27 Nisan , 2024, 12:52:37

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


PAYLAŞMAK GÜZELDİR!!!

Başlatan Dilek&Yusuf, 21 Temmuz , 2009, 14:20:46

« önceki - sonraki »

Dilek&Yusuf

MRB ARKADAŞLAR BEN BİR ANNE ADAYIYIM VE BUNLARI ANNELERDEN ÖĞRENMEM LAZM BİR BEBEĞİN.ONUN BÜYÜMESİNİN.HAYATINIZA GETİRDİĞİ ARTILARI EKSİLERİ PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM.HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Dilek&Yusuf

BAK YANLIŞ YAZMIŞIM SADECE ANNELER DEĞİL BENM GİBİ ANNE OLMAK İSTEYENLERDE DÜŞÜNCELERİNİ YAZSIN LÜTFEN

hanne

dilekcim hamilemisin?? bence bir bebğin olduktan sonra eksileri olsada artıların o eksileri kapatıcağını düşünüyorum....

Dilek&Yusuf

YOK CANIM BENİM ANNE OLMAK İSTİYORUM ŞİMDİLİK.BENCEDE ÖYLE DE İŞTE ÇOCUĞU OLAN HERKES ÇOCUK YAPMA ŞÖYLE ZOR BÖYLE ZOR SÜREKLİ OLUMSUZLUKLARINI ANLATIYORLAR YA O YÜZDEN BÖYLE Bİ KONU AÇTIM.SEN NASILSIN HAMİLELİK DURUMU VAR MI?

hanne

yok canım bu ay kolamen kulandım cuma günü çatlatma iğnesi vurundum dün ilişkiye girdiğimizde acaip bi kasık ağrısı vardı hiç kesilmedi neden olur acaba sen düşük yaptın diye hatırlıyorum hamile kaldığın aaydaki ilişkilerinde böyle bi problemin oldumu?

Dilek&Yusuf

YOK CANIM İLİŞKİ SIRASINDA OLMUYORDU BENDE.İLİŞKİ SIRASINDA YANMA OLUYORDU O SIRALAR BENDE ÇOK AMA O DA İLTİHAPTANDI HERHALDE.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM BENİM.BELKİ ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA OLMUŞTUR BİLMİYORUMKİ.

hanne

inş canım dua et Allah sanada en kısa zamnda nasib etsin boşver artısını eksisini düşünme rabbim hayırlısını ver diye dua et yeter.... :opucuk:

Dilek&Yusuf

ANLADM CNM HAKLISIN ÖNEMLİ OLAN HAYIRLISI.BENDE DOKTORA GİTTİM KİST VARDIYA BENDE ONDAN DÜŞTÜ BEBEK DEMİŞTİ MEĞER ONDAN DÜŞMEMİŞ KİST 2 CM DEDİ AMA BÜYÜYÜP KÜÇÜLMEZ SANCI YAPAR AMELİYAT GEREKLİ AMA İSTEDİĞİN ZAMAN DEDİ ACELESİ YOKMUŞ.BİR YIL İÇİNDE BEBEK ÖNERİYORUM SİZE DEDİ.DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIYORDUM 5 GÜN DAHA İÇİNCE BİTİYOR.ONDAN SONRA İNŞ. BAKALIM.

Dilek&Yusuf

ANAAAM BUNLAR NE TATLI :k06: :k06: :k06:MAŞALLAH. BİLMİYORUM BAKALIM.HAYIRLISIYLA Bİ HAMİLE KALSAM ÇOK İYİ OLACAKTA NASİP KISMET İŞTE.KIZ 2 BEBİŞE BAKMAK ZOR OLMUYOR MU RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH ÇOK YORMUYORLARDIR SENİ.ABLAN NE KADARLIK EVLİ.VARMI ONUNDA BEBİŞLERİ?

Dilek&Yusuf

NEYSE GÜLŞAHCIM BEN ÇIKIYORUM DAHA SONRA İNŞALLAH YİNE GÖRŞRÜZ.KENDİNE ÇOK İYİ BAK.
ARKADAŞLAR SİZDE AÇTIĞIM KONUYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM BEN GİRİNCE OKURUM.

кคг๔єlєภ ♥ ♥

YA BALKIZ
BNDE ISTYORUM IKIZ YA BANANE BANANE YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BNM ESIMDE IKIZ TEKI BNDE ISTYORUM IKIZZMZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:


βαlκιz

allah herkezin gönlüne göre versin inşallah ...ikiz büyütmek zor helede tek başına büyüten biriysen daha zor ama allah dagına göre kar verirmiş bakamıycak olsaydım vermezdi ikiz şuan eglenceli olmaa basladı iki küçük afacan birbirlerini seviyo gülüyolar oyuncak kavgası yapıyolar biberonlar havada uçuyo :ehi:oynuyolar  say say bitmez valla genç yasta anne olmak çok zor gibi görünsede insan biANDA olgunlaşıyo iyiki anne olmuşum :nazar: :)canım ablamın iki çocuğu var kızı 5 yaşında oglu 1 buçuk
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

sarisinn

dilekcim  umarım herşey istediğin gibi olur.allah yardımcın olsıun.

мiŁenα.

bende istıyorum ıkız ucuz yaaa :y25: :y25:


:love9: :love7: :love9:


sarisinn