok sey verilirde  :ehi: :toothy10: biz neredeyse yillik erzak depolamistik :))

insallah nagihancim kismet yasayip gorecegiz  :k06:



pelinim

Busecim sadece yumurta olur mu?o işin esprisi.yumurta toplamaya gelicez deriz gideceğimiz yere..bunun yanısıra şeker ve pamuk verilir.oyuncak ve kıyafetde veren çok oldu..Ayberk yaşadı :k06: