2009 Aralık - 2010 Ocak - Şubat Anneleri Buraya Lütfen

Başlatan hasretALİ, 11 Mayıs , 2009, 19:35:38

« önceki - sonraki »

sunga25 ((( Serpil )))

NESALİ ARAMIZA HG DİN CANIM ALLAH KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSİN..

EMİNECİM SENİDE ARAMIZDA GÖRMEK NE GÜSEL  :hello2: BAHSETTIGIN TESTLER KAN SAYIMI VE IDARAR TESLERİMİ EGER ÖYLEYSE BENIM KAN SAYIMI NORMAL CIKTI IDRAR TESTİNDEYSE BAKTERİ GÖRÜLDÜ ONUN İCİN TEK KULLANIMLIK SUDA ERIYEN ANTIBIYOTIK VERDI ONU KULLANDIM TEMMUZUN 20 DE GITTIGIMDE TEKRAR IDRAR TESTI VERICEM...SENIN SUAN KAC HAFTALIK?

Emine

sunga25 benim şu anda 8 hafta 3 günlük canım.İdrar ve kan testleri yaptırdım ama gerektiğinden fazla test yapmışlar bana

Alanin Aminotransferaz (ALT) (KAN) 91 U/L (Normal değer 10 - 35)
bu karaciğerle ilgili birşeymiş.

sunga25 ((( Serpil )))

ADIM SERPIL BENDE 9+2 GUNLUGUM CANIM..
BANA ÖLE BIR TEST YAPMADILAR EMINE SEN HIC SORMADINMI NEDEN BU KADAR COK TESTTE GEREK GÖRDUNUZ DIYE?

sunga25 ((( Serpil )))

AMA DOKTORUNDA BİŞEYIN YOK DEDIGINE GÖRE TAMAMEN PARA TUZAGI İCİN YAPILMIS OLABILIRMI?

Emine

Özel polikliniğe gitmiştim adam ne kadar test varsa işaretlemiş.Sonra testi yaptırdığım hastanedeki doktor bu kadar teste gerek yok dedi.Ama yapılmış oldu yine de.Yani hamileleliği etkileyecek testler değil sanırım.Zaten testlerdeki normal değerler hamile olmayan bir insana göre normal olan değerler oluyormuş.O nedenle farklılıklar olması doğalmış.
Bu konuyla ilgili gebelik.org da bir yazı okumuştum paylaşayım
"9. HAFTANIN ÖNERİSİ
Gebelik döneminde anne adayında ortaya çıkan değişiklikler laboratuvar testlerine de yansır ve test sonuçları "anormal" çıkabilir. Laboratuvar sonuç sayfalarında yer alan "normal değerler" gebelik olmayan dönemler için geçerlidir. Gebelik söz konusu olduğunda tetkikler bu gerçek göz önünde bulundurularak yorumlanır. Bazı anne adayları laboratuvarda çalışan yakınlarının iyi niyetinin gazabına uğrar ve "nasılolsa kan alındı, hepsine bakılıversin" diye gereksiz testlere tabi tutulurlar. Tam kan sayımında lökosit sayısının yüksek çıkması, kolesterol seviyesinin "fırlaması", sedimentasyonun yüksek gelmesi, tiroid hormon seviyelerinin normal sınırlar dışında yer alması anne adayını gereksiz yere korkutur. Doktorunuz hangi tetkikleri istediyse onları yaptırın, daha fazlasını değil...
Hamilelik günlüğü tutmaya başladıysanız doktorunuzdan alacağınız ultrason resimlerini de bu günlüğe ekleyin. Bu resimler zamana dayanıklı değildirler ve bunları en iyi muhafaza etme yolu resim albümlerine yerleştirmektir. Açıkta bırakıldığında bir süre sonra sararırlar. Diğer bir yol da bunları scanner yardımıyla bilgisayara kaydetmektir. Bazı doktorlar ultrasonografi incelemesini tümüyle DVD'ye veya VCD'ye de kaydedebilmektedir. "

sunga25 ((( Serpil )))

GÜZEL BİR PAYLASIM EMİNE COK TSK EDERİM.. :flowers:
ŞİMDİ SIRADAKİ TESTLER ENSE KALINLIGINA VE IKILI TESTLER YAPILCAK 12.HAFTADA :) İNŞ ONLARDA TEMİZ CIKAR

AککORTįє

26 Haziran , 2009, 14:46:16 #216 Son düzenlenme: 26 Haziran , 2009, 14:48:58 iLkNuRR
merhaba kızlarrr ne zamandır görüşemedik.benim ufaklık baya kurcalıyo midemi  nefes darlığı da oluyo çok geceleri normalmiş ama doktorumuz öle söyledi Allah hayırlısnı versin  :amin: :amin: :amin:

nesalicim ve eminecim hoşgeldiniz sayfamıza!

eminecim kesinlikle para tuzağı.eğer doktorun prolem yok dediyse yoktur sakın kafana takma. :opucuk:

kızlar bende günlük tutuyorum. ara ara duygularımı o deftere yazıyorum. ultrason resimlerinide o deftere yapıştırdım.mademki yıpranırmış hemen bi cd ye aktarıcam




OCAK ANNİŞLERİ
 

   OCAK 2010 - NESALİ

   OCAK 2010 - EMİNE

4 OCAK 2010 - EYLÜL84       

10 OCAK 2010 - PERİ000             

21 OCAK 2010 - DESTİNA       

25 OCAK 2010 - EBRULİ       

27 OCAK 2010 - SUNGA25     

27 OCAK 2010 -  İLKNUR
         [/b]


KIZLAR EBRUDAN HABERİNİZ YOK SANIRIM. 9 HAFTALIK BEBEĞİ 7 HAFTALIK GELİŞİMDEYMİŞ O YÜZDEN BUGÜN SANIRIM ALACAKLAR. NE DESEK TESELLİ ETMEZ. ALLAH YARDIMCISI OLSUN ALLAH SABIR VERSİN UMARIM FARKLI Bİ DURUM OLURDA BEBEĞİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR RABBİM  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:


sunga25 ((( Serpil )))

HOŞGELDİN İLKNURCUM EVET BAYADIR GÖRÜSEMIYORDUK KÜCÜK MERCİMEGİN SENI BAY ZORLUYO ANLAŞILAN AMAN SAGLIKLI OLSUNLARDA İLKNURCUM VARSINDA ZORLUGUNU BİZ CEKELIM  :-* BANADA NEFES DARLIGI YAPIYO BU ARALAR BENDE DOKTORUMA SORMAYI DÜSÜNÜYODUM İİKİ SÖLEDIN ILKNURCUM İCİM RAHATLADI  :flowers:

EBRUDAN HİC HABERİM YOKTU İLKNURCUM COK ÜZÜLDÜM GERCEKTEN ALLAH SABIR VERSİN AMA KESKE BİR KAC DOKTORA GİTSEYDİ BU GİBİ DURUMLARDA TEK DOKTORLALA KALMAMALI.. ALLAH YRD OLSUN  :y25:

AککORTįє

aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda bi sorun olmasında Allah korusun ne olsa razıyım. ama doktoruma 2 kere sordum çünkü beni baya rahatsız ediyordu ve sadece akşamları oluyordu ; hala devam ediyo. doktorum normal dedi için rahat olsun canm

canım ebru başka doktora da gitmiş oda aynı şeyi söylemiş. kanaması olmuş işte çıkartıyormuş sürekli ne oldu bilmiyorum. bugün alınacaktı.Allah yardım etsin Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın  :y25:  :amin: :amin: :amin:


--elif--

hoşbulduk arkadaşlar sizin mercimekler sizi pek rahatsız etmiyo galiba baya neşelisiniz :k06: valla ben pc başına oturamıyodum şimdi 14 haftalık oldukta genede tam geçmiş değil bulantılar falan RABBİM hepimize sağlıklı,sorunsuz bir dönem nasip etsin  :amin:

sunga25 ((( Serpil )))

 :amin: :amin: :amin: ilknurcum...
valla benim kuzucum annesıne nefes darlıgı vermekten baska bir problem cıkartmadı cok sükür..
senınkı baya büyükmüs cnm allah kucagınada almayı nasıp etsın :flowers:

AککORTįє

Alıntı yapılan: sunga25 - 26 Haziran , 2009, 16:44:26
:amin: :amin: :amin: ilknurcum...
valla benim kuzucum annesıne nefes darlıgı vermekten baska bir problem cıkartmadı cok sükür..
senınkı baya büyükmüs cnm allah kucagınada almayı nasıp etsın :flowers:

AMİNN CANIMMM CÜMLEMİZİN İNŞALLAH HAYIRLISYLA  :amin: :amin:  :nazar: :nazar: :nazar:


AککORTįє

Alıntı yapılan: nesali - 26 Haziran , 2009, 16:41:37
hoşbulduk arkadaşlar sizin mercimekler sizi pek rahatsız etmiyo galiba baya neşelisiniz :k06: valla ben pc başına oturamıyodum şimdi 14 haftalık oldukta genede tam geçmiş değil bulantılar falan RABBİM hepimize sağlıklı,sorunsuz bir dönem nasip etsin  :amin:

amin canım


sunga25 ((( Serpil )))

SELAM OCAK ANNELERİ NASILSINIZ BAKALIM....
BİZ BUGUN MELEGİMLE TAM 10 HAFTALIK OLDUK HERSEY YOLUNDA... :k06:

Emine

Slm canım.Halsizlik var yatıyorum sürekli.Günde 3 adet folik plus alıyorum ben ama doktora sormamışım kaç saat arayla diye.Bir sabah 11 de akşam 6 da ve gece 11 de alıyorum kendimce, bişeyler yedikten sonra.Siz saat kaçta yutuyorsunuz haplarınızı ? Aldığını başka ilaçlar var mı?