2010 Aralık- 2011 Ocak - Şubat Annelerinin Buluştuğu Nokta

Başlatan sevdenur, 23 Nisan , 2009, 15:30:19

« önceki - sonraki »

esra26

Alıntı yapılan: ESİNCİK - 27 Mayıs , 2010, 14:02:24
eda artık mercimek değil kız bebeğin kocaman olmuş. Bnmkinin başıyla poposunun arası 9cm, bacaklarını da ölçtük ama biraz kırmıştı 4,8 çıktı. Kocaman abiyiz yani :k06:


ayy valla haklısın mercimek oldu 4,5 santim  :k06: :k06: kız esincik valla kocaman abii olmuşsunuz sizzz yerim ben onu bende bebişimin cinsiyetini cok merak ediyorum inşallah cok saklamaz kendini de bi dahaki ay görürüz
:hieyt:

esra26

Alıntı yapılan: havuç - 27 Mayıs , 2010, 14:36:50
Alıntı yapılan: eda_m - 27 Mayıs , 2010, 11:38:46
cnm mesajını yeni gördüm  :D valla iyi diyelim iyi olalım napalım yarın doktora gidicem bekliyorum öle merakla :) hamilelikte çatlak oluşumunu önlemek için ne yapabilirim diye internette dolanıyorum kakao yağı falan diyolarda bilmiyorum ki araştırıyorum   :k06:

sende ne var ne yok bebişin nasıl sen nasılsın
bebeğim iyidir inş bi kıpraşsa
benimde belim çok ağrıyor
hiç iş yapamıyuorum
herkes mi böyle bana mı özel bu durum
gece zor uyudum belim fena tutulmuş
benimde göğüslerim çatlamaya başladı
bişiler sürmeye başlasam iyi olur

geçmiş olsun canım bel ağrısı olanlar vardır sanırım bilmiyorum bende simdilik bişi yok da zaten daha erken sanırım sizlerin haftalarınıza gelince ne yaşarım onu bilmiyorum  :k06: kendine dikkat et boş ver işi mişi kalsın elbet yapılır sonra hiç kendini yorayım falan deme tamam mı

cunfer_u

selamlar kızlarrr...

doktordan geldik bugün.. 9+3 müş bebeğim... herşey yolundaymış... nasıl rahatladım anlatamam..  kaç gündür strese girmiştim..  ama çokk güzeldi yaaaaa... kol bacak ayrımları belli oluyordu..  4 cm olmuş bebeişim... doktor uzun boylu olcak galiba dedi. eee babamız 2 metre zaten..   bi tek bana kızdı doktorum yaklaşık 2 kilo aldım diye. 

ee sizler napuyonuz...  edacımmm valla özledim sohbet etmeyi... senin nasıl gidiyorr...  :nazar: :nazar: :amin:

esra26

ya canım ya evet nerdewisn sen bende özledim şöyle konuşmayı  :flowers:

demek beişin 4 santim ha :nazar: :nazar: ne güzel dimi kollar bacaklar çıkmaya başladı  :D  benimkide 11 haftalık 4,5 santim  :k06: yarın ikili testim var da heycan yaptım bende geçen hafta gittiğimde elini yüzüne götürüyodu çok tatlı yaaa kolunu falan oynatıyo kıpırdak  :binkybaby: :binkybaby: içinden bişi geçiyo mu kız erkek tabi sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun en önemlisi o da genede insan merak ediyo ben de erkek sanırım diyorum gerçi çevremden cok baskı var erkek diye onunda etkisi olabilir  :ehi: :ehi: :ehi:

cunfer_u

Alıntı yapılan: eda_m - 27 Mayıs , 2010, 16:18:56
ya canım ya evet nerdewisn sen bende özledim şöyle konuşmayı  :flowers:

demek beişin 4 santim ha :nazar: :nazar: ne güzel dimi kollar bacaklar çıkmaya başladı  :D  benimkide 11 haftalık 4,5 santim  :k06: yarın ikili testim var da heycan yaptım bende geçen hafta gittiğimde elini yüzüne götürüyodu çok tatlı yaaa kolunu falan oynatıyo kıpırdak içinden bişi geçiyo mu kız erkek tabi sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun en önemlisi o da genede insan merak ediyo ben de erkek sanırım diyorum gerçi çevremden cok baskı var erkek diye onunda etkisi olabilir  :ehi: :ehi: :ehi:

yaaa yoğunluktan arada bakıp çıkıyordum.. yazmaya pek fırsatım olmuyordu... biraz sakin geçiyor bugün.... valla oğluşum diye seviyorum ben nedendir bilmiyorum...    gerçi hiç farketmez kız-oğlann.. sağlıklı ve hayırlı olsun başka bişi istemiyorum...   :k06: :k06: :nazar: :nazar:  naptın yeni evine alışabildinmi..

esra26

yeni evime alıştım çok şükür herşeyi hallettik zaten onu düşünemeden bebek haberimizi aldık  evi falan unuttuk solladı yanii  :k06:

işteyim de canım sıkıldı 5 olsada evime gitsem bu arada bebiş bulantı falan yapıyo mu nasıl geçiriyosun

cunfer_u

Alıntı yapılan: eda_m - 27 Mayıs , 2010, 16:25:57
yeni evime alıştım çok şükür herşeyi hallettik zaten onu düşünemeden bebek haberimizi aldık  evi falan unuttuk solladı yanii  :k06:

işteyim de canım sıkıldı 5 olsada evime gitsem bu arada bebiş bulantı falan yapıyo mu nasıl geçiriyosun

sevindim edacım... 6-7. haftaalrda bulantım çok oldu ama bikaç kez istifra ettim... sonra kesildi. ama midemede acayip yanma, kaynama oluyor... bazen geçiyor... işte öyle geçiyorrr....  kasıklarımda sanki bi basınç hissediyorum arada..  sanki yakında karnım çıkcakkk gibi geliyoo bana... bacak bacak üstüne atamıyorum artık.. rahatsız ediyor gibi.. belkide psikolojik benimki.. ammaaaaannnn çok güzell bir duyguymuşş... valla tadını çıkarıyorummm...  :nazar: :nazar: :ehi:

esra26

kesinlikle kendimi ayrıcalıklı hissediyorum  :toothy10: herkes çevremde dört dönüyo başta kocacım  :k06: cok güzel bişi ya sonuçta içimizde bizden hariç kalbi atan mini minnacık bi can taşıyoruz


ben çok acıkıyorum yaa akşam yemeği yiyiyorum yarım saat sonra hiç bişi yememişim gibi oluyorum tabi tutuyorum kendimi abartmayayım diye  :k06: yanlız o mide yanmaları var ya beni öldürüyo her yediğim geri geliyo bi ona alışamadım  :igrenc: daha kilo almadım bakalım nasıl olsa yakında balon gibi şişicez ve şişmanlamanın tadını çıkarcaz  :ehi: :ehi:

cunfer_u

yaaa edacımmm şu yazının altındaki ticker ı nasıl yauyonuzzz.. ben deenedim ama olmuyooo

esra26

O BENDE ÇIKAN ŞEKLİ TIKLIYOSUN SONRA ÜSTTEN İSTEDİĞİN 1 ŞEKLİ SEÇİYOSUN SONRA ALTA İNİYOSUN BEBEK RESMİ SEÇİYOSUN SONRA COUNT DATE YAZAN YERE MUHTEMEL DOĞUM TARİHİNİ YAZIYOSUN İN WEEKS YAZIYO YA ONU DA İŞARETLİYOSUN enter message YAZAN YERE İSTEDİĞİN MESAJI YAZIYOSUN (MESELA HOŞGELDİN BEBEĞİM )GİBİ DAHA SONRA the type of the counting YAZAN YERDEDE DE after YAZAN YERİ İŞARETLİYOSUN

SONRA CREATE my ticker and get the code yazan yeri tıklıyorsun

çıkan url=http://www.ticker.7910.org/eng...............  yazan yeri kopyalayıp imza yerine yapıştırıyosun

esra26

artık ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama inşallah yardımcı olmusumdur 

cunfer_u

Alıntı yapılan: eda_m - 27 Mayıs , 2010, 16:57:11
artık ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama inşallah yardımcı olmusumdur 

:) şimdi belli olcak bakalım ne kadar anladığım.. bi deneyelim bakalaım.

esra26

ben çıkıyorum canım kendine de bebişine de ii bak tamam mı  öptüm seni çok :opucuk: yarın görüşürüz inşallah 

cunfer_u


Rabis

24 ocak muhtemel dogum tarihim,benden baska ocakta meleyini bekliyen varmi???biz bugun 5+3 olduk :nazar:
:)