21 Mayıs , 2024, 11:39:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


DOĞUMDAN ÖNCE VE SONRA ARKADAŞLARINIZ?

Başlatan sevda, 03 Ekim , 2007, 01:35:52

« önceki - sonraki »

nagihan

Alıntı yapılan: sevda - 04 Ekim , 2007, 16:19:46
Ama remziyecim onlarında bir gün başına gelicek ve bize neler yaşttıklarını acba anlayabilecek bir zekayada sahip olabileceklermi inanki çok merak ediyorum.

Birde bişey daha var mesela bebekleri olanlar daha sonra büyütüyorlar bizim bebek oluncada ayyy sen çok fazla kilo verememişsin diyen daha 2 ci ayımda olduğum bir zamanda arkadaşım bunu diyor bana ve kendisi daha oğlu 3 yaşında kiloları duruyor düşün yani düşüncesizliğini bu yeni doğum yapmış bir insana denilirmi allah aşkına... :caca:

Ben şimdi 52 kiloyum ve beni gördüğü zamanda ayyy nekadar zayıflamışsın eski kilon daha iyidi diyo yaaa  :cildir: böyle kişiliksiz insanlarda var yani bıyık misali aşağı tükürsem ayrı yukarı tükürsem ayrı bir dert yani... ???
böyle bir kişilikle arkadaş olunmaz sanırım  :icon_scratch:


nagihan

Alıntı yapılan: remziye - 05 Ekim , 2007, 00:26:28
ben zayıflığa 25 sene doymuş bir şahsiyet olarak 25 sene de kilolu yaşayabilirim, ve açıkcası kimse için yaşamıyorum, kimin ne dediği ne düşündüğü de umrumda değil, sağlıklı bir bebeğim var ve kilolarım sağlık açısından bir sorun çıkarmadığı sürece benim için kıyafetlerimiş kullanamamak dışında sorun teşkil etmiyorlar  :k06: azcukun masraflar arttı, ama ona da çözüm buldum, kocişimin t-shirtlerini giyiyorum  :muzz:

kızlar biz çok şanslı insanlarız, bırakın bizi onların hayatlarına dahil olmaya çalışmaktansa onlar bizim hayatlarımıza dahil olmak için çaba harcasınlar, çünkü onlarda olmayan muhteşem bişi var bizde, bebeklerimiz....  :love9:
sana katılıyorum. bebeklerimiz varrrr  :alkış: :icon_thumright:


nagihan

insanların ve dostlukların değiştiğine hep şahit oldum.
ben hep kaybettim. kendimi herdefasında analiz ettim. önce aynaya sonra karşıya baktım. ben değişmemiştimde hep karşıdaki değişmişti nedense  ??? :icon_scratch:

cocukluk arkadaşımı kendi kıskançlığı yüzünden kaybettim.başka arkadaşlar edinmemi kaldıramadı. arabamın olmasını kaldıramadı. onun hep sevgilisi vardı benim ise onunkiler gibi başı boş sevgililerim olmadı.

büyüdük çalışma hayatına atıldık. iş arkadaşım işten atılma sebebini kocasına anlatırken seni aldatıyorum iş yerinde bunu fark ettilerde beni bu sebebpten çıkarıyorlar diyemedi, nagihanın yüzünden ayrılıyorum huzursuzluk yaratıyor dedi.

dahada büyüdük bu sefer eşimizin iş arkadaşları ve eşleri ile arkadaşlığa başladık. bu seferde afedersiniz sidik yarışı başladı. yok o seni aradı beni aramadılar? yok seni aradı ne dediler? yok onu defterden sildiler başladı. sonra biri hamile oldu. huyları değişti. eee bende hamilelik yaşadım neden değişmedim hiç anlamadım. bende kendimi yalnız hissettim. bende her hamilenin yaşadıklarını yaşadım. neyse bebeği oldu gittik. vazifemizi yaptık bu sefer aradık aranmadık,gittik gelmedi falan filan derken biri ile irtibatımızı kestik. kaldı bir tane. bu sefer kaprislikler başladı. seni aradımı beni hiç aramıyor. ben şuyuna çok kırıldım falan filan derken gizli gizli buluşmalar yapılmış. aman dedim.arayı iyice açtım. bende doğum yaptım topu topu iki kere gelmediler. veeee araya dahada mesafe koydum. bu gurupta dağaldı.
şimdi sizler varsınız. gerçek dost. gerçek arkadaş.
ve sizleride kaybetmek istemiyorum.  :love9:


-Butterfly-

bu sayfayi yeni gordum yeniyse oncelikle hayirli olsun..

ben hamile kalmadan kaybedenlerdenim :)
nerede hata yaptigimida okadar iyi biliyorumki .kendimi inanilmaz adiyorum cunku benim icin arkadaslik ve dostluk cok onemli.aslinda bu tur insanlarin cok uzun surmeden yuzlerini gostermesi acikcasi isime geliyor.nedeni ise cok fazla yara almamis oluyorum.eger cok sevmis ve dostum gibi gormeye baslamissam inanilmaz inciliyorum.
fakat buraya (usa)geldigimden beri sanki insanlar secilerek konmus erafima herkes okadar ilgili ve okadar iyiki.Kimse kimsenin kuyusunu kazma derdinde degil herkes kendi gibi seni mutsuz etmeye degil daha cok mutlu etmeye calisan insanlarla dolu etrafim.

bence sizde erafinizda sizi uzen sizin kisiliginizi refuze etmeye calisan insanlar varsa bence teker teker ayiklayin elbette hepimizin hayatinda  cekmeyen kiskanan insanlar var.benim kendimce yontemim 3 maymuncuk oynamak duymadim,gormedim ve bilmiyorum.belki biraz polyanacilik gibi ama cok faydasi oluyor.onlarsizda bu hayat devam ediyor ve dahada guzel oluyor.

bu site gercekten insani icine ceken bir site gercekten secilmis insanlarla dolu hepiniz bir birinizden kalitelisiniz benide araniza aldiginiz icin gercekten tesekkur ederim.. :love7: :opucuk:



Almiş'inAnniş'i

benim hiç hayatımda beni çekemeyen, kuyumu kazmaya çalışan bir arkadaşım olmadı, sanırım kıskanılacak hiç bir vasfım yok  :tongue3:

araya mesafeler girince anlıyor insan kim gerçek dost, kim sahte!!! eh bende anladım, mesela üni. ye gittiğimde. tabi o zaman böyle her yerde internet yok, mektup var ve ben hiç aklıma gelmeyecek kişilerle mektuplaştım üni. hayatımda.  :hello2:

evlendikten sonra bi tane çocukluk da diyemicem bebeklik arkadaşımla aramızda frekans farklılığı doğdu. hala görüşüyorum ama açıkcası sohbetimizden zevk almıyorum. o hala bekar ve anlarsınız işte zamanında hepimizin yaptığı flört muhabbetleri...  :-\ eh bizimki de "kocam kirli çorabını ortalıkta bırakıyor" muhabbeti olunca  :k06: sanırım o da benim muhabbetimden zevk almıyor. ahhhhh şimdi çocuk oldu, onun yüzü suyu hürmetine bafra ya gittiğimde daha sık gelmeye başladı ziyaretime  :ehi:

iş arkadaşlarım da hepsi bekar ve tabi ki bekar oldukları için çocuk falan da yok  :-\ onlarla da konularımız çok kısıtlı oluyor tabi  :dontknow:

yani muhabet ettikleri konular artık benim ilgimi çekmiyo, ve sıkılıyorum  :suclu: eh ben onlardan sıkılıyosam onlar da benden sıkılıyodurlar herhalde   :laughing7: hala görüşüyoruz hepsiyle ama daha seyrek  :icon_thumright:

sevda

Kızlar demekki herkesin hayatında bazen istemedende olsa malesef yaşadığı arkadaş kazıkları varmış sadece ben yaşamamışım bunları demekki aslında bu konuda inanınki yalnız olmayı tercih ederdim çünkü bu anlatılamıycak hatta bazende yaşanılamıycak derin izler ve anılar hatıralar bırakıyor insande...

Bence bu site tam bizim gibi bazen yaralanmış bazen güzel anıları yaşamış bazende hayatın tadına varmış insanlarla dolu ve hepsini en özel insanlar anneler olduğunu bilmek ve herşeyimizi paylaşmak tabiri caizse benim için çok güzel ve unutulmaz günleri beraberinde getiriyor hepinize bende buse gibi teşekkür etmek istiyorum hepinizi seviyorum ve hepinizin ellerinden öpüyorum büyük küçük demeden anne olduğunuz için....

**yeliz**

bende eski arkadaşlarımla görüşüyorum ama sohpetten zevk alamıyorum sanki ne bilim arada bi boşluk var sanki çok bilmiş gibi mi davranıyorum acab adiorum hani şöle yapmayın bu yanlış derken mesafe mi koyuyorum anlamadm  :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Demet_dk

İSTER İSTEMEZ İLGİ ALANLARIMIZ DEĞİŞİYO ÇOCUKLU ARKADASLARIMIZLA DAHA ÇOK ORTAK NOKTAMIZ OLUYO
ÇOCUK OLDUĞUNDA İSTEDİĞİN ZAMAN ÇIKAMIYOSUN GEZEMİYOSUN VS

AMA BENİM İÇİN PEK SORUN OLMADI VAKİT GEÇİRMEKTEN HOŞLANDIĞIM ARKADASLARIM SAYILIDIR
ONLARLADA VAKİT BULDUKÇA GÖRÜŞÜRÜM

EN YAKIN ARKADASIM EŞİMDİR HEP BERABERİZ...OĞLUMUZ KATILDI ARAMIZA BİDE BÜYÜDÜ ARTIK
KİMSE TUTAMAZ BİZİ   :hello2:

мiŁenα.

01 Eylül , 2010, 12:34:51 #23 Son düzenlenme: 01 Eylül , 2010, 12:40:01 •°_AyŞe_°•
doğumdan önce nereye nasıl gittiğimiz yada ne kadar kalıp nasıl ortamlara gireceğim önemli olmadıpından..

Arkadaşlarımla eğlenebiliyordum..

Şimdi öle değil herşey oğluma endeks li onun için eskisi gibi zevk alamadığım dönemler oluyor..

Çünkü onlar çocuksuz (benim çocuklu arkadaşım yok) hepsi eymenle ilgileniyor ben rahat gezim rahat olim diye;

ama bazen ben huzursuz oluyorum onları rahatsız edermiyim diye ::)

Ama toplaştığımızda bende veya arkadaşlarımın evinde hiç bir  fark yokkkkk :hieyt:

Ve sürekli görüşyorum.Her daim yanımdalar azlar özler :love9:


demete katılıyorum en yakın arkadaşım EŞİM :love9: Beraber takılmak gezmek eğlenmek daha güzell. :hieyt:


oğlum zaten gezme kuşu 3-4 saat farketmiyor dışarıda huysuzlanma gibi huyu yokkkk rahat rahat geziyoruzz :hieyt:






:love9: :love7: :love9:


Lă_Tăhzen!

hiçbir degişiklik yok cok sukur aynı devam ama tabi daha diken ustuen oluyorum gıttıgım yerlerde cocouk huysuzluk yaparmı dıye eskısı gıbı kendı adımca rahat olmuyorum cocouk bıraz huysuzlansa rahatsız oluyorum onlarıda rahatsız etmemek adına hemen kalkıyorum

derbeder

anne olup olmamaktan ziyade bence insan her yasta farkli gruplarda oluyor. yani bekar biriyle evli birinin konusacaklari ayni olmuyor. ben buna hayret ederdim, ama gercekten insanin ilgi alanlari degisiyor. bekarken evin barkin yokken sadece kiyafet ayakkabi canta kuafor dusunurken evlendiginde aksam ne yemek yapsam, ev, camasir, temizlik diye dusunur oluyorsun. bekarken en fazla flortunle kavgalarinizi konusabilirsiniz, heyecanla anlatirsiniz bir cok seyi belkide. evlenince kari koca iliskisi cok farkli oluyor, yani evlendigin insan onceden flortun olsa dahi bu boyle oluyor. farkli seyler yasiyorsun. daha sonra cocuk oldugu zaman tabiiki cocugu olmayan birine bakarak daha cok sorumlulugun artiyor. artik sadece esin ve sen degilsin seni ilgilendiren birde minik bir yavru oluyor hayatinda ve herseyi ona gore uyarliyorsun.
aslinda bende cocugu olan biri icin cok kolay bir sekilde "gezmeye gelemez, ya da onun bebegi var" derim. ama bunu herhangi bir fesatlik olsun diye degil. karsidakini isinden etmek istemem, cunku isim varken baskalarinin keyfine gore davranmanin insani ne kadar irite ettigini bilirim.

mesela esimin arkadasinin cocugu oldu. 1-2 ay once sanirim. bizde adettir bebegin kirki beklenir. ben onu beklemek istedim, sonra zaten araya ramazan girdi gidemedik. eslerimize kalsa coktan gitmis olurduk, ama ben kendim uygun gormedim.
+
kadin yeni dogum yapti ve hayati daha tam rutine oturmamisti. nasib kismet olursa ramazandan sonra gitmeyi dusunuyorum.

yani tabiiki o arkadasla benim ortak konusacak cok seyimiz vardir, halbuki birbirimizi daha 2-3 defa ancak gorduk. vede halbuki onun bebegi oldu benim daha cocugum bile yok ( insaAllah yakinda olur hayirlisiyla)

yani aslinda ne soyledigimiz kadar nasil soyledigimizde onemli. tabiiki hamile kalindiginda yada cocuk dogurdugunda duba gibi olunacagini herkes biliyor, ama bunu ne amacla ve nasil soylediginiz onemli.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

ırmak184

arkadaslarımı ihmal etmemeye calışıyorum,eskisi gibi olmasada yinede görüşüyoruz,ek gıdaya basladıgımızdan beri daha rahatım ne sık görüşüyoruz,her yerde emziremiyordum çünkü :-\

çağınım

benim 2 arkadaşım evli ve çocuklu bi taneside bekar ama çok iyi anlaşıyoruz yani hiç bişey değişmedi önce ve sonrasındada birlikte program yaparız çocuklu arkadaşlarmla yine gezeriz eğleniriz bekar olan arkadaşım ki dostum diyebilirim onunlada aynı şekilde çağınıda dahil ederiz planımıza yada bazen ikimiz buluşuruz bişiler yaparız tabi memeden kesince bu böyle rahat oldu emiyoken öyle çıkamıyodum ona gidiyodum o bize geliyodu ama değişen hiç bişey yok hala sürekli beraberiz

paçi&uşak=bebek

arkadaşlarımın yarısı anne yarısı bekar benim açımdan anne olanlarla görüşmek alışverişe çıkmak daha zevkli birbirimizin halinden anlıyoruz gittiğimiz avm lerde emzirme odası arıyoruz ve bundan sıkılmıyoruz ama bebeği olmayan yada evli olmayan bu durumdan sıkılıyo ee oda haklı kendince çünkü insan bişeyler başına gelmeden değerini anlamıyo bende en yakın arkadaşı kocası olanlardanım hiç sıkılmadan bıkmadan dışarı çıkıyoruz oğlumuzda  :nazar: seviyo gezmeyi. Ben bekar arkadaşlarımla ilişkimize ara verdim evlendiklerinde görüşürüz yine :D

fıstık

benim topu topu 2 tane evli ve çocuklu samimi arkadaşım var bikaç tanede bekar onlarla zaten fazla görüşmüyordum ama çocuklu olanlarla benim

bebeğim olduktan sonra daha iyi anlaşmaya başladık enazından bana çok yardımcı oluyorlar iyiki çocuğum olmuş onunla alışverişe gitmek çok zevkli