ZEYNOMUN GÜNLÜĞÜ

Başlatan ARMAĞAN, 27 Ağustos , 2007, 18:03:24

« önceki - sonraki »

ARMAĞAN

TEŞEKKÜR EDERİM SEMRACIM.
BENDEKİ SIKINTI BİRAZ OLSUN HAFİFLİYO GİBİ.
KAÇ AKŞAMDIR EVE GİTTİĞİMDE BİŞEYLER HAZIRLAYIP YEDİKTEN SONRA HEMEN SERİLİYORUM KOLTUĞA.
BAŞAĞRISINDAN GEBERİYORUM. ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN YOK.
HERŞEY STRESTEN SIKINTIDAN OLUYOR BİLİYORUM AMA DÜŞÜNMEDENDE EDEMİYORUM.
ÇOK ŞÜKÜR ERKAN MAAŞINI ALDIDA BİZDE ÖDEMELERİMİZİ HALLETTİK. BELKİDE ONDAN BUGÜN BAŞIM AĞRIMIYOR.
BEN HAFTALIK ALDIĞIM İÇİN, ALDIĞIM PARA P.TESİ GÜNÜDE KALMIYOR. ÇÜNKÜ BENİMDE YAPTIĞIM ÖDEMELER VAR.
ERKANINKİ AYLIK OLDUĞUNDAN BELKİ DAHA BEREKETLİ. TOPLU ALINCA BİR İŞE YARIYOR.
GEÇİM DERDİ ÇOK ZOR SİZLERDE BİLİRSİNİZ. KİMSE BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA YAŞAMIYOR.
ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN.  :amin: :amin:

BANA MORAL VEREREK DESTEK OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.

sevda

Canım benim nasılsın anladığım kadarıyla biraz da olsa rahatlamışsınız uğrayamıyordum 2 gündür ama inaki aklım sizlerdeydi hep .... :opucuk:

Güzelim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz sanmaki teksin yanlızsın bizde yaşıyoruz ama nekadar hafif sıyrıklarla atlaksak ona şükürler ediyoruz... ;)

sevda

Kısss bizde söz altın deeğeerindedirr bisde yamukkk yokkturr ne öyle başkaları istiyo falannn dağıtırızz ortalığı haa ona göree bozdurmayın bana yeminimiiii......heeeyyyytttttt..... :caca:

Tuana'NIN ANNESI TUBIS

okudum canim allaha sukurler olsunki rahatlamisssin insallah hep boyle devem eder
kimsenin sikinti cekmesini uzuldugunu okudugum yada gordugum zaman ben dayanamiyorum bende cok uzulurum
seni ve fistikimi kocaman  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:


duru boncuk

çok sevindim canım biraz olsun rahatlamana  ama biliyosunki bu sorunları yaşayan okadar çok kişi varkii sende en hafif şekilde atlatmaya çalış bu baş ağrısı alışkanlık yaparsa çok çekersin canım bende en ufak bişeye sıkılsam yada sinirlensem beynimde gülleler yuvarlanıyo sanırım sende böyle yapma kendini tamammı :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

ARMAĞAN

CANIMSINIZ SİZ BENİM YA. İYİKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM MELEKLERİM.  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

SEVDA HANIM BAKIYORUM OKUMUŞSUN YAZDIKLARIMI. HAH ŞÖYLE İZAYA GEL BAKEM.  :toothy10:  :toothy10: OĞLAN ANASI OLMAK KOLAY DEĞİL. İSTEYECEKSEN İSTE GARİİİİ BAK ORTALIK KIZIŞIYO ONA GÖRE.  :muzz: :muzz: :muzz:

semra

armagancim cok sevindim düzel digine  :amin:insallah birdaha böyle birsey yasamassiniz :love3: :opucuk:

seda_pehlivan

armagancıgım yazdıklarını okudumda bence kendini bu kadar üzmemelisin zeynoyu düşünmelisin kendini iyi hissetmene sevindim :muzz:zeynoyu burdan kocaman öpüyorum :opucuk:sanada bu güzel cicekler :flowers:

ARMAĞAN

SAĞOL SEDACIM. KEŞKE BAŞKA İNSANLAR GİBİ GAMSIZ OLABİLSEK. AMA İŞTE İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYO. SAĞOL CANIM MORAL VERDİN. BİZDE SENİ KUCUMAN ÖPTÜK ZEYNOYLA :opucuk: :opucuk:

sevda

KISSSS GELİNCAĞIZIM NASILSIN BAKEMMM BUGÜNNN PRENSESİMMM GÜZEL GELİNİM BENİİİMMMMM ANAN KISKANIYOOO ANNEMMM BİZİ SENİ EN KISA ZAMANDA İSTEMEYE GELCEZZZ ANANA SÜLEYE VERRR....HUUUU DUYDUNMUUU DÜNÜÜÜŞŞŞ..... :k06:

ARMAĞAN

SEVDA ALEMSİN YAA. KIZIM BİZDE SÖZ Bİ KERE VERİLİR. BENİMDE ARHANA SÖZÜM VAR CANIM BENİM. KİMSEYE VERMEM BEN ZEYNOYU. SEN İÇİNİ FERAH TUT.  :k06: :k06:

ZEYNEP DÜN RAPEL MENENJİT AŞISINI OLDU.  YAVRUM HİÇ AĞLAMADI. TABİ DOKTOR AMCAMIZINDA BUNDA PAYI BÜYÜK.  :flowers: AŞIYI YAPAN HEMŞİREYİ GÖSTERMELİK BİRAZ HIRPALADI. ''BENİM GÜZEL BONCUK GÖZLÜ KIZIMA NİYE İĞNE YAPTIN BAKİİİMMM'' DİYE. SONRA Bİ BAKTIM ZEYNO TIP. NEYSE ALLAHTAN BU DA ARADAN ÇIKMIŞ OLDU. GERİYE SADECE HEPATİT A AŞIMIZ KALDI.

BİDE BABAMIZ KÜÇÜK BİR OPERASYON GEÇİRDİ. KULAK ARKASINDA 2 TANE FINDIK BÜYÜKLÜĞÜNDE YAĞ BEZESİ VARDI ONUN BİRİNİ ALDIRDI DÜN. AMA DOKTOR EMİN OLAMADIĞINDAN PARÇAYI ANALİZ İÇİN PATOLOJİYE YOLLAMIŞ.   :crybaby2: BAŞKA BİŞEY OLABİLİR DİYE. BİZDE BİRAZCIK ENDİŞELENDİK TABİ. HAFTAYA SALI VEYA ÇARŞAMBA GÜNÜ SONUCUNU ALACAĞIZ. UMARIM BİŞEY ÇIKMAZ.  :amin: :amin:

DÜN AKŞAM EVİMDE İKİ YARALI KUŞUM VARDI YANİ ANLAYACAĞINIZ. BİRİ AŞILI, BİRİ AMELİYATLI.

seda_pehlivan

armagancıgım gecmiş olsun allah eşine acil şifalar versin korkma canım hic bi şey cıkmaz sen icini ferah tut zeynoyuda öp benim yerime annesi  :opucuk: :flowers:

sevda

Canım gelinim benim çok geçmiş olsun her ikisinede bu arada eniştenin sonucu çıkınca mutlaka yaz oldumu merak ederim şimdi çarşambaya kadar beni merakta koyma güzelim... :flowers: :flowers:

Sözüne sadık dünüşüm benimmm..... :opucuk: :opucuk:

Almiş'inAnniş'i

geçmiş olsun armağancım
Rabbim beterinden korusun  :amin:
iyi haberlerini bekliyoruz  :)

duru boncuk

geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur eniştenin bizi habersiz bırakma tamammı ikinizide öptük  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: