Rüyalarımız

Başlatan 2009, 01 Mayıs , 2009, 11:33:42

« önceki - sonraki »

2009

kızlar ben bir haftadır çok yoğun rüya görüyorum. hepsi de çocukla ilgili rüyalar. sizin orjinal rüyalarınız var mı? varsa paylaşalım ne dersiniz!

goncagul

tatlım ben devamlı goruyorum o ruyaları neden bılıyormusun cok takmamak lazım yatınca dusunup yatıyoruz ve psıkolojıkmen ruyamıza gırıyor

gülay t.

Ne kadar orjinal bilmiyorum ama ben birkaç kez bebek emzirirken görmüştüm kendimi. Dha önce böyle bir tecrübem olmadı tabi ama rüyalar o kadar gerçekçi oluyorki sanki sütün içimden çıktığını bile hissetmiştim rüyamda. Çok garip bakalım gerçeği de öylemiymiş. İnşallah yaşayınca göreceğim.

2009

ama ben rüyamda bebek görmüyorum ki  :D mesela geçen akşam inci kolye gördüm. bekar için evlenmeye, evli için çocuğa işaretmiş yazıyo mesela

мiŁenα.

ben ruyamda kendımı genelde hamıs goruyodum bı ara ama sanırsam kafama tajtıgım ıcındı psıkolojık ole bıseykıı sabah kalkkktıgımda yataaktannn dıkkatlı dogruluyodumm sankı hamısmısım gıbıı okadar kapatırmısımmm yanıııı :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


:love9: :love7: :love9:


goncagul

ewet aysecım aynen bendede oluyodu ooo onları bende cok goruyorum devamlı bılezık takıyorum balık yakalıyorum cok dusunuyoruz ondan

betüs26

ben bazen rüyalarımdan korkuyorum kızlar ya sanki bana işaret rüyalarım mesela hamilyken doktor gördüğümde bana yaramıyor yada hemşire anlatayım hamileyken görmüştüm yine bebeğim doğuyor ama kız hasta va çok aç ağlıyo açlıktan sonra hemen doktora götürüyorum doktorda panik oluyorum o çok aç tarhana çorbası içirmem lazım diyorum valla devamını hatırlıyamıyorum ama bebeğimi kaybedince hep o rüya gelmişti aklıma bide en son hamileliğimde rüyamda eşim bebeği bu olmadı deyip atıyo oda boş kese çıktı ilk hamileliğimde ise anneeeeeeeeeeeee diye bir ses duymuştummeğer bebeğin kalbi durmuştu 1 hafta önce belki o zaman mağlum oldu bende en baştakini en sona yazdım kafanız karışıcak

мiŁenα.

kesın ondan gonca yoksa kac kez hamısdımm :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:


    ayyyyy ama cok hos oluyo ruyadad olsa ::)


:love9: :love7: :love9:


betüs26

ayşecim belki çok yakında hamiş olucaksın malum olyodur iyiye yor bitanem ama varya yaşanmaya değe bir duygu valla o mutluluktan daha çok mutlu olduğum an hatırlayamıyorum ben hayatıma tabi bide doğursaydım o zaman demekki muhteşemdir kıııız allah hepimize   en en eeeeeeeeeeeeeen kısa zamanda nasip etsin rabbim :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

мiŁenα.

amın betuscumm  ıns en kısa zamnda hamıs oluruzzz........ :basardim: :basardim: :basardim:


:love9: :love7: :love9:


ilkay

kızlar bende bu aralar hep karışık rüyalar görüyorum mesela gecen gece bebegim olurmuş ona sütümü veriyodum bir kalktım rüyaymış ama gögsüm  öyle sızlamışki sanki gerçekten bebege süt vermiş gibiydim onun inanılmaz etkisinde kalmıştım rüyada olsa çok güzeldi

BEYAZ_KELEBEK

valla kızlar sizi bilmem ama ben rüyalarımın çıktığına inanıyorum.ilk hamileliğimden önce çok rüya görürdüm psikolojikmen ama normalde rüyamda gördüğüm kişiyle ilişkin bişiler olur mutlaka gün içerisinde.

mesela ilk hamileliğimde leke olmuştu ve dr.düşük riski var demişti.ogece kanam artmıştı bende tabi moralsiz bir şekilde uyumuştum.gece sancıyla uyandım sonra geri uyudum ve rüyamda banyoya gittiğimi ve bebğin düştüğünü gördüm.uyandım  okadar etkilenmişimki banyoya gittim bişi varmı diye.yoktu ama çok üzüldüm ağladım hatta çünkü dşüceğini anladım sanki geri uyumuşum.rüyamda böle şelale gibi akan bir suyun altına girdiğimi ve sürekli salavat çekildiğini gördüm.çocuk konusu geçmemişti rüyamda ama uyandığımda okadar rahattımki.sanki biri bana evet çocuğun düşücek ama bak senin için hayırlısı bu ve sen rahata ericeksin demiş gibiydi.huzurluydum yanii.bebeğim düştü inanın çok sakindim.

sonra 2.ye hamile olduğumu henüz bilmiyorken kızımı gördüm rüyamda.inanın oydu.yani ben oan yine psikolojik dedim.hatta görümcemin doğum zamanıydı akşam onunla konuşmuştum heralde etkisinde kaldım dedim.bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim.rüyamda gördüğüm bebğin kızım olduğunu 4-5 aylıkken dr.dayken anladım.
rüyamda bebekle bir odadayım yengem geliyor.bebeği seviyor.üstnü değiştiriyor ve bu kızın bacakları ne kadar uzun diyordu.ve dr.bana bacakları uzun bir çocuk olucak demişti.oan çağrışım yaptı ama kızım doğunca anladımki rüyamdaki bebek oydu.halen gözümün önünde. :love7:


şimdi hamileyim geçen gün rüyamda sarışın bir oğlan vardı elimde.eltimin 1 buçuk yaşında bir oğlu var.sanki biryere gitmişti bakim diye bana bırakmış bikaç saatliğine.ama işin ilginç kısmı rüyamdaki çocuk kerim değildi.yani eltimin oğluyla tek benzerliği sarışın olmalarıydı ama henüz cinsiyet bilmiyorum oyüzden emin değilim bakalım hayırlısı :amin:

ilkay

inşallah rüyandaki gibi hayıırlı bir oglun olur beyaz kelebek

can yine cannnn

ben oğluma hamile olduğumu henüz bilmeden rüyamda bir sandık görmüştüm üzerindede kocaman bir yılan vardı kayınvalideme anlatınca oda oğluna yani kocişime hamile kaldığında aynı rüyayı gördüğünü anlatmıştı.2gün öncede rüyanda beşiğin kendisi koyu pembe çekmeceleri beyaz bir beşik gördüm baya etkisinde kaldım malum 2.bebeği istiyorum kızlar allahım hayırlısını verir inşallah :amin: :amin: :amin: :amin:
can dediklerim....

Zeynep_Sena

bende ruyamda uzum ve kiraz gormustum sonra ki gun hamile oldumu ogrendim bide hamile olmadimi gordum