29 Nisan , 2024, 16:03:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


yardim istiyorum !!!

Başlatan dilara10, 09 Kasım , 2007, 01:14:15

« önceki - sonraki »

dilara10

cok tessekur ederim busecim :flowers: :flowers:
allaha sukur aile duzenimiz az bucuk duzeldi , universiteler bitsin ayri ev tutalim ozman hersey duzelmis olucak insallah
ve tam bir aile hayatimiz olucak  sonunda ...
kizlar yaaa 17 gun hic bir sey ellememek ise yaradi bugun disaridan dondum ve evi sonunda tertemiz bulduuuummm  :basardim: :basardim: :basardim: :hieyt: :hello2:  :occasion5: :occasion14:
eltimin esi cok fena kavga etmis eltimde temizlemeye kalkti evi 
bilseniz ne kadar cok sevindigimi ... ve onunlan anlasma yaptim bi gun sen bi gun ben yapmazsan yapmicam ...
insallah sozunde durur artik  ...

bengü

hadi gözün aydin ama kararliligini göster hemen baslama yine temizlige biraz o yapsin bakalim nasil olsa eside kizmis mecbur yapacak.ya sen suspus otursaydin hala icin icini yiyecek ama yine yapacaktin temizligi bazi insanlar tatli dilden anlamiyolar onlara anladigi dilden konusacaksin.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

duru boncuk

ay çok sevindim dilara ya bak işe yaradı demekki sakın yine gevşeme canım tamammı bir süre yapsın baktın anlaşmayı bozuyo hemen sende bırak yoksa yine eskiye döner  :icon_thumright:bence sen gerçekten çok sabırlı bir insansın allah bunun karşılığını verir umarım sana ve okulunuz bitince kendi evinivde mutlu mesut yşarsınız canım :opucuk: :opucuk:

sevda

Azmin elinden hiçbirşey kurtulamazzz.... :aferin:

dilara10

yanitlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar
eltim artik ev islerini yapiyo , iraz rahatladim valla
allah sukur evde biraz duzen oldu

Tebessüm :)

dilara hoşgeldin  :flowers: ben bu sayfayı görmemişim, şimdi yazılanların hepsini okudum. senin bir anıtını filan dikmek lazım bir yerlere, sabır abidesiymişsin maşaAllah.azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz işte, sonunda başarmışsın eltini yola getirmeyi, tebrik ederim.aslında kendine göre o da haklı, ben de eltim gelse bizimle yaşamak durumunda olsa istemem, ama mecburiyetiniz var, anlaması gerekirdi. neyse.. sonuç iyiye gidiyo ya, bu sevinndirici. güzel haberlerini bekliyoruz.

-Butterfly-

dilaracim tebrik ederim guzelimmmm  :hello2: :hello2:

demekki koca buzamana kadar ses cikartmamis demekki ses cikinca isler yoluna giriyormus :) neyseki iyi haberleri aliyoruz  senden .cok sevindim guzelim :opucuk: :opucuk:



ponçik

Merhaba Dilara ben de Ayşegül gibi sayfayı yeni gördüm
hakikaten Allah sana derviş sabrı vermiş  :icon_thumright:
sayfanın başlarında büyük bir durum var ki sabrediyor dedim içimden .
ben de 4,5 yıldır k.validemle oturuyorum , şimdi kızıma da kendisi bakıyor Allah razı olsun  :amin:
beraber yaşamış olan arkadaşlar varsa durumu daha iyi anlarlar  :aferin:
gerçekten bişeylere katlanılıyorsa ciddi bişeyler vardır ortada ...
Allaha çok şükür herşey düzene girmeye başlamış  :hello2:
diğer arkadaşların da bahsettiği gibi anlamayana kendi dilinden anlatmak lazım bazı şeyleri   ::)
Allah sabrının mükafatını verecektir şüphen olmasın  :amin:
Şükretmeyi elden bırakma
Herşey gönlünce olsun arkadaşım



ARMAĞAN

CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM. NE KADAR SORUMLULUK ALIRSAN O KADARI ÜSTÜNE KALIYOR SONRA. ÖZGÜLÜN DEDİĞİ GİBİ GEVŞEME HEMEN TAMAMMI. POLİTİK OL BİRAZ. UMARIM BÖYLE DEVAM EDER. SEVGİYLE KAL.

bengü

valla ben anladim herseyi bilmek herseyi yapabilmek iyi bisey degil bazen bildigini bile bilmiyorum diyeceksin benim elti yemek yapmayi bilmiyo ama ona herkez yardima kosuyo sirf rezil olmasin yapiverelim diye ben herseyi bildigim icin benden bekliyolar herzaman yapsin yiyelim falan gibi.sizce bilmeyene herzaman yapiverip getirmek misafiri geldiginde aman rezil olmayalim diye yada ona gidip yapivermek hamur islerini falan iyilikmi.bence kötülük cünkü okisi ozaman her misafiri geldiginde nasil olsa yapiveriyolar diye kicini kimildatmiyo bence herseyi bilmeyeceksin bu devirde.
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme

ARMAĞAN

 :icon_thumright:

BİLİYOSAN BİLE BİLMİYORUM DEMESİNİ BİLECEKSİN EN AZINDAN.

şerife Berat

   merhabalar dılaracım sabrından dolayı senı tebrık edıyorumm canım , atalarımzı bosuna soylememıs sabreden dervıs muradına ermıs dıye  8) gercektende sonuc ortada ama hersey senın kararlılıgına baglı

  armagan sana katılıyorum  :icon_thumright:

dilara10

merhaba arkadaslar
yanitlamaya gec kaldigim icin kusura bakmayin ....
beni destekleyen herkeze cok cok tesekkur ediyorum  :flowers: :love9: :flowers:
bu hafta cok yogundu benim icin 4 tane yazili imtihanim vardi ... cok fena yoruldum ...
bilin bakalim ne olduu  ....  eltim ve esi evden ciktilarr ayni binada eltimin babasi evi var oraya gittiler , cok yorulmuslarmis evde cok gurultu varmis onun icin gideceklermis ...
amaaaa eltim bana dediki , her gun sana gelicem beraber yemek pisiririz payimi alip evime giderim .... :-ooo :-ooo :-ooo
bende yok herkez kendine evinde pisirir dedim ..
bugun geldi eve girdi (anahtarlar daha onda cunku esiyalarini tamamen goturmediler) bazi esyalari almaya , ben esimle alisveris icin evden cikmistim , mutfakta yemegi pismis buldu aldi goturdu ... :cildir: :cildir: :cildir:
biz eve donunce tabi yemek yicektik yemegi bulamiyinca onlara ettik  sormaya
cevap olarak bunu soyledi : biz anlasma yapmistikya yemegi beraber pisirecez diye , ben eve girdim , siz yediniz zannettim yemegi alip goturdum tadi cok guzeldi ellerine saglik .... telefonu kapatti .... cok sinir oldum ama coookkk
... :BangHead: :BangHead: :cildir: :cildir: :cussing:
allah akil fikir versin ...
ustelik esim kardesiylen konustugunda yoo yemegi karim pisirdi dedi  :cussing: :cussing: :cussing:


-Butterfly-

Dilaracim oncelikle gozun aydin  gercekten cikmalarina cok sevindim senin eltin  biraz yuzsuz biri anladigim kadariyla  ve sozdende anlamayacak gibi gorunuyor en iyisi siz  anahtari degitirin  o anahtarda onlarda kalsin yada  anahtarini kaybettigi soyle ve anhtari iste   :k06: ne bilim  cok fazla hinlige kafam calismaz ancak bukadar fikir verebiliyorumm  :opucuk:



bengü

ay ben olsam kafayi yerdim  :violent1:ne gicik birisi yaaaaaa ama ben artik ona degil sana kiziyorum yaaaaaaaa niye tavrini koymadin ben sana hayir demedimmi nasil alirsin diye niye bagirmadin böyle gidersen o senin sirtindan daha cok gecinir  :director:
mutlu olmak icin gülmeyi bekleme