spegram testi.

Başlatan HATDEV22, 30 Nisan , 2009, 13:38:21

« önceki - sonraki »

HATDEV22

arkadaşlar 1 yıldır çocuk istiyoruz 3 yıllık evliyim 1 .yıl düşükte olsa hamile kaldım.
ama eşime sprem testini yeni yaptırdık siperm sayısı yüksek çıktı ama hareketlilik oranı % 55 çıktı aranızda bilen varmı bu oran düşümküüü çünkü doktor normal yolla olamaz dedi doktor eşimi ürolojiye yönlendirdi. verikosel varmı dedi adını bile yeni duydum bakalım ne çıkıcak şimid ürolojiden. ben hep kendimden diye şimi hiç umursamadım.
bebiş istiyorum allahın iziniye

BEYAZ_KELEBEK

canım %55 iyi bir oranmı bilmiyorum ama sadece hereketliliğie bakmıyorlar.yani benim eşiem geçen yıl yapılmıştı.hareketli sperm sayısı iyyidi ama ileri doğru harekettlilik azdı.yani yerind eoynamaları bir işe yaramıyor :ehi: :ehi:

eşimide ürolüjiye gönderdiler. ve verikosel olduğu söylendi ameliyat denildi.ama dr.bunun nedeni kesin budur ameliyatlada kesin geçer diyemeyiz demişti.bzide araştırdık biraz ameliyat olduğu halde halen bekliyen olmadığı halde  çocuk sahibi olanlar vardı o yüzden zamana bıraktık.eşiem ilaç vermişti klomen ve vitamin ilaçlarıydı yalnış hatırlamıyosam.3.ayda hamileydim.yani sonra kürtaj gerekti ama yani ameliyat olmadığıan sevindi tabi :k06:

ürolojiye bir gitsin bakalım ne dicek.

HATDEV22

canım testi hızlı ileri hareketlilik % 10
              yavaş ileri hareketlilik %30
              yerinde hareketli %15
               hareketsi %45 olarak yazılı


yıkama sonrasında % 69 a çıkıyo iyi oluyor yani ama yinede anlamıyorum tam
 
bebiş istiyorum allahın iziniye

BEYAZ_KELEBEK

böle okuyunca bende anlamıyorum :ehi:ama düşük gibi görünüyor
canım eşimin tahlil kağıdı duruyormudurki baakrdım ona ama şuan çıkıcam bulursam bakarım.ama dediğim gibi bir gitdin ürolojiye ilaç verir ilk başta zaten belki iyi gelir onlar.

sibel28

Alıntı yapılan: HATDEV22 - 30 Nisan , 2009, 13:54:07
canım testi hızlı ileri hareketlilik % 10
              yavaş ileri hareketlilik %30
              yerinde hareketli %15
               hareketsi %45 olarak yazılı


yıkama sonrasında % 69 a çıkıyo iyi oluyor yani ama yinede anlamıyorum tam
 
canım ileri hareketlilik çok önemli...varikoselde olabilir yada hormonlarla ilgili..benim eşimdede aynı sorun çıkmıştı..kan alındı hormonlara bakıldı hormonlar normal çıktı..sonra sorunun varikosel olduğu ortaya çıktı..8 ay önce ameliyat oldu..bizde daha bebiş yok...ama bizim sayımız kötüydü..şimdi sayı yükseliyor ilerdede hareket düzene gircekmiş.eşimin arkadaşınında aynı sorundu 3 yıl önce ameliyat oldu değişiklik yoktu..ama geçen ay bebekleri olcakları haberini aldılar..sadece 6 ay keçiboynuzu kullandılar.doktorlar tüp bebek demişti ama keçiboynuzunu kullandılar gerek kalmadı..bizde 2 aydır kullanıyoruz bakalım ne zaman sonuç alcaz..