28 Mart , 2024, 16:13:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Rengarenk Kış

Başlatan cemredemir, 27 Kasım , 2019, 16:05:11

« önceki - sonraki »

cemredemir

   Bu kış çocuklarımızı rengarenk giydirerek kasvetli havaların üstesinden onların enerjisi ve güzelliğiyle geliyoruz. Kalıplaşmış renklerden kurtulup birçok kombinle hem soğuk havalardan koruyup hem de şıklığı ve kaliteyi onlarla buluşturuyoruz.
   Kız çocukları için hırka sweat kombinin yanı sıra tunikler de ayrı bir seçenek. Erkek çocuklarında gömlek ve süveterler renkli ve desenli kazaklar bu senenin öne çıkan ürünleri.
    Giyim tercihinde ürünün mevsim şartlarına uygun olması ve vücut ısısını dengede tutan ürünlere yönelmenizi ancak seçilecek ürünün görsel tercihini çocuğunuza bırakmanızı tavsiye ederiz.Sonuçta ürünü onlar kullanacağı için gönül rahatlığıyla giymeleri gerekiyor.
    Süper kahramanlar da çocukların ilgi duyacağı bir diğer etken.Süper kahraman figürlü sweatler, taytlar , kazaklar son yıllarda en çok tercih edilen ürünler olarak göze çarpıyor.Kapşonlu sweatler montla iyi uyum sağlarken bünyeleri bize nazaran daha hassas olan çocukların vücut sıcaklığını da dengede tutuyor.
    İhracat fazlası ucuz çocuk giyimin öncüsü Yarı Yarıya Giyim sizlere bu ürünleri de en uygun fiyata en hızlı şekilde ulaştırıyor. Birçok  kombin yapabileceğiniz çeşitli ürünler en uygun fiyatlar hem perakende hem toptan ihracat fazlası olarak bir tık uzağınızda.
   Pantolon , eşofman altı, sweat , kazak , kaban gibi mevsimin gereği tüm ürünler onlarca modelle bir tık uzağınızda. İhracat fazlası olan bu ürünler birinci kalite markaların olup  ucuz çocuk giyimde kaliteli ve uygun fiyatlı ürün arıyan aileler için en uygun seçenektir.