GÜNLÜK YAPTIĞINIZ İŞLER DAHA DOĞRUSU RUTİNLEEEERRR

Başlatan ARMAĞAN, 24 Ağustos , 2007, 09:54:08

« önceki - sonraki »

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Alıntı yapılan: sevda - 22 Eylül , 2007, 16:02:47
Zuhalcim makeme nekadar sürer ona nekadar bana nekadara patlar tazminattan ziyade o nekadar ceza alır ben onun peşindeyim ona maddi anlamda ceza verdirmek istiyorum ben tazminat falan istemiyorum sadece onun cezalandırılması için ne yapabilirim ben  :-\onu istiyorum ben acayip kızgının ve hırsımdan ağladım yaaa düşün artık onu veremiyeceğimi söyledi ben ona bu konuda mahkeme açabilirmiyim acaba  ???

kır çiçeği hoş geldin canım
Canım seni unuttum sanma bilgi vericem ama dediğim gibi biz bu tip davalara bakmıyoruz ya bende arkadaşıma sordum Ankara ya gitmiş geldiğimde görüşürüz dedi. Ama bildiğim kadarıyla sen ceza davası açıpta tazminat dışında cezalandırma bu hukuk sistemine göre yapamazsın Tüketici mah. tazminat davası açabilirsin ayrıca bizdeki davalar en basiti mesela isim tahsisi 1000 YTL den başlıyor ama bu her avukata değişir canım aynı işi 500, YTL ye yapanlarda var.
Senin için çok üzüldüm bende senin yerinde olsam ağlardım. Umarım  saçların yerinden çıkar eski saçlarına kavuşursun .  :amin:

(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

Alıntı yapılan: kırçiçeği - 24 Eylül , 2007, 17:17:02
armağan,sevda,özgül,zuhal üçünüzde çok hoş bayanlar olmalısınız yazılarınız çok kibar çok naif.hiç kimseyi kıracak kızdıracak ve rencide edecek bi yazınızı görmedim hap kibarca ve itinayla yazılmış her mesajınız.ne mutlu size ve sizin yetiştirdiğiniz o masum çocuklara.sizin gibiler pek kalmadı güzellerim.hepinizi :opucuk:
Çok güzel bir iltifat canım çok teşekkür ederiz.  :flowers: Seninde böyle düşünmen çok güzel artık senin gibi  iyi niyetli, hayata sevgi ve güvenle bakan insanlar az kaldı.

ARMAĞAN

Alıntı yapılan: kırçiçeği - 24 Eylül , 2007, 17:17:02
armağan,sevda,özgül,zuhal üçünüzde çok hoş bayanlar olmalısınız yazılarınız çok kibar çok naif.hiç kimseyi kıracak kızdıracak ve rencide edecek bi yazınızı görmedim hap kibarca ve itinayla yazılmış her mesajınız.ne mutlu size ve sizin yetiştirdiğiniz o masum çocuklara.sizin gibiler pek kalmadı güzellerim.hepinizi :opucuk:

TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM İYİ DÜŞÜNCELERİN İÇİN.   :love9: :love9: :love9:

sevda

kır çiçeğine
 
Sağol fıstık sözlerin gerçekten etkileyici bir teşekkürü fazlasıyla hakedenlerdensin sende güzel baktığın için güzel görüyorsun  :flowers:
   
  zuhalcim

Canım sağol ilgilendiğin için avukatımız var nekadar yapar bu işi bilemem ama o adamdan ben acısını çıkarabilirsem para sorun değil maksat ona ceza gelsin ben herşeyi gözden çıkardım valla.. :caca:

vee diğer arkadaşlarıma

Kızlar sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için ben ettim siz etmeyim ben yandım siz yanmayın ben ağlarım siz ağlamayın diyorum  :D

ARMAĞAN


-Butterfly-

Kizlar bence siz dert yanmayin en azindan evinize aydada olsa 1 temizlikci bir yardimci alabiliyorsunuz :(

Biz burda onuda yapamiyoruz.burda 1 defa temizlikci geldi  inanamadim :)) kadin altinda super bir jiip ,sariisin, Louis vuitton canta ve benim evde at kostur seklinde:) kadin 1 saat sonra isim bitti ben gidiyorum dedi inamadim yaptigi sey suydu :)) toz almak yerleri supurmek ve silmek oda tabiri caizse yalap salap :))banyolar ve tuvaletler sadece camasir suyu dokulmus ve sifon cekilmis :) yani dusunun iste  o gittikten sonra ben butun gun yine temizlik yapmak durumunda kalmistim verdigim para bosa gitti yani :)) oyle bizdeki gibi kpilar camlar halilar falan hak getire imkansiz bir sey :)

Ben kendi rutinimden bahsedeyim

Sabah 6 da esim uyaniyor bende kalkiyorum tost yapiyorum o hazirlaniyor tiras,dus sonra geliyor hangi takim elbisesinin icine hangi gomlek ve kiravati takayim diye soruyor tabi ben  uyur gezer bir sekilde su veya bu diyorum.onu yolluyorum 30 dakika yada 45 dakika sonrasinda minik yavrum uyaniyor tabi koskoca yatak ikimize kaliyor oglumu yanima alip 1 saat meme keyfi yapiyoruz bu arada ben o emdigi surece uyumaya calisiyorum  :sleepy1: sonra kalkiyoruz ayberke mama hazirliyorum onunla oynasiyorum  arkasindan bebegim uyku moduna geliyor onu uyutuyorum mutfaga gidiyorum  iki lokma bir seyler atistirip yatak odasina gidiyorum yatagi duzeltiyorum mutamadiyen evde ayberk pasanin  utusu vardir o uyurken hemen utu yapiyorum sonra onun uyaniyor o klasik muzigini dinlerken ben  evi supurge yapiyorum mutfakta bir seyler varsa onlar makinaya arkasindan iki kat asagiya laundrye (camasirhaneye) onlari yikamaya 40 dakika sonra tekrar asagi bu sefer kurutmaya atmaya (ayberkin camasirlari kurutmaya atilmiyor) eger ayberkin camasiriysa askiliga asmaya zaten  saat ogle vakti olmustur muakkak misfirim vardir gunduzleri (kahveye) yada ben isimi bitirmissem ben kahveye (bahce sefasina) gitmisimdir sonra donerim aksam icin bugun ne yapsam diye dusunurum ve yemek hazirlanirsaat 5 olur volkan gelir (aaaa unuttum birde bizim kopegimiz var sabah ayberk uyurken 15  dakika onu bahceye cikartirim ve oglen) hep beraber arka tarafimizdaki lincon parka yuruyuse cikariz  sonra eve gelir yemekler hazirlanir masa kurulur bu arada volki pc basinda ya gazete okuyordur yada hesaplarini kontrol ediyor olur sonra yemek yenir tabi bulasiklar ya elde yada makinada yikanmaya konur o yikanana kadar tvde  dizi varsa o izlenir arkasindan  makina bitmistir makina bosaltilir (icinde kalmasindan hic hoslanmam) bu arada ayberk  guzduzleri cok az uyur aksam saat 8:30 da ayberki hazirlar banyo keyfi arkasindan yemek  ve yatak sagolsun askim beni hic uzmez  :nazar: ondan sonra volki yatar ben kendimle basbasa kalirim ortaligi toparlar  sonrasinda  alirim elime sazimi (yani bilgisayarimi )  kahvemide yaparim :) en son ben yatarim yani :)

baydim biliyorummmmmm :honk:  offf yazarken ben yoruldumki birde bur suru seyi es gectim :)) okuken size kolay gelsinnn... :ehi: :toothy10:





nagihan

dediğin gibi okurken kendi yapacaklarım aklıma geldi fenalık geçirdim canım off kalkayım pcnin başından ama uzun bir süredir görmediğim arkadaşımla msnde yazışıyoz. morali çok bozukl dertleşiyoz. kalkamam anlayacağınız. naz birazdan uyanır. o kalktıktan sonra ne yapılabilirse yapacam artık. bugun balık günümüz. anneanneye gidicez nazla. babamız artık oraya gelir iş çıkışı.


ARMAĞAN

PAZARTESİ SENDROMU YAŞIYORUM ARKADAŞLAR.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Almiş'inAnniş'i

"FORUM HAKKINDAKİ ÖNERİLERİM" SAYFASINDA "YENİ YIL ÇEKİLİŞİ" BAŞLIĞI ALTINDA BEBEKLERİMİZ İÇİN HEDİYE ÇEKİLİŞİ YAPILIYOR. KATILMAK İSTEYENLER LÜTFEN LİSTEYE İSİM YAZDIRSINLAR....  :hello2:


ÇEKİLİŞTE HEDİYELERİN FİYAT ARALIĞI
TABAN: 12.50 YTL/5 GPB/7,33 €/10.40 $
TAVAN: 25 YTL/10 GPB/14,66 €/20.80 $

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,756.0.html   :icon_thumright:

nagihan



(¯`•._.• ( zuzzuu ) •._.•´¯) ,

 :-ooo Ayy özleyecek başka birşey bulamadın mı Nagihan.... Patron, iş stresi, yorgunluk...   :igrenc: İstersen bir daha bir düşün   ???

nagihan

Alıntı yapılan: zuhaluysal - 17 Ekim , 2007, 11:22:46
:-ooo Ayy özleyecek başka birşey bulamadın mı Nagihan.... Patron, iş stresi, yorgunluk...   :igrenc: İstersen bir daha bir düşün   ???
özledim işte çalışmayı 2006 temmuzundan beri evdeyim


duru boncuk

merhaba kızlar ben geldim güzel bir bayram tatilinden sonra yine iş iş iş  :igrenc:dünden beri oturamadım valla ama hala bitiremedim ama sizleri çok özlediğim için ara verdim biraz busecim senin rutinler biraz daha zevkli görünüyo benimde arkadaşlarım olsada bende onlarla buluşsam :sad1: ama nerde bütün gün evde otur dur :igrenc:
























----------------------------------------------------------

nagihan



sevda

Ayol sorma bende geldim ama tatilden değilde kirli bohçalardan sanki yıka yıka ütüle ütüle bitmiyoki bunlarrrr....