Kizlar Hormon sonuclarimi bugün aldim ama ...

Başlatan >Gülbade<, 22 Nisan , 2009, 14:51:26

« önceki - sonraki »

gezegen

Betüşçüğüm ay özlenmek hoşuma gitti.. Ne yapayım arkadaşım yaaa açıköğretim sınavlarım vardı onlaara çalıştım sonra da dinlendim pek nete girmedim işlerde yoğunduı işte bugün bi bakınayım dedim sen nasılsın canımm  :flowers:

Gülbadem öyle mi oluyormuş. Ben de onu bilmiyordum mesela burda yırtındım yaa bende iki ay önce ne demektir bu hormon ne zararı vardır diye falan neyse şimdi ilaç kullanıyorum bakalım aslında yina başka doktora gidecektim ben ama gitmedim öyle kaldı haziranda felan gideceğim normalde ağustos başına denk geliyor ama ben doktordan pek memnun kalmadım o yüzden başka dktora da göstermek yararlı olabilir bazıları uzun süre kullanmaya gerek yok diyorlar iki aada kaldım ama devam ediyorum ilaçlara..

>Gülbade<

bende baska doktora hidicem sedacigim ama bu ay klomen kullandim kan tahlili gösterdikden sonra.PO oldugum icin yumurtlama sorunum oluyor ve adet görmeme sorunu. onun haricinde herhangi biseyim yok (galiba  ;D ). 2 gün sonra ultrasona gircem, yumurtama bakacaklar büyüdü mü büyümedi mi diye, en azindan ben öyle saniyorum :) daha ilk defa klomen kullandim henüz acemiyim ben  ;D