29 Nisan , 2024, 16:03:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


bende aranıza katılanlardanım arkadaşlar...

Başlatan ela_su048, 19 Ekim , 2007, 16:20:28

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Elacim aramiza hosgedlin canim.

Merak etme guzelim seninde bebegin olur benimde olmuyordu epey bir zamanda olmadi gitmedik dr, birakmamistim her duydugum dr. kosar olmustum ama allah nezaman verecegini biliyor.ayrica problem  sende olmaya bilirde neden esinin guru incinsinki gururluk bir sey degil bence belki sperm sayisi dusuktur o yuzden olmuyordur bence bir dr. kontrolunden gecmeli esinde. ayrica acele etme olmuyor diye uzulme o boslukta biraz gencliginin tadini cikar gez dolas bebek olunca pek oyle gezip doalsilmiyor kafana gore hareket edemiyorsun :tongue3: :icon_thumright: insallah en kisa surede iyi haberlerinide duyariz....



ela_su048

biliyor musunuz hepiniz ayrı ayrı çok iyi insanlarsınız ve bana gerçekten iyi geliyorsunuz.ve müjdeli haberi almak nasip olursa ilk önce sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu. :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

ARMAĞAN

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN CANIM.  :flowers: :flowers: BANA KALIRSA ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE KULAK VER. HEM DAHA ÇOK GENÇSİN VE YENİ EVLİSİN. EVLİLİĞİNİN TADINI ÇIKAR ŞİMDİLİK. BENDE İLK 2 SENE ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM DEMİŞTİM EVLENİNCE. AMA ÇÖMEZLİĞİME GELDİ İŞTE İLK GECE OLMASADA 3.GECE HAMİLE KALMIŞIM. ÖĞRENDİĞİMDE BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR BOŞALDI. DAHA EVLİLİĞE ADAPTE OLAMAMIŞKEN ANNELİĞİ NASIL YAŞAYACAKTIM. AMA HERŞEY İNSANIN ELİNDE OLMUYOR TABİ. ŞİMDİ 4.YILIN İÇİNDEYİZ VE 2,5 YAŞINDA TATLIMI TATLI BİR CADIM VAR. ALLAH SANA VE İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERİR İNŞALLAH.  :amin: :amin: :amin:
KENDİNE İYİ BAK CANIM.  :opucuk:

sevda

 :amin: canım inşallah hem sana hemde bebek bekleyen bütün annelere dua ediyorum... :amin: :flowers:

ela_su048

sağolun  bende kendimde dahil bebekbekleyen herkese bebek versin diye,olanlarada sağlık ve huzur versin diye dua ediyorum allaha.