2010 Aralık- 2011 Ocak - Şubat Annelerinin Buluştuğu Nokta

Başlatan sevdenur, 23 Nisan , 2009, 15:30:19

« önceki - sonraki »

elif35

dayanın kızlar az kalmış 12-13 haftadan sonra azalmaya başlar sonra da geçer yani öyşe olmasını umuyorum  :k06: ben 12 haftaya kadar ne yediysem çıkarmıştım meyve yerdim mandalina ekşi ekşi,salatalık yerdim de öyle dolardı midem 12 haftadan sonra bıçak gibi kesildi kusmalarım şimdi ne bulursam yiyiyorum  :laughing7: hamileliğin başında yemek istiyorum diye çabalarken şimdi de çok yememeye çabalıyorum sadece bebeğe yararı olan bana zararı olmayan şeyleri tercih ediyorum kilo bakımından  :laughing7: inşallah sizinde kesilir bir süre sonra doğuma kadar olmaz ,benim kuzenim doğuma kadar kusmuştu  :igrenc:



shabby

meraba arkadaşlar. ben de çalışıom ama işim rahat,rehber öğretmenim. memur olmasam aslında çoktan istifamı basıp ev hanımı olurdum. çünkü çok sıkılıyorum çünkü öğrenciler ve velilere yapmak istediğim hiçbir etkinliği yapamıyorum. ne zaman yapmak istesem hayal kırıklığına uğradım. şu aralar da okulda nöbet bekliyorum resmen,başka yapacak işim kalmadı,1-2 öğrencim var rehberlik amacıyla görüştüğüm o kadar.
bu arada ben de 2 kilo aldım .karnım kocaman oldu. sanki 5 aylık gibi duruo. arkadaşlar 2. bebişim olduğu için karnımın bu kadar çıktığını düşünüo,kayınvaldamde karnıma bakıp bakıp kız mı erkek mi onu tahmin etmeye çalışıo.



❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

ne güzel cnm bizim öğrenciler hala geliyo sbs sınaı var haftaya ve mecburen sorularını çözüyorum ders anlatıyorum. derst iyice midem bulanıyo konuşmaktan :)

biran önce bitse de evime gtsem. bi de ben eş durumunu bekliyorum eşimden uzaktayım hafta sonları görüşüyorum.yani nazım ancak burdaki öğretmenlere geçiyo :) :)

:icon_pale: artık tatil gelsinnnnn
:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

esra26


shabby

havuç            157 gün sonra bebeğin kucağında       
yıldız             158 gün sonra bebeğin kucağında       
Findik kurdu   168 gun sonra bebegin kucaginda 
Gülsahcr        168 gün sonra bebeğin kucağında
Esincik          170 gun sonra bebegin kucaginda       
Cigdem         170 gün sonra bebeğin kucağında sє η ط ц ĸ α ℓ ط í η ط í я τ α иє s í s í η     
Mavera         174 gun sonra bebegin kucaginda                             
Nestur          176 gun sonra bebegin kucaginda       
eda_m          193 gün sonra bebeğin kucağında       
melekk          206 gün sonra bebeğin kucağında     
ELif              206 gun sonra bebegin kucaginda         
Cunfer_u       208 gun sonra bebegin kucaginda       
Shabby         211 gün sonra bebeğin kucağında   
Hayrunisa      213 gün sonra bebeğin kucağında
gülşah23       216 gün sonra bebeğin kucağında                             
Balbocegim    217 gun sonra bebegin kucaginda 
maviş 06       224 gün sonra bebeğin kucağında



shabby

günaydın edacım,nasılsın? karnın çıktı mı biraz



esra26

evet cnm ya cıktı hatta bu hafta cıktı sanki birden yada ben yeni farkediyorum kilom aynı her sabah tartılıyorum ama göbiş büyücek galiba  :k06: sende var mı bi değişiklik

cunfer_u


ESİNCİK

kızlar ben neler çektimo bulantılardan, hastanelerde yattım :crybaby2: ama şimdi daha iyiyiz. Arada bulantı oluo 15-20dakika sonra geçio. Eee bugn 16.haftaya girdik. Aslında benm derdim başka, geçen gün epilasyon yaptırdım. Bana kullandığı cımbızı dezenfekte etmediğini farkettim. Demekki herkese aynısını kullanıo :sad1: Bi hocasına sordu eşim, öyle çok zor bulaşırmış hepatit falan ama biz yine de aşıya başlayalım demiş. Hem sezeryan olucam ya o zaman için de koruycak aşı. Bugn ilk aşımz var.

cunfer_u

CANIM HAKLISINNNN.. ASLINDA EN GÜZELİ EVİNDE KNDİN HALLETCEN KIL-TÜY İŞİNİ.. VALLA BEN CESART EDEMİYORUMM DIŞARIYA GİTMEYE... CANIM BİİŞİ SORCAMM BENİŞM 11 . HAFTAYA GİRDİ HAMİLELİĞİM.. 8. HAFTADAN BERİ SOL KALÇAMA SANKİ BIÇK BATIYORMUŞ GİBİ OLUYOO. BAZEN ÖYLE KASILIYORKİ KIMILDANAMIYORUM. SENDEDE OLMUŞMUYDU. NORMALMİ Kİ BU ACABA?

ESİNCİK

cnm benm de bel ağrım ve sağ kalçamdan bacağıma doğru sanki bişey çekiliomuş gibi olmaya başladı 11haftalıkken, hala devam edio ve özellikle merdivenden inerken sağ kalçam kasılıo.

cunfer_u

DEMEKKİ OLABİLİYOO BÖYLE ŞEYLER....  YAA GÜLCEN ŞİMDİ AMA.. ANNEME SÖYLEDİĞİMDE BEB,ŞN SENDEN KEMİK ÇALIYOOO DEDİ BANA...  HÖNK DEDİM KALDIM... BENİM BEBİŞİM HIRSIZMIŞ GİBİ KONUŞTU...  GÜLEYİMMİ NAPAYIM ŞAŞIRDIM..  :ehi:

ESİNCİK

doğru demiş kadın, kemiklerimizdeki kalsiyumu çekio hatta bazı gebelerde diş düşmesi kemik erimesi falan oluomuş. Biz kalça ağrısına şükredelim. :k06: :k06:

н∂vv∂ ツ

slm kızlar drdan geldim
KIZIM OLCAKMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ    :hieyt: :hieyt: :hieyt:
ay çok sevindim yaaaa
artık onunla konuşurken kızımmm diyorumm   :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
cicilerini almaya başlayabilirim   :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:


Uploaded with ImageShack.us

ESİNCİK

gerçekten cinsiyeti öğrenmek çok güzel bi duygu, insanın dünyaya haykırası gelio :cildir:
hayırlı olsun havuççum