Doğmamış Bebişlerimize Mektup Yazıyoruz

Başlatan ..BahaR●●, 07 Temmuz , 2009, 14:45:23

« önceki - sonraki »

AŞKIMCIM SCS

Alıntı yapılan: O°ßeß̧iM6161°O - 05 Eylül , 2010, 20:01:02
askımcım sana inanmıyorum sen bu yazıyı bi,r yerden alıntı yaptın bewnce hem çok güzzel hem bu kısa sürede bukadar anlamlı güzel seyuler yaazılma z  ha buarada askımcım hamiş değil zaten sonun da derdim  ama simdilik yok yazıyo
CANIM EVET ALINTI YAPTIM AMA COK BEGENDİM BENDE  :D :D
İLKAYCIM HAMİŞ DEĞİLİM OLSAM BUNU YAZARDIM

yoncaa

canımmm kızım veya oglum hiçç farketmiyoo daha anneligin ne oldugunu bilmiyorum ama senii nasıl istiyorumm anlatamam 2 senedir  bekliyorumm seni bitanem olsun bekliyim sana kavuşacamm yaa eninde sonunda allahım izin verirse yüzünü bile belirleyemiyorum düşşündügüm zaman gell bebegimm bekletme annenii senle o kadar güzel anılarımız olacakki bitanem senii seni nasıl seviyorumm bebegimm dünyamm olcaksınn canımın içi gelll artıkk oldumu  :binkybaby: bebegim üzmee anneniii

HASRET!M S@N@


HASRET!M S@N@

senin geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum herhalde ömrümde hiç o kadar mutlu olmıcam 1 seneden fazladır seni istiyor ve bekliyorum geleceksin birgün biliyorum benim yüzümü güldürecek nese kaynagım olacaksın suanda cok zor günler geciriyorum bir tarafım keske bebeğim olsaydı diyorum yani sen bir gülücüğün bana herseyi unuttururdu ama sonra yok diyorum olmadıgın daha iyi cünkü sende benimle beraber perişan olacaktın hersey gececek düzelecek ve sen gelceksin bebeğim biliyorum ve hayatıma yeni bir sayfa acacagım seninle bende yeniden doğacagım anneciğim o günü büyük bir heyecanla bekliyorum ben ve baban gel artık gül yüzlü meleğim hayırlı zamanda(ben hamile kaldıgım günden itibaren yazacağım günlük bebişime)

bebişim616161

hasretim sasna aynen bende öle ve kocama okutacağım


Balböceği

Buraya yazilan mesajlardaki dualar hep kabul oldu kimi arkadasimiz kucagina aldi yavrusunu
insallah sizinkide kabul olcak  :amin:

bebişim616161

fişneli gerçekmi diyosun inşlallah allahım göstersin bana o günleri en yakın zman da hatta bu ayda umsarım bana da uğurlu gelir :love9:

bebişim616161


Balböceği


bebişim616161


esra18

tonton bebişim benim..seni karnımda tasıyacagım gunlerı ıple cekıorum bebişim..evlendıkten snr yenıden dogdugumu düşünmüştüm ama sen hayatıma gırınce esas dogum olcak ıkımız içinde..arkadasımın cocugunu kucagıma aldıgımda ole bı heves edıorum kı keske dıorum dunyalar tatlısı bı bebişim ollsa..tek eksıgım sensın,sen bana can katacaksın benım donum noktam olcaksın bebeğim..

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

Alıntı yapılan: *ℂ⋆ ece su ℂ⋆* - 02 Mayıs , 2010, 14:36:51
BEBEĞİM........
Bir hafta sonra anneler günü,aynı zamanda benim de doğum günüm.bugün yarın kırmızıların günü.Şu an hafif bi sancı var bende,bel ağrısı da tabi.Ama inş sen içimdesindir de bana hem anneler günü hem de doğum günü hediyesi olursun.İlk defa anneannen ve babaannenlerin yanında olamayacağım.hediyelerini bu kez telefonla söylemek istiyorum.senin varlığını onlara hediye etmek istiyorum ne olur gel.
gel ki, bana da en güzel anneler günü ve doğum günü hediyesi ol.gel ki hiçbir zaman unutamayacağımız bi doğum günü geçireyim.seni çok ama çok istiyoruz,seni çok seviyoruz MELEĞİM......(meleğin meleği ol gel yavrucuum)

canım bebeğim....
çok şükür bu yazıyı yazdıktan tam 2 ay sonra geldiğinin haberini verdin bize.hayırlısıyla kucağımıza da alıp büyütürüz inş.
umarım burdaki herkes de en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar. :amin: :amin: :amin:





derbeder

08 Eylül , 2010, 10:44:26 #73 Son düzenlenme: 08 Eylül , 2010, 15:11:31 angel81
biliyormusun? sana hamile oldugumu bile dusununce gozlerimden yaslar suzulmeye basliyor. bugun sabah buraya gelirken bir sarki dinlerken aklima dustun. elimde olmadan degisik seyler hissettim sana karsi. bir gun seni gormeden seni tanimadan, seni koklamadan bu kadar hasretinle yanacagimi bilemezdim. bu sevgiyi, bu istegi bana Rabbim verdi. belkide sen geldiginde birden sevgin beni sarsmasin diye. belki bu kadar sevmeye kalbim dayanmaz diye alistiyor bizi yaradan, senide yaratacak olan. seni cok istiyoruz, hayatimizda bir yerin olmasini o kadar istiyoruzki...cok belli etmesede babanda seni cok ozluyor, cok istiyor. odan bile seni bekliyor..gelecegini bildigimiz zaman esyalarini alacagiz. simdiden yatagina dolabina bakmaya basladim bile. minicik ellerini, yanaklarini, dudaklarini dusundugumde boyle seni opup opup koklayasim geliyor. insaAllah hayirlisiyla saglikli sihhatli bir sekilde bize gelirsin bebegim. sadece annen baban degil. herkes seni bekliyor. dayin teyzen anneannen hatta bise demese bile deden bile seni istiyor, bekliyor.
dayin eminim sana cok guzel sekerler alir, teyzende sana cok guzel mamalar hazirlar. herkes simdiden seni cok seviyor, gelmeni cok istiyor. Gerci Rabbim ne zaman isterse sen o zaman cikarsin yolculuguna. Ne zaman bizim icin ve senin icin hayirliysa o zaman gel olur mu? Cok bekletme bizi emi?  :love9:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

bebişim616161

cnm bebeğim belki sana ii bir aile ortamı hazırlayamayacağım belki annesiz belki babasız büyyeceksin ne belli belki doğduğun gün baban seni benm kollarımın arasından alıp götürecek daha öpüp koklamadan senii kaçıracak bende n suan neyapacağı mı ne edeceğimi bilmiyorum çok sıkısık bir durumdayım cnm bebeğim ama sakın sen benden vazgeçme seni neolursa olsun bekleyeceğğim umarım en kısa zamanda yoldasım olursun en kısa zamanda kollarımı dolduurr umudum olursun gel neolursun bebeğim annneni bu kötü hayatta yanlız bırakma babanla ellerimiz gittikçe ayrılıyo ben bırsakmamaya çalısıyorum ama kopuyoruz birbirimizden neolursa olsun ne anneler var bebeğini tek basına bakıp meydana getiriyolar eğer ben seni tek basıma bakamassam nerde kaldı benm anneliğim haydi ebebğim neolursa olsun yanlız bırakma anneniş annen senn umudunla ayakta duruyo nekadar yeri gelsede istemiyoruım desemde seni ben çok sewiyorum biliyosun anneler aradabir kızar bebişlerinebazen karnımı açtığımda bi bebek kokusu vuruyo burnuma seni nekadar özlediğimi işte burdan anla bebeğim ister kız ol ister erkek tek umudum sensin bu dünyada bazen ölemek için çok çöaba gösteriyorum ama aklıma sen geliyosun daha bi bebek kucağıma alamdanmı göçüp gidseceğim diyorum vazgeciyorum daha yokken hayatıma bağlanma nedenimsin olsan demekki sıkıca senn için sırf senn için bağlanırdım hayata haydi bebeğim bekletme anneni boş bırakma kucağını üzme artık onu :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: