2009 Aralık - 2010 Ocak - Şubat Anneleri Buraya Lütfen

Başlatan hasretALİ, 11 Mayıs , 2009, 19:35:38

« önceki - sonraki »

nesssli

nurcum hafta sonum idare eder işte öylesine bi hafta sonu ama tabiki ben iyi dinlendim :) evden çıkmadım desem yeridir gerçi çıkacak halimde yoktu çamaşır yıka as katla :) ev temizliği derken bitti ama bugün işe gelmek zor geldi valla :(

PONY

Alıntı yapılan: ayşee7478 - 11 Ocak , 2010, 10:59:58
kızlar ben ateş alıyorum resmen menepozlular gibiyim yaa. ölüyorum. kızım da bugün hiç kımıldamadı korkuyorum yaaa. dün yengemlere gitmiştik tartıldım orda 1 kilo vermişim. 90.7 çıktı çok sevindim ama bugün berbat haldeyim resmen kusmamak için kendimi tutuyorum. ayyy çok kötüyüm yaaaa.

ayşecim hareket hissetmediysen dr. unu arasana

nesssli

ayşe panik yapma akşama kadar bi dinle kendini çikolata alsana bi ye :) yaren hanım başlar harekete :)

PONY

kızlar ben çıkıyorum bir işim çıktı görüşürüzzzz

ayşee7478

hareket ediyordu sabah az az hissettim ama çok net hissedemiyorum yaaa. paronayak mı oldum nedir anlamıyorum ki kendimi yaa. kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama gene de böle sitres yapıyorum işte. ya ben böle sıkıntılı olduğumda zaten böle yapıyo çoğunlukla. hareket etmiyo etse de hisedemiyorum. rahatım yerinde olursa güzel hissediyorum. ama bugün biraz dinlenip bakıyım da eğer hala kımıldamazsa doktora giderim.
Canım kızlarım sizi veren Allah'a şükür...

nesssli

kıss ayşe o hareket ediyodur sen anlamıyosundur benimkide bugün şeyime doğru tekmeler atıyo :( hep altta bu velet üste bi çıkamadı yani

ayşee7478

ay etmeye başladı kız. anam bende gaz sıkışması oluyo yaa okulda da çıkaramıyom mereti. gaz sıkıştırınca çocuk hiç kıpırdamıyo. azcık şimdi kıpraşmaya başladı sanki. benimki dönmeye mi başladı nedir değişik yerlerden vurmaya başladı. sanırım birazda ondan anlamıyom ben şimdilerde yaaa. amaaan şimdiden evham kumkuması oldum heee. doğana kadar daha 2 ay yandık yaaani.
Canım kızlarım sizi veren Allah'a şükür...

nesssli

iyi çok şükür o zaman yarenimiz hareketlendiyse :) bugün kimseler yok nerde bu kıslarr ya ?

ayşee7478

kalkamadılar heralde yada bölümü mü arıyolar acaba yaa. diğer sitede hala kapalı yaa. kız bugün el alışkanlığı orayı açmışım iyi mi ayyy dedim gitti gül gibi forum. ne hoş paylaşımlarımız olmuştu hepsi gitti iki çapulcu yüzünden. :caca: :caca:
Canım kızlarım sizi veren Allah'a şükür...

nesssli

çapulcular yine burda merak etme ayşecim ama burda artık kavga edemezlerr.

ayşee7478

ya canım burda olsalar ne olur olmasalar ne olur gitti gül gibi forumumuz. en azından ordda istediğimiz yerde konuşabiliyorduk burda taşıyveriyolar konuları baksana yaa. hoş site düzeni diye bişey kalmıyodu orda da ama biz de ona alışmıştık yaani. neyse burası da güzel. eee egeye ikinci isim bulabildiniz mi?
Canım kızlarım sizi veren Allah'a şükür...

nesssli

yok daha bulamadık ama bulamasam bile kurandan güzel bi isim istiyorum :)

nesssli


nesssli


ayşee7478

hilal benim yeğenimin adı canım yaa o yüzden olmazdı bana. hilal ikbal reyhan asude son olarakta nevra yeğenlerimin isimleri. onları koyamazdım zaten. hem yaren de benim taa lseden aklımdaydı kız allah kalbime göre verdi yaani şükür. bu arada kayra isminin anlamı ne?bende beğeniyorum kayra ismini.güzel ve değişik.
Canım kızlarım sizi veren Allah'a şükür...