Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

BENIM TEYZEM SPRAIL TAKILIYKEN HAMILE KALDI BENCE IYI BIR KORUNMA YONTEMI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM  :honk:



sevda

 :-ooo

Ben spraylliyimmm busemmm....anammm ..... :-ooo yaa ama benimkisi mayıstan beri varrr....olmaz dimi şimdiden sonaaa.... :-[

-Butterfly-

VALLAHI GUZELIM HERKESTE OLACAK DIYE BIRSEY YOK TABIKI AMA TEDBIRLI DAVRANMAKTA FAYDA VAR EGER KAYMA OLURSA  RISK ALTINA GIREBILIRSIN !!!  8)



esra_yesiloz

yaa görümcemin var sürekli kanaması oluyomuş o yüzden bide nasıl bişey olucağını güvenemediğim için istemiyorum ama annem ve arkadaşları taktır diyo şimdi eşimlede konuştuk kesinlikle hayır diyo başka yöntem deniycez artıkk  :sad1:

pelinim

evet canım adet düzensizlikleri ve fazla kanamada yapıyor..sıcak bakmıyorum o yüzden..eşim korunsun daha iyi..


-Butterfly-

NAGIHANCIM AYBERKCIIMIN SAYFASI KAYNIYOR BIRAZ AMA KUSURA BAKMA TAMAMMI GUZELIM.. :opucuk:


ESRACIM BASKA YONTEMLER DERKEN DOGUM KONTROL HAPI YADA IGNEYSE BENCE IYICE BIRDR. DANIS BAZI HAP VE IGNELER HORMON DENGESINI ALT UST EDEBILIYORMUS KILLANMA VE KILO KADINI EN COK MUTSUZ EDEN 2 SEY ILE SONUCLANA BILIR .. CONDOM ASLINDA EN SAGLIKLISI  ;)



bengü

banada condom daha saglikli ve emin geliyo tabi kayma olmazssa cünkü hic biseyin kesinligi yok benim komsum göbekten baglatmis sonra hamile kaldi düsünün artik ben hap yutuyorum diye korunmamazlik yapamam ya olurmu olur belli olmaz.ama en iyisi yine condom
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

bencede en mantiklisi comdom hem daha steril hemde horman bozuklugu kilo yapma gibi bir durum olmuyo cok mantikli  :icon_thumright: :icon_thumright:


pelinim

Merhabalar...

Ayberkcim artık eline ne geçirirse ağzına götürmeye başladı..Ablası da kardeşine kendi bebeklik oyuncaklarını(çıngırak vs.)verdi..elini uzatıyor tutmak için sonrada hooopp ağzına..  :laughing7:artık hijyene çok daha özen göstermem gerek...birde oynaşıyoruz oğlumla nasıl kahkahalar atıyor..mest ediyor beni gülüşleri.yavrum benim yaa çok seviyorum çok. :love7: :love9:


bengü

affrim ayberke kocaman :alkış:daha neler yapacak annesi anlasilan daha cooooooook mest olacaksin sana ve ogluna :opucuk:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

 :aferin: PAŞAMAA NE GÜZEL YAA ALLH BOZMASIN GÜLÜCÜKLERİNİZ HER ZAMAN EVİNİZDE YANKILANSIN... ;) :amin:

-Butterfly-

masallahhhhh  :nazar: oglumaaaa  demek buyudude agzina goturuyor herseyiii  :hungry: yerim ben onun o minik agzini   :aferin: kuzuma  akilli ayberkim benim bizde cok seviyoruz ayberki annesi  sevgin senden habersiz paylasiyoruz haberin olsun  :love9:



esra_yesiloz

canım benim maaşallah  :nazar: aferin tosunuma  :aferin: daha güzel şeyler yaşıycaksınız inşallahhh  :amin:

adalet

selam nagihnacim ayberk pasam nasillar ablamiz ne yapiyor
optum ucunuzu  :opucuk:

iyi bayramlar

sevda

CANIM KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SEVGİLERLE.... ;) :opucuk: :flowers: