29 Nisan , 2024, 08:50:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


eşleri azo spermi olanlar burda konuşalımmı??

Başlatan hilall85, 22 Ekim , 2009, 13:36:50

« önceki - sonraki »

hilall85

funda canımmm sitedeki sorun giderilmişşş giriliyor şimdi......açabilirsin artıkk topikkkk...

hilall85


funda_ey

günaydın sanada canım nasılsın bebiş yapmışsın ne güzel olmuş siteye giriliyor ama yazı yazılmıyor tüp kısmı degişmiş farkettinmi

funda_ey

kızlar ben yoktum ama sizde ugramamışsınız neredesiniz  :honk:

hilall85


hilall85

bende yoktum canım<br>annemdeydim<br>neyse yarın görüşürüz artıkk arkadaşımm

hilall85


hilall85


funda_ey

hilalcigim nerdesin yahu hülyada yok yoksa odamm kk lı oldu ne

hilall85

hülyadan haberim yok canımm..
ben yeni eve geldimmm
ve ilk işim pc ı açmak oldu....

ozdemir

kızlar oncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben normal yolla bıkac ay once hamile kaldım ancak dusuk yaptım sımdı de zamanın dolmasını beklıyorum.genelde ''dusuk yapıp zamanını bekleyenler'' sayfasında takılıyordum. bebek ozlemı cekmenın ne demek oldugunu en az sızın kadar ıyı bılıyorum. benım birinci dereceden yakınıma azosperm(hiç sperm yok) teshisi kondu. eside 34 yasındaydı. neyseki emin ellerle birlikte gecirdigi donemi kocaman bir pozitif sonucuyla atlatmış oldular. suan hamile ve ikiz olma ihtimalide cok yuksek. oyuzden umidinizi ASLA kesmeyin. en zor vakalar bile harika sonuclarla cıkıyor bu zorlu maratondan. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede calısıyorum. hicbirinizi simayen tanımasamda hepınız benım kader arkadasımsınız.. hepımız bebek hasretı cekıyoruz ve bu hasretın nedemek oldugunu cok ıyı bılıyoruz. herturlu sorusu olan varsa benim ozelime msj atsın.telefonumu yada maıl adresımı ancak ozelden verebilirim.indirim yapılmasını ve ılk gorusmenızın ucretsız olmasını saglarım.bırbırımıze yardımcı ve destek olmak ıcın bu sitede toplanıyoruz oyle degilmi..aramızdan birinin pozıtıf sonucla cıkması gerıde kalanlar ıcınde bır umut ısıgı olacak.. herkese seve seve sonuna kadar yardımcı olurum yeterki niyetlerimiz iyi olsun.

gel artık

merhabalar bende arnıza yenı katıldım bende 4 yıllık evlıyım 3 yıl tedavı gordum 1 kez aşılama oldum ama sonuç negatıf tüp bebek denemek istiyorum ama sonuctan korkuyorum sorun sadece süt hormonları o da dengelenmeye basladı galıba hayıt tohumuyla artık çaresizim

nazogökhan

slmm...benimm eşimm azo spermm yanı sıfır sperm ,hiç sayı yokk,,daha bir yıllık evliyiz ama ister istemez umutsuzluğa kaplıyorr insannn :crybaby2: umutlumm tabbii şimdilik ilaç verdi daha 1 ay bitttiii rabbimm kimsenin kucağını boş bırakmasınn :amin: :amin: allah hepimizin yardımcısı olsunnn :amin: :amin:

nazogökhan

öncelikle bu kadar duyarlı olmanı takdir ediyorumm,,benm eşim azosperm 1 aydan berii ilaç kullanıyoruz daha bir yıllık evliyizz çok korkuyoruzz 3 ay sonra tekrardan sperm tahlili yaptırcazeğer yine sıfır çıkarsa tese yöntemi yada tüp bebek olucakk o yüzden endişeliyiz ikimizde rabbim yARDIMcımız olsun  :amin:  :amin: