hamilelikte bulantiyi ne engeller ????

Başlatan ♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥, 09 Eylül , 2009, 21:01:43

« önceki - sonraki »

< ESLAL >

Allah kolaylık versin o günler gerçekten hiç geçmiyor gibi geliyor insana :igrenc: ben 10. haftada daha kötü olmuştum 20. haftadan sonra rahatladım :hello2:

мiŁenα.

yatma canım sık dısarı az neffes al bende o hatayı yaptım yattıkca aha kotu oldum


:love9: :love7: :love9:


sarisinn

off off gerçekten çok zor arkadaşlar.15 gündürhalim olmadığı için kalkıp yıkanamadım bile.küflendim resmen..midem mahvoldu sabahlara kadar ağladım yerlrde kıvrandım..normal bir mide rahatsızlığı değil..gaz desen o biçim.üstüme gök taşı düşse ben değilde o parçalanırdı herhalde..kusma biyandan..geçirilibilecek en kötü aşermeyi geçiryorum..bugün biraz daha iyiym.oda damla sakızı macunu diye bişey vr onu yiyorum açkarnın bi kaşık.onun sayesinde daha iyiym..

мiŁenα.

ne dıyım cnım allahım bıran once bıtırsın aserenı :amin:


:love9: :love7: :love9:


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

aysecim disari cikmayi bende cok istiyorum ama inan hic halim yok bütün gün koltuktayim ha bire uyuyorum progestan kullaniyorum ya uyku yapiyor acayip ya....

insallah en kisa zamanda gecer   :amin: :amin: :amin:


< ESLAL >

ahh sarışıncım Allah yardımcın olsun canım inan bana bende öyleydim günlerce ağladığım oldu depresyona girdim o günler hiç bitmiycek gibi geliyodu bu yüzden bebeğimi bile istemediğim anlar oldu :cildir: şimdi aklıma gelince vicdan azabı yaşıyorum ama çok kötüydüm :y25:
sonra bulantılar geçip canım kızımı içimde hissedince herşeyi unuttum ne kadar zor olsada geçiyor canım sadece sabret :opucuk:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


♥♥ Ecrin´in Annisi ♥♥

aysecim sen neden kullanmisdin progestani ???

мiŁenα.

dusuk tehlıkem vardı ya hayatım onun ııcn :-\


:love9: :love7: :love9:


arhanım

bu gun çok kötü mide bulantısı yaşadım.doktara gıttık bana fitil verdi :-ooohamilelikte mide bulantısı için fitil kullanan varmı aranızda ben ilk kez duydum.bir kez kullandım banamısın demedi 6haftalık hamileyim 2kilo vermişim. :crybaby2:
suskunluğum asaletimdendir.her lğafa verecek cevabım var lakın,Bir Lafa bakarım laf mı diye Birde söyleyene bakarım ADAMmı diye..
<div><a href=http://www.babybytes.nl/zwangerschapsverloop120/06/10/2010><img border=0 width=650 height=120 src='http://www.babybytes.nl/zwangerschapsticker120/777777/000000/Mijn%2

мiŁenα.

canım ılk kez duydum bebek sendne beslenmıyor sıkkma canını 3 ay ıstıfra etmenın bebege zararı yok


:love9: :love7: :love9:


ponçik

fitil hiç duymadım, rennie tablet vermişti dr.bana...

ben çok fazla bulantı yaşamadım, hatta neredeyse hiç diyebilirim
ama bulantım olursa hemen çubuk kraker yiyordum  :icon_thumright:



мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


sarisinn

16. haftam doldu.ama benim hala mide bulantım geçmedi.offf.