İZMİRDE OTURANLAR NEDEN BULUŞMUYOR

Başlatan duru boncuk, 17 Eylül , 2007, 15:11:38

« önceki - sonraki »

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Armağan bu buluşma işini bayramdan sonra yapsak dahi iyi olmaz mı canım bayram öncesi bizim buraların durumu kötü oluyo oturup sohbet ediceğimiz yer bile bulamayız. Bayramdan sonra olursa bize yeni eleman geliyor ya büroyu ona bırakır vınnlarımm   :suclu:

duru boncuk

bencede armağan ya daha iyi olur öyle  :icon_thumright:ben gezerken açlıktan bayılabilirim valla sonra siz uğraşırsınız :k06:

ARMAĞAN

KIZLAR BÖYLE DİYE DİYE BULUŞAMIYORUZ AMA YAA. YOK ŞU GÜNE KALSIN YOK BU GÜNE KALSIN DİYE DİYE EYLÜL AYINA GELDİK. HATTA EYLÜL AYINIDA YEDİK NE KALDI ŞURDA. BENCE BİZ HAYATTA BULUŞAMAYIZ BU GİDİŞLE.

duru boncuk

neyse siz karar verin bari ama akşam yemeğini nasıl yapıcaz kocaya kim yemek yapacak :dontknow:

Emine

Özgülcüm teşekkürler kızıma iltifatların için :) Biz de Manavkuyu da oturuyoruz . Neresindesiniz siz :) Ben ramazanda buluşamam benim kız çok yaramaz oruçlu oruçlu kan beynime çıkar kemeraltında valla  :ehi:

aslı

Arkadaşlar ramazanda gerçekten zor olur oruçlu olunca da zevkli olmaz değil mi şöyle çay i kahve içmeden olmazki . ekimin 20'sinde kızımın doğun günü kutlayacağım acaba 27'sinde buluşsak olur mu  ;)  ? En azından tarihi belirleyelim kimse birşey planlamasın o güne.



(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Kızlar Armağanda bi şeyler ayarlıyor isterseniz Tanışma bölümündeki Selam konu başlıklı kısmın son msjını okuyun. Ona göre kararlaştıralım yoksa ben doğurcam gelemiyeceğim haav :k06:v :k06:

duru boncuk

eminecim nasıl desem bilmiyorumkien tanıdık yer çarşamba ve pazar pazarı kuruluyo bim in orda işte bende oraya az bi uzaklıkta oturuyorum sen nerdesin  ???bu arada kızına dediklerim iltifat değil canım gerçekler  :opucuk: :opucuk: :flowers:

duru boncuk

aslıcım dediğim gibi buluşalım da bir an önce farketmez ama ekimin sonunda izmir nasıl oluyo soğuklar başlamasın sonra hiç çıkamayız bebişler hastalanmasın bak zuhalde doğuracak galiba  :icon_scratch:dur kız az daha sık dişini zuhalcim ;D

aslı

O zaman bayramdan önce ayarlayalım yada siz buluşun arkadaşlar ben bir dahaki sefere buluşmaya gelirim sizi engellemiş olmayayım.



Almiş'inAnniş'i

neden iftar yemeği düzenlemiyorsunuz?  :hello2:
anlaşın bi yerle fix menü  ;)

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Remziyecim çok güzel bir fikir ama ben söz veremem ona benim patronlarım sağolsun biraz köpek gibiler kesinlikle izin vermezler.  :-\ Bayramdan sonra ki hafta sonları olur ben sıkarım dişimi hemen doğurmam şaka yaptım Allah izin verirse  27 Ekim güzel tarih ama siz bilirsiniz....  :ehi:

duru boncuk

herkes için uygunsa 27 ekimde buluşalım o zaman  :icon_thumright:aslıcım sende gel tanışalım bunu zor ayarlıyoruz bidahaki nezaman olur kim bilir :icon_scratch:

ARMAĞAN

KIZLAR 27 EKİMDE BENİM EVDESİNİZ ANLAMAM
HEM TEMİZLİKTE BİTTİ.
ÖZELDEN GELECEZ DİYE MSJ ATIN BEN SİZE CEVAP OLARAK YAZARIM ADRES VE TELEFONU.  :hieyt: :hieyt: :hieyt:

ARMAĞAN

BU ARADA HAZIRLAMAMI İSTEDİĞİNİZ BİŞEY VARSA YAZIN YADA KENDİ İKRAM LİSTEMİ KENDİMMİ HAZIRLAYAYIM.