2. İZMİR BULUŞMASI

Başlatan ARMAĞAN, 06 Kasım , 2007, 14:49:43

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

SEVDACIM  :aferin: :aferin:
VALLA ÇOK SÜPER OLUR YAA. 17 KASIMDA AÇ MSN Yİ İZLE BİZİ ANACIM TAMAMMI.

ARMAĞAN

HEEEEYYY DİĞER İLLERDEKİ ARKADAŞLAR SİZDE İZLEYİN BİZİ HUUUU. :caca:

seldae

Arkadaşlar inşallah bir mani çıkmazda gelirim. Sizler çalışıyormusunuz ?? Benim hafta sonları pek uygun olmuyor aslında. Özelliklede cumartesi günleri siparişim olma durumu olabiliyor. Hatta haftayada bir sipariş durumum var eğer olursa gelemeyebilirim. Ama olmazsa hastalık gibi bir manide çıkmazsa gelirim.

sevda

Tamam bende veden süslenip püslenip karşınıza geçcemmmm.... :k06: açın ama haaa ona göreee boşa gitmesin kokoşluğum.... :caca:

ARMAĞAN

SEVDACIM BOŞVER CANIM SEN HER HALİNLE GÜZELSİN. CANIM DÜNÜŞÜMM BENİM.

sevda

Ahhh annem yirim ben senin bu güzelll iltifatını....Canım dünüşümmmm.... ;) :flowers:

-Butterfly-

heyyyy noluyor bakimmm :caca:

birileri birsey aciyormus  :((  niye benim haberim olmuyor acilan seylerden :toothy10:  baaaaaak   :caca: banada acmazsaniz hatrim kalir ona  gore :)) gerci ben yetisemem sizin saatinize  allah bilir siz simdi birde gunduz bulusursunuz  :sleepy1: ben o saatte pirelerin esliginde ruya gormeye devam ediyor olurumm :(( neyseee yetise bilirsemmm banada acin tamammi... :muzz:



duru boncuk

busecim ne demek canım biz öğleden sonra buluşucaz sende uyanmış olursun belki bi sevda bisen sırayla açarız artık size sen yeterki uyanınca aç msn yi canım :opucuk:

duru boncuk

kızlar bu arada yarın salı ama hala kimse bana gelip gelmiceni haber vermedi olmuyo ama böyle  :nono: :nono:
selda senden ne haber gelebilecekmisin

ARMAĞAN


Emine

Babaannesindeydik hasta olduğumuz ilk gün bütün ev halkına bulaştırmışız hala iyileşemediler bizim gibi , ne mikropsa bu.Ceylin iyileşirse geleceğiz inşallah, sizlere de bulaştırmak istemeyiz   :(

duru boncuk

eminecim umarım iyleşirde gelirsiniz tekrar çok geçmiş olsun ceyline bu sene yine grip mikrobu çok güçlüymüş öyle deniyo allah korusun  :amin:

ayşen

selam kızlar, şimdi emine söyledim de gördüm, tunadan ve işlerden vakit bulup foruma giremiyorum. işallah bi aksilik olmazsa ben de gelmek istiyorum. benim kociş haftasonu çalışmıyor, o yüzden naparız o gün bilmiyorum ama 1 saat gibi bi ugrarım herhalde. inşallah görüşürüz...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

ARMAĞAN

AMAANN KIZ AYŞEN BIRAK KOCANI EVDE GEL. BAK BİZDE AYNISINI YAPICAZ. :toothy10: :toothy10:

ernur

ben de gelsemmi gelmesemmi acabaa  :laughing7: :laughing7: :k06: :k06: