28 Mart , 2024, 20:45:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Sırt Korsesi

Başlatan forumqwert, 31 Ağustos , 2020, 18:20:41

« önceki - sonraki »

forumqwert

31 Ağustos , 2020, 18:20:41 Son düzenlenme: 16 Eylül , 2020, 17:18:48 forumqwert
Omurga eklemlerinin pozisyonunu korumak zordur. Duruş, sağlık sorunları ve yaşam şekline bağlı olarak omurların proporsiyonu zamanla değişiyor. Kapasitesinin üstünde yüke maruz kalan omurlar ciddi sırt ağrısı çekmenize neden oluyor. İleri sevilerde ameliyat gerektiren bu durumu, korse kullanarak da tedavi etmek mümkündür.

Kaliteli, konforlu ve kullanışlı korseler, hem erkek hem de kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duruş bozukluklarını gidermek, omurga yükünü azaltmak ve sırt kaslarını güçlendirmek gibi yararları olan sırt korse modellerimiz sayesinde ağrınızdan kurtulabilirsiniz.

Medikal Sırt Korsesi

Duruş bozukluğuna bağlı olarak sırtta oluşan kamburlaşma hem özgüven kaybına hem de çeşitli sağlık sorunlarına neden oluyor. Dik durarak vücut proporsiyonunu korumak gerekiyor. medikal sırt korseleri, dik durmayı alışkanlık haline getirmenizi sağlayacaktır. Böylece sırt, boyun veya bel ağrılarınız azalmış olacaktır. Beraberinde bel fıtığı, boyun fıtığı, boyun düzleşmesi ya da disk kayması gibi sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Kadınların eklem ve kasları erkeklere göre daha zayıf ve güçsüzdür. Bu yüzden kadın ve erkekler için ayrı ayrı sırt korsesi sunuyoruz.

Sırt Korsesinin Önemi

Sırt korsesi, duruş bozukluğu olan veya dik duramayan kişiler için oldukça önemli bir üründür. Özellikle masa başında çalışan ya da zamanının çoğunu bilgisayar karşısında geçiren kişilerin omur diskleri arasındaki boşluk zamanla artar. Sırt kasları zayıflar ve kambur bir sırt görünümü oluşur.

Bununla birlikte sırt, boyun, bel hatta bacak ağrıları çekilmez bir hale gelir. Özellikle ağrı çeken kişiler sırt korsesi sayesinde duruşunu düzeltiyor ve ağrılardan kurtuluyor. Estetik olarak da vücut proporsiyonu düzelen kişilerin özgüveni de artırmış oluyor. Manyetik balenlerle üretilen dik duruş korseleri özellikle ağrıların hafifletilmesinde büyük yarar sağlıyor.

Sırt Korselerinin Özellikleri

Sırt korsesi yüzbinlerce kişi tarafından kullanılan bir üründür. Doğrudan cilt ile temas ettiği için kaliteli kumaş malzemeden üretiliyor. Ciltte kızarıklık ya da tahriş yapmaz. Özel kumaşı, terlemeyi önler. Yaz, kış rahatlıkla kullanılabilir. Korselerimiz ortopedik özelliğe sahiptir. Ayrıca kaymasını engellemek amacıyla bazı yerlerine yapışkan bezler takılmıştır. Bu bezler kesinlikle insan sağlığına zarar vermez. Korsenin cilt üzerinde kaymadan durmasını sağlar. Ürünlerimiz firmamız garantisi altında satılıyor. Atma, bozulma, aşırı esneme olmaz. Kir tutmaz ve kolay temizlenir. Uzun ömürlü korselerimizi yıllarca kullanabilirsiniz.

Sırt Korse Modelleri

Sırt korse modellerimiz sırt düzleştirici etkiye sahip konforlu ürünlerdir. Vücuda yapışan ve kesinlikle kaymayan korselerimiz arasında sırtı dik tutan, sırtı destekleyen, sırtı düzleştiren, medikal, manyetik ve ortopedik modeller bulunuyor. Sırt ağrısı çekenler için özel üretilen modellerin yanında kadın ve erkek müşterilerimiz için ayrı ayrı modellerimiz de mevcuttur. Ürünlerimiz ekonomik fiyat seçenekleri ve hızlı kargo imkanı ile hizmetinizde.

Sirtkorse.com