28 Mart , 2024, 17:50:16

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


Gilaburu bitkisi

Başlatan forumqwert, 25 Ağustos , 2020, 14:24:22

« önceki - sonraki »

forumqwert

Gilaburu

Gilaburu meyvesi suyu resmi üreticisi ve satıcısı Kayseri Pazarı. Böbrek taşı, tansiyon, safra kesesi ve prostat dostu gilaburu faydaları, Süleyman Demirel üniversitesi çalışmaları sonucu belgelenmiştir.

Gilaburu Suyu

Gilaburu Suyu Gün İçerisinde Pratik Kullanım; gün içerisinde yoğun olarak çalışıyorsanız, yemek yemeyi bile unutabilirsiniz. Bu kadar yoğun çalışma temposunda Gilaburu kullanmak oldukça kolaydır. Pratik kullanım olarak meyve suyu halinde hazırlanan Gilaburu, birkaç dakika içerisinde tüketilebilir formdadır ve zaman almaz. Ayrıca bir bardak yardımıyla alan kaplamadan işlerinizi gerçekleştirirken tüketmenize imkan sağlamaktadır. Gün içerisinde Gilaburu'ya ayıracağınız birkaç dakika sizlere çok şey kazandıracaktır. Orta Anadolu'da geleneksel bir içecek olarak tüketilmekte iken, Kayseri Pazarı Bio Bitkisel Ürünler San ve Tiç A.Ş tarafından şişelenip yurt içi ve yurt dışına pazarlanıyor duruma gelmiştir. Gilaburu suyu şeker ilaveli ve şeker ilavesiz olarak iki farklı formda üretimi yapılarak tüketicinin kullanımına sunulmuştur.



Gilaburu Meyvesi

Gilaburu meyvesinin tam olarak olgunlaştığı dönem sonbahardır. Sonbaharda olgunluk aşamasını tamamlayan meyve toplanmaya hazırdır. Sonbaharda toplanan taze Gilaburu salamura yöntemi ile bir süre bekletilmektedir. Salamura işlemi sonucunda ( yaklaşık 3 ay) birden çok tüketim şekli ortaya çıkmaktadır. Ağaç üzerinde olgunlaşmalarının ilk aşamasını tamamlayan meyveler, salamura aşamasında tam olarak olgunlaşmalarını tamamlayarak tüketime hazır hale gelmektedirler.