20 Mayıs , 2024, 06:21:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Rüyalarımız

Başlatan 2009, 01 Mayıs , 2009, 11:33:42

« önceki - sonraki »

fıstık




banu_fth


burcum

dün gece rüyamda siteye girmeye çalışıyorum siteye girişiniz yasaklanmıştır diye yazı çıkıyor :-ooo :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
bir gün önce de oturduğumuz yerde yaşlı bir teyze var onunla birlikte tahtadan yapılmış kare bir barakadayız çimlerin üzerinde duruyor baraka yıkanıyoruz ama küçük eskiden köylerde olan wc ler gibi dışarıyı görmek için küçücük bir pencere var sadece gözlerin sığacak kadar dikdörtgen bir pencere bakıyoruz sesleniyorum dışarıya kapıyı açan yok kalıyoruz orada :honk: bugün teyzeyi gördüm anlattım aman sana birşey olmasın ben yaşayacağım kadar yaşamışım ben öleyim dedi :sad1: ALLAH hayırlara çıkarsın :amin:

Balböceği

Tövbe tövbe  :caca:

Nükü, bende bugun burayı gördüm  :dontknow: Canan özelden mesaj atmış dua konusuyla alakalı ama gerisini Okuyamadım..  :dontknow: uyandım orda  :dontknow:

burcum

ALLAH hayırlara çıkarsın edam :amin:

Balböceği


beynâ

doğum sonrasını gördüm bugün rüyamda,kuzumu getirip veriyorlar koynuma,gözlerini açıp bakıyor bana emzirirken.. içim eridi....

burcum

sabaha karşı derin kalktı anne kulağım ağrıyor dedi :y25: neyse uyumuşuz rüyamda derinin ağrıyan kulağından kene gibi birşey çıkarttım :y25: ALLAH ım hayırlara çıkarsın :amin: :amin: :y25: :y25:
sonra rusyaya gittiğimi gördüm bi otelde kalıyoruz ama nasıl leş senelerdir temizlenmemiş leş gibi tuvalete giriyorum leş gibi ay tarif edemem ayakkabım içine düşüyor alıyorum siliyorum ayakkabımı falan :honk: ALLAH ım hayırlara çıkarsın :amin:

burcum

Temiz tuvalet maddi durumun iyi olmadığını gösterir. Ama pis bir tuvalet büyük para ve servettir :muzz: :hello2: :amin:

burcum

Rüyada kene görmek,kendi malindan yiyen aile ve akrabasindan olan kimselerin üzüntü ve kederidir. Rüya sahibinin vücudunda bulunan kene; üzüntü, keder ve zarardir. Kene, akrabadan olan bir düsmana da isarettir. :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

Balböceği

Bugun rüyamda kızım olmus  :amin:

Allahım o kadar mı çirkin olur  :-ooo tövbe tövbe  :-ooo

Hep o kocam olacak mendeburun yüzünden  :cildir:

Gecenin 4'dünde ana avrat dümdüz gittim tövbe ettim ama ne fayda korkuttular beni  :y25:

İyi ki anasının mamı girmedi rüyama  :toothy10: :ehi:

muhribe

nüküm tüm bu rüyalar bilinç altının oyunu.
huzursuz uyuyorsun ve kötü rüyalar görüyorsun haliyle
gözünü seveyim rahat bırak biraz kendini  :y25: :opucuk:

burcum

eda :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
betülüm doğru diyorsun :y25: :y25: :y25: :opucuk:

burcum

edaaaaa :director:

Rüyada yeni doğmuş bebek görülmüşse, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur
Rüyada kiz çocugu görmek ise bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga isaret eder. Kiz çocugunu görmek, sevinçli bir isle karsilasilacagina isaret eder

muhribe

he aferin böyle okuyun abuk subuk şeyler sonra tümden yiyin kafayı  :caca:
hiç aklınıza geldi mi bu yorumları kim yapmış kafadan mı uydurmuş ilerde millet okusun da korkudan dudağı uçuklasın diye  :ehi: :ehi: :ehi: