En İyi Göz Çevresi Kremi Markası Hangisidir?

Başlatan babysticker, 14 Ekim , 2021, 21:24:53

« önceki - sonraki »

babysticker

Lancome Genifigue Yeux Youth Activating Eye Crem
En iyi göz çevresi kremi listemizde üst sıralarda yer alan bu ürün göz çevresinde aydınlık bir ifadeyi vaat ederken bunun yanı sıra güzel bir nemlendirici görevi de görüyor. Bunun yanı sıra 35 yaş üzerinde oluşmaya başlayan ince kırışıklık ve kaz ayağı kırışıkları içinde tedavi niteliğinde kullanılmaktadır. Göz çevresini aydınlatması, nemlendirmesi ve kırışıklıkları gidermesi için bu ürüne şans verebilirsiniz. Lancome Genifigue Yeux Youth Activating Eye Cremin ortalama fiyatı 600 TL civarıdır.

Dermalogica Multivitamin Power Firm
Kremin içeriğinde birçok yenileyici ve onarıcı madde bulunurken bunun yanı sıra E vitamini, A vitamini ve C vitamini de kremin içeriğinde yer alıyor. Göz altının nem dengesini sağlarken bir koruma sağlıyor. Aynı zamanda bölgede bir esneklik ve pürüzsüzleştirme etkisi de mevcut. Dermalogica Multivitamin Power Firm fiyatı ise ortalama 580 TL civarıdır.

Benefit It's Potent Eve Cream
Benefit ülkemizde son yıllarda popüler hale gelmeye başlayan markalar arasında yer alıyor. Bu noktada koyu kıvamlı göz altı krem içeriği her ne kadar başta bir tereddüt yaratsa da cilt tarafından kolaylıkla emilebiliyor. Göz çevresinde ki mor halkaları yok edeceği şeklinde vaatleri bulunan kremin aynı zamanda aydınlık bir ifade verdiği de bilinmektedir. En iyi göz çevresi kremi arasında yer alan ve başarılı bir içeriğe sahip olan Benefit It's Potent Eve Cream'in ortalama fiyatı ise 420 TL civarıdır.

Alıntıdır ve doktor tavsiyesi değildir.