29 Nisan , 2024, 16:11:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Küçük Dünyam Ayberkim

Başlatan pelinim, 12 Kasım , 2007, 22:51:42

« önceki - sonraki »

pelinim

Alıntı yapılan: melisnaz - 12 Aralık , 2007, 16:55:15
merhaalar kuzunla birlikte mutlu bir hayat geçirmenizi dilerim :opucuk:


çok teşekkür ederim canım..hoşgeldin sayfamıza.. :opucuk:


-Butterfly-

ahh nagihamcim yas yolun yarisi oldu be guzelim 30 yasindayim  :y25: keske 20 li yaslarda olabilseydim ve daha erken akil edip evlenip oglumu kucagima alsaydim ama olsun belki ozaman bukadar  anneligi doyasiya yasayamazdim belkide gerci yasimdan sikayetci degilim ama  sadece gecikmis anneligime isyanimmm  :BangHead:



bengü

ben cocukken ah bi 18 olsam derdim simdi hala 18 de kalsaydim diyorum.canim size tavsiye fazla ara vermeyin bebek icin insan sonra rahata alisinca zor oluyomus ama aravermezzseniz zaten birine bakiyosunuz öbürüde arada büyüyo hem iki cocuk sart bence kardes sevgisi baska bisey paylasmayi bilmesi acisindanda büyüdügünde basi sikistiginda derdini paylasacak bi abla abi kardes cok önemli elinizi cabuk tutun bence.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

sevda

Bende istiyorum sıpaya kardeş ama şu anda değill bununla zor baş ediyorummm ikisiyle şimdi anlaşmamız zor olurr... :cildir:

pelinim

Pelin de çok yaramaz Sevda..ama Allah bana nasıl bir güç verdiyse ikinci  bir çocuk fikri beni hiç ürkütmedi..bence zamanı gelince kendin istersin..


pelinim

Biz dün 3 aylık kontrolümüze gittik..20 si bayrama geldiği için erken gittik.rotavirüsü ilk doza başladık.gelişimi maşallah çok güzel kuzumun.bu arada dişleri çıkıyor demiştim ya onlar diş değilmiş :k06:kabarcık dedi dr..normal zamanla geçer önemsiz dedi.

erkek bebişi olanlar kafama takıldı.bez bağlarken pipi aşağı doğru mu yukarı doğru mu durmalı?önemi var mı?


-Butterfly-

sevindim nagihancim herseyinin normal olmasina  aslinda bende sasirmistim birazcik cok erken diye hayirlisi insallah ama sunudu duymustum disli bebek bile doguyormus  :ehi: zamani gelince kolaylikla cikartsin insallah yakisikli adasimiz .

bezi baglarken pipisi asagiya bakacak yoksa cis disariya cikiyor  :k06:



pelinim

Busecim çok sağol canım inşallah tüm bebekler kolay çıkartsın.. bugün arkadaşım yukarıya bakmalı yoksa zararlıymış falan dedi.ve hep çişinin dışarı kaçtığını söyledi.bende aşağıda tutuyordum ondan sordum.doktorada bir soracağım zararı olur mu diye.


pelinim

14 Aralık , 2007, 23:11:08 #128 Son düzenlenme: 17 Aralık , 2007, 16:37:50 pelinim
yeni fotolar....


sevda

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Maşşallahhh kuzumaa annesi yaa nede güzel benim tosunummmm allah nazarlardan saklasınn...

:amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

Bu arada aşağıda olucakkk beyfendinin pipisiii... ;)

pelinim

Teşekkür ederiz Sevda teyzesi :icon_thumright:


-Butterfly-

NAGIHANCIM ANATOMISINE AYKIRI BIR KERE YUKARI BAKMASI  :toothy10: NORMALDEDE HEP ASAGIYA BAKMAZMI TEK BIR DURUM HARICINDE  :ehi: AMA SENIN AKLIN KALMASIN SEN YINEDE DR. DANIS ...

RESIMLERDE COK SEKER KOCAMAN OLMUS AYBERKIMM MASALLAHHHH  :nazar: YERIM BEN ONU  :hungry:



esra_yesiloz

oyy oyy maaşallah benim tosunuma nasılda yakışıklı olmuş canım allah nazarlardan saklasınnn  :nazar:  :amin: 2. bebek bencede olmalı kardeş sevgisi tatmalarıı lazım yalnız olması iyi değil bende düşünürm ama şimdi değil zaten annem tepeme binip duruyo sprail taktır diyo ben cesaret edemiyom taktıran varmı nasıl bişi bi sorun çıkıyomu

pelinim

Sağol Busecim ;)bencede aynen dediğin gibi..içimi rahatlattınız.


pelinim

Esracım spirali benim doktorumda önerdi.ama ben güvenemiyorum onada.takılıyken hamile kalan arkadaşlarım var.rahme yapışma ya da kayma riski var.bilemiyorum herkesin başına gelecek diye birşey yok ama bende korkuyorum.