29 Mart , 2024, 12:52:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hangi Korse Daha Kullanışlı

Başlatan forumqwert, 18 Mart , 2020, 16:46:22

« önceki - sonraki »

forumqwert

Hangi Korse Daha Kullanışlı ?

Kusursuz Olmak


Her kadın kusursuz olmak ister. Bu nedenle seçilen elbiseler, aksesuarlar ve ayakkabılar tam bir uyum içinde tercih edilir. Kadın her girdiği ortamda tüm dişiliği ile odak noktası olmaktan çok hoşlanır. Elbette kendinizi bu kusursuz görünüme kavuşturmak için ilk önce kendi kusurlarınızı çok daha iyi bilerek hareket etmelisiniz.

Vücudunuzu ne kadar iyi tanıyorsanız ne giyerseniz giyin geride kalması gereken noktalar yok olduğunda her zaman kaç beden olursanız olun en dikkat çeken siz olursunuz. Aslında her dönem kadınlar için saklanması gereken bölgeleri saklamak için en sık kullanılan parça korse olmuştur. Geçmişten günümüze oldukça uzun zamandır hayatımızda olan korseler çok daha güzel olmak isteyen her kadının her zaman tercihleri arasında yer almıştır. Kıyafetlerin altına giyerek rahatlıkla kullanılan korseler ile işiniz çok daha kolay. Sihirli bir dokunuş etkisi yaratan özel tasarlanmış korseler ile çok daha sıkı, dik ve alımlı olmanız sadece giyinme süreniz kadar olmaktadır.

Korse kullanan herkes göbek, basen, bacak, bel,  göğüs gibi göze hoş görünmeyecek olan kusurlu alanlarını birkaç beden küçülterek doğru kıyafet kombini ile yok edebilmektedir. Kilonuz, boyunuz ne olursa olsun farklı beden seçeneklerinde üretilen çok sayıda ürün bulunmaktadır. İster sıfır beden olun isterseniz de büyük beden her kadın mutlaka korse deneyimini yaşamaktadır. Çünkü söz konusu güzellik olduğu zaman hiç kimse taviz vermek istememektedir. Korse çeşitleri sunduğu alternatifler ile en doğru seçimi yapmanızı kolaylaştırmaktadır. Korselerin bu kadar fazla çeşidinin olması nokta atışı yapmanızı da çok kolay bir hale getirmektedir.

Nasıl Bir Ürüne İhtiyacınız Var

Kadınlar korse modelleri tercihlerini belirlerken her zaman kullanacakları bu özel iç giyim ürününün tam ihtiyaca yönelik olmasına dikkat etmelidir. Ayna karşısına geçip kendinize baktığınızda gördüğünüz kusurlu alan neresi ise onun için bir ürün tercih etmelisiniz.


Mesela, beliniz çok daha ince görünsün istediğiniz zaman sadece beli ince gösteren korselerden tercih edebilirsiniz. Bel korsesi sizi tamamen başkalaştıracak olan özel ürünlerdendir ve farklı çeşitleri olan bir üründür. Eğer elbise model bir korse tercih ederseniz asla istediğiniz verimi alamazsınız. Bu nedenle doğru ürünü seçmeniz ve ön plana çıkmasını istediğiniz alanların ayrımını çok iyi yapmalısınız.

Küçük göğüslü olan ancak basen problemi olan biri kesinlikle slip korse veya şort korse tercih etmelidir. Tam boy bilinçsizce seçilmiş bir korse sizi çok daha düz gösterecektir. Bu detayları seçimlerinizde mutlaka aklınızda bulundurmalısınız.

Korse kullanırken vücudunuzun bir bütün olarak kusursuzlaşması gerektiğini unutmayınız. Göbeğinizi yok etmek isterken yanlış korse ile sağdan soldan taşmış bir görünüm ile karşılaşa da bilisiniz. Bu nedenle doğru ürün tespitini çok iyi yapmayı unutmayınız.

Korse Çeşitleri

Piyasada tasarlanmış çok sayıda korse çeşidi bulunmaktadır. Kadınların vazgeçilmezlerinden olan korseler farklı seçenekleri ile her bedene hitap etmektedir. En çok tercih edilen korse çeşitleri;

  • Bel Korsesi: Bel bölgesini çok daha ince ve kusursuz gösteren ürünlerdendir. Eğer sadece bel kalınlığınızdan şikayetçi iseniz 2 bedene kadar sizi küçültecek tasarımlar bulunmaktadır. Doğru kullanım süreleri ile bel kıvrımlarınızı bu ürünler ile çok daha belirgin bir hale getirmek gibi ekstra şansınız da bulunmaktadır.
  • Şort Korse: Üst bacak, basen, popo ve karın kısmını toparlamak için kullanılan ve en çok ilgi gören korse modelleri arasında yer almaktadır. Göğüs hizasına kadar bu korseler gelmektedir. Tercih edeceğiniz tüm kıyafetlerde bu korse ile mükemmelliği yakalamanız oldukça kolay olmaktadır. Bu tarz korseleri kullanırken iç kısmında tutucu silikonlar veya askılar olmasına dikkat ediniz aksi halde oturup kalktıkça üst kısımdan kayma, katlanma vs gibi sorunlar yaşayarak göbeğinizi dikkat çeker bir hale getirebilirsiniz.
  • Tayt Korse:  Alt karın, basen, üst bacak ve popo bölgelerini kolaylıkla sımsıkı göstermek için bu model korseyi tercih edebilirsiniz.
  • Slip Korse: Popo, bel ve karın bölgenizi komple saran bu ürünle bölgesel kusurlarınız ortadan kalkacağı için kendinizi çok daha güzel hissedeceksiniz. Ürün yüksek bel külot benzeri ancak tam göğüs altına kadar gelmektedir. Ayrıca yüksel bel silip modeli de kullanarak yine kusursuzluğu kolaylıkla elde edebilirsiniz.
  • Atlet Korse: Doğru kullanılması gereken korse çeşitlerindendir. Bu ürünü asla bel korsesi olarak düşünmeyiniz. Çünkü bu korse göğüs, göbek ve sırt bölgenizi toparlamak için tasarlanmış özel bir üründür.
  • Elbise Korse: Yine en çok satan korse türü olarak değerlendirilebilecek bir üründür. Her türlü elbise altına giyilerek kullanılan bu korse ile göğüs, göbek, basen gibi bölgeleri çok daha ince ve dikkat çelici bir hale getirmeniz mümkün olmaktadır.
  • Kısa Etek Korsesi: Sürekli olarak kısa etek kullananlar için tasarlanmış bu ürün ile kusursuz kalçalara, basenlere ve dümdüz bir karna hemen sahip olabilmektesiniz.
Seçenek olarak çok fazla korse alternatifi bulunmaktadır. Her kadının dolabında mutlaka olması gerekenler listesinde ilk sıralarda kesinlikle korseler de yer almalıdır. Ayrıca korse fiyatları oldukça uygun olduğu için tek bir korse yerine kesinlikle birkaç tane edinmelisiniz.

Hangi Korse Daha Kullanışlı?

Korse kullanmak istediğiniz zaman elbette aklınıza hangisi daha kullanışlı sorusu gelmektedir. Tercih edeceğiniz korselerin ilk olarak türünü belirlemelisiniz. Sonrasında ise esas detayları değerlendirmeye tabi tutarak karar vermelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bazıları;

  • Korsenin bedeninize uygun olduğundan emin olmalısınız. Asla büyük veya küçük seçim yapmamalısınız.
  • Korse uzun süreler teninize temas edeceği için nefes alan bir kumaş türünden olmalıdır. Aksi halde yaşayacağınız terleme ile korse sizi rahatsız etmeye başlayacaktır.
  • Tercih edeceğiniz korse türüne göre iç kısmında mutlaka silikon bir kayma önleyici olduğundan emin olmalısınız. Yoksa birkaç kez oturup kalktığınız zaman korse toparlanmaya başlayacağı için hem kötü bir görüntü oluşturacak hem de sizi çok rahatsız edecektir. Sürekli olarak iç giyim ürünü olan korseye müdahale edemeyeceğiniz için kayma olayı oldukça önemli bir unsur olarak değerlendirilmelidir.
  • Korseler de ne kadar az dikiş olursa o kadar dışarıdan belli olma olasılığı azdır.
  • Ürünü tercih ederken kalitesinden emin olduğunuz markaları tercih etmelisiniz. Birkaç giyimde elastikiyetini yitiren veya deforme olan korseleri sürekli yenilemek gerekmektedir. Bu hem sizin moraliniz bozar hem de sürekli ek maliyet yaratır.
  • Tasarımlarda genel olarak ten rengi, beyaz ve siyah ürünler dikkat çekmektedir. Sizde bu renklerden ihtiyacınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz.
Tüm bu detayları alışverişinizde göz önünde tuttuğunuz zaman en kendiniz için en kullanışlı ürünü de bulmuş olacaksınız.

Korse Fiyatları

Korse satın alırken farklı model seçeneklerinin yanı sıra oldukça farklı fiyatlar ile de karşılaşacaksınız. Korse fiyatları tercih edeceğiniz ürünlerin çeşidine göre farklılık mutlaka gösterecektir. Ancak ekstra olarak marklar arası değerlendirme yaptığınız zaman yine çok farklı fiyat aralığı olduğunu hemen fark edeceksiniz.

Uzun zaman tekrar bir korse satın almanızı gerektirmeyecek kalitede ve bütçeniz ile orantılı seçimler yaptığınız zaman bütçeniz asla olumsuz etkilenmemektedir. Az para verip bir yıkamada dağılan veya tüm özelliğini kaybeden korseler ile uğraşıp canınızı sıkmak yerine kesinlikle kaliteden ödün vermeden tercihlerinize yön vermelisiniz.

Kaynak; https://www.stildepo.com/hangi-korse-daha-kullanisli/