28 Mart , 2024, 16:51:19

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İnternet Alıverişinde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Başlatan cemredemir, 23 Kasım , 2019, 15:30:37

« önceki - sonraki »

cemredemir

 Teknolojinin hızlı gelişimi insan yaşamını her geçen gün daha da kolaylaştırıyor .Hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de bir çok işi aynı anda yapma imkanımız oluyor. Özellikle alışverişte internetin gelişimi hem bir çok seçeneği incelememizi sağlıyor hem de ürün fiyatlarını aynı anda karşılaştırarak  kendimiz için en uygun olanı seçebiliyoruz.
 İnternetten alışverişin faydaları kadar zararlı yönleri de var.Bu konuda yapılacak işlemlerde gerekli önlemleri almamız çok önemli.Gerek kişisel bilgilerimizin istenmeyen  üçüncü şahısların eline geçmemesi gerekse yapacağımız alışverişlerde dolandırılmamak  adına  nerelere dikkat etmeliyiz onlara değinelim.
  Öncelikle  güvenli bilgisayar kullanmalısınız. Ortak kullanım bilgisayarlar şifrelerin ve kart bilgilerinin güvenliği için sakıncalı olabilir. Şifrelerinizi  kolay tahmin edilmeyecek şekilde uzun ve farklı karakterlerden oluşturun ve bilgisayarınıza kaydetmeyin.
   Alışveriş yapılacak site ve ya satıcı detaylı bir şekilde araştırılmalı e ticaret platformlarında ki satıcıların puanı ve yapılan yorumlar bu konuda bize çok yardımcı oluyor. Sitelerin SSL sertifikası olup olmadığı da önemli konulardan biri. Sitenin SSL sertifikasına sahip olup olmadığını adres çubuğunun yanında kilit işaretinden anlayabilirsiniz.
  Yarı Yarıya Giyim çeşitli e-ticaret platformlarının yanı sıra kendi sitesi üzerinden de ihracat fazlası ucuz çocuk giyim ve toptan ihracat fazlası giyim ürünlerini kaliteyi en uygun fiyata sahip olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Firma birinci kalite orijinal marka ürünleri çok uygun fiyata sizlere sunarken güvenilir alışverişin garantisini veriyor.
 İhracat fazlası birinci kalite  ucuz çocuk ürünler firmanın tamamen müşteri memnuniyetine odaklanmasıyla size güvenli alışverişin garantisini veriyor.