28 Nisan , 2024, 00:49:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

emel..

Turkuazcım böyle yapma amaa. Böyle düşünerek kendini daha çok umutsuzluk psikolojisinin içine sokuyosun ve emin ol bu senin hamile kalmana çok büyük bir engel. Unutma ki anne olmak yürek işi. cesur olacaksın, güçlü olacaksın, umutlu olacaksın, sevecen olacaksın ... bu liste uzar gider. Buruk olmanı gerektirecek hiç bişey yok. Buna inanmaya başladığında ve şu ümitsizliği, üzüntüyü üzerinden attığında doğru zaman gelmiş olacak. Buna neden inanmıyorsun? Eğer inanıyorsan lütfen bu yönde adım at aksi yönde değil.


selda

slm arkadaslar,

ben selda 28 yasindayim ve hollandada yasiyorum 4 senedir evliyim ve maalesef henuz bebek sahibi olamadik. bundan iki sene once tup bebek icin basvurduk. bir suru tahlil sonunda esimin sperm sayisinda ve hareketliliginde sorun cikti. benim rahmimde ise subseroz myom bulundu, ama burda ki doktorlara gore bu hamilelige engel degildi ve almadilar. halbuki turkiyede tesadufen bulunan bu myom doktorlara gore hamilelige engeldi ve gebelik esnasinda sorun olabilirdi. ama almadi burdaki doktorlar. ilk denememiz 2007 temmuzda oldu. 1 ay hormon igneleriyle stimulans yapildi. bu denemede sadece bir tane yumurta bulundu. hic umudum yoktu ama iki gun sonra hastanemiz aradiginda yumurtanin dollenmis oldugunu ogrendik ve coooooooook mutlu olduk. ve yerlestirmeden iki hafta sonra bir mucize oldu: hamileydim!!
ama maalesef bu guzel ruya bes bucuk ay sonra sona erdi ve ben kizimi melegimi kaybettim. bu olay 15 ocak 2008 gunu oldu. o gunden beri cehennem azabi yasiyorum, sanki cigerimi koparip aldilar. 9 saat sancidan sonra bebegimin cansiz bedenini kucagima aldim... allah kimseye yasatmasin.. evlat sahibi olmadan evlat acisini tattim. doktorlara gore rahim agzi zayifligi ama bana gore rahmimdeki urdan dolayi oldu. bu ayin 26sinda randevum var. yeni bir deneme icin, fakat ben uru aldirmaya kararliyim. bir daha hamile kalirsam tekrardan  boyle aci bisey yasamak istemiyorum, ikinci bir yikimi kaldiramam.

aranizda boyle urlarla ilgili birseyler yasamis olanlar var mi?
varsa lutfen beni bilgilendirin.
allah herseyi gonlunuze gore versin, kimse evlatsiz kalmasin.

selda
waiting for the angel who will join us, when the time is right..

sude

TURKUAZ canım tesekkur ederım guzelım ınsalah seneye bende senın anneler gununu kutlarım.yapma boyle guzelım bak ne konustuk ben hep ne dıyorum sabredıcez dayanıcaz bende neler yasadım neler cektım bılıyorsun.bayramda bayramlasmaya gıtmek ıstemezdım herkes bebek sorardı kısırmısın sen dıyen bıle oldu ne agladım o lafı duyunca ama sonra takmamaya calıstım guldum gectım bılıyorsun.stresın nekadar onemlı oldugunu bılıyorsun.ben bu tup denememde kımseyle gorusmedım canımı sıkıcak hep pozıtıf ınsanlarla gorustum benı uzmıcek kırmıcak tam tersıne bana moral veren ınsanlarla gorustum cok sukur rabbıme kazandım.lutfen sabret moralını bozma bende uzulurdum anneler gununde ama bak rabbım bana nasıp ettı cok sukur.dunde sankı anneler gununu bılıyolarmıs gıbı ayy bı tekmeledıler bı hareketlıydıler nasıl sevındırdıler benı anlatamam aldım hedıyemı cok sukur.seneye sende hamıle kalıcan ınsallah anneler gununde saglıkla kucagına alıcan bebelerını bak bebelerını dıyom ıkız versın rabbım sanada ınsallah.canım cok optum senı sabır moral relax ok. :opucuk:
SELDAcım hosgeldın sayfamıza.oncelıkle cok gecmıs olsun basın saolsun demek ıstıyorum.rabbım sabır versın zor tabı evladını kaybetmek.benım hamılegımde cok problemlı oldu ılk 3 ayda hapsurma oksurme yasakdı düşük rıskımız vardı oksururken hep yalvardım hep dua ettım allahımbebeklerımı koru dıye.sonrada erken dogum rıskımız vardı ıkız oldugu ıcın gene hep korkuyla yasadım agladım sızladım yalvardım cok sukur allahıma yolun sonuna yaklastık cok az kaldı dogumuma.
bence myomu aldır ya turkıyede yada orda aldırmaya calıs engel olabılır tekrar yasama aynı uzuntuyu.allahım sanada enkısa zamanda annelıgı tekrar yasatsın ınsallah.saglıkla hayırla kucagına al ınsallah.rabbım kımseye yasatmasın evlat acısı.allahım herkesın yuzunu guldursun ınsallah.ınsallah bu tüp bebegın tutar ve saglıkla 9 ay sonra kucagına alırsın yavrunu.rabbım ıkı tane versın ınsallah kaybettıgınınde acısını unuttursun sana ınsallah.dualarım senın ve senın gıbı anne olmak ısteyenler ıcın canım. :flowers:bu cıcekler sana
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

   Emel canım sağol ,söylediklerin öyle etkilediki çok doğru söylüyorsun,annem olmak yürek ister,bunu aklımdan hiç çıkarmayacağım,kendime acımaktan vazgeçeceğim,bakış açımı değiştirdin çok sağol canımmmmm.....
    Sudem çok sağol canım bende bu ay tekrar başlıyorum 2.macerama ve senin yaptığın gibi yapacağım.Ama hiçkimseye söylemeyeceğimv çünkü ben çok hassas bir insanım en iyisi kimsenin bilmemesi ,tatile çıkar gibi olacak herşey,Rabbim de nasib eder inşallah ,bu sefer stresss yokkkk.
  Selda hoş geldin sende aramıza,yaşanan her deneyim yaşayan kişiye dünyanın en zor yükü gibi geliyor ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek gerk ,Allah seni sabrının mükafatı olarsak en kısa zamanda dünyalar güzeli bebekle ödüllendirsin inşaallah tüm isteyenlerle birlikte


sude

canım benım hadı bakalım hayırlısı allahım ınsallah busefer olur bu son tedavın olur ınsallahhhhhhhhhhhh.canım senın gercek ısmın dılekmıydı dogumda o masaya yattıgımda herkes ıcın dua edıcem senınde ısmınle etmem daha ıyı olur.rabbım yuzunu guldursun ınsallah.evet kımseye soyleme ve canını sıkıcak senı uzecek ınsanlarla gorusme ve cok rahat ol sakin ol.asla umudunu yıtırme ve olucakmı dıye dusunme ben kazanıcam de benım bır cocugum olucak ve bende anne olucam de asla olumsuz dusunme tamammı guzelım.rabbım yar ve yardımcın olsun sende anne olucaksın ınan bana ama sabret ve cok rahat ol.hep dua edıcem sızlere ozellıkle dogumda edıcem ınsallah.ben bır ıkı hafta sonra hastaneye yatıcam bır hafta falan gozetım altında kalıcakmısım gıremezsem merak etmeyın oldumu fırsat buldukca yazıcam merak etmeyın dıye.hoscakalın gorusurz  :opucuk: :love9: :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudecim kndine çok iyi bak canım benım haberlerımı okumuşsundur umarım tüp bebek olcak neler yapıyor ilk aşamada acaba kısaca bilgi versene bana şimdi igne yapcaklar 23 mayısda
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sevda

Canım benim allah yardımcın olsunn ve bizi mutlaka haberdar etsin yakınların seni merak edriz ordaykende unutmaa vee dualarımız seninle unutma allah gönlüne göre versin bitanemmm sağlıkla sıhhatle iinşaallaahhh bebeklerini kucağına alırsın güzelim... :amin: :amin: :amin: :amin: :opucuk: :opucuk:

emel..

TURKUAZCIM : HAH ŞÖYLE DİRAYETLİ GÖREYİM SENİ. ACABA OLACAKMI NE OLACAK NE BİTECEK DİYE DÜŞÜNME HİÇ O BİLE STRES YARATIR ÜZERİNDE. BİLİYORUM DEMESİ KOLAY AMA GERÇEK OLAN BU. HAYIRLISI NE ZAMAN İSE O ZAMAN SENİN DE DİLEĞİN GERÇEKLEŞECEK VE SENDE ÇOK İYİ BİR ANNE OLACAKSIN. (BAK FARKINDAYSAN İNŞALLAH OLUR DEMİYORUM OLACAK DİYORUM) AYNEN BÖÖLE MOTİVASYONA DEVAM  :occasion14:

SUDECİM : NİYE HASTANEYE YATIYOSUN HAYIRDIR? BEBEKLER YARAMAZLIK  MI YAPIYO YOKSA?  :binkybaby: ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN TATLIM.

DUYGUSELİ : TATLIM BU FORUMU EN BAŞINDAN OKURSAN SANA YARDIMCI OLABİLECEK BİR SÜRÜ BİLGİ BULABİLİRSİN HAYATIM. YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM SUDE BÜTÜN TECRÜBELERİNİ YAZMIŞTI. UMARIM YARDIMI OLUR. AMA TURKUAZA DA DEDİĞİM GİBİ AMAN HEYECAN STRES YAPMA GEVŞEMEYE ÇALIŞ. GEVŞEMENİN EN İYİ YOLU DA DERİN DERİN NEFESLER AL VE HİÇ ACABA DEME.

SEVDACIM : HERKESE YAZDIM SANA DA BİŞEY YAZMAZSAM OLMAZ DİMİ ? SANA DA SEVGİLER VE BU ÇİÇEKLERİ GÖNDERİYORUMM..  :flowers: :flowers:

sude

cok saol sevdacım cok tesekkur ederım allah razı olsun haber verırım ınsallah gıdecegım zaman ablam basımda olucagı ıcın oda haber veremez hastanedeyken ama eve gelınce haber verırız evımıze geldık dıye.amın canım ınsallah sag salım alır gelırım bebişlerımı ınsallah
emelcım dr gozetım altında kalmamı ıstıyor allaha sukur  bır sorun yok bebişlerımde yaramazlık yapmıyo ama 33 34den sonra heran olabılır dıye yatırıcak cunku artık ıyıce şiştım cok daralıyorum bır kı hafta daha dayanırım ama ondan sonrayı bılemıcem.sıcaklar gelırse kotu olurum ozaman ne uyuyabılıyorum nede yemek yıyebılıyorum.allahım ıyı saatlerde kurtarsın ınsallah benı.amin canım benım ınsallah.
duygu selı canım ılk sayfalarda emelın dedıgı gıbı bılgıler var ama gene ogrenmek ıstedıgın herseyı sorabılırsın anlatırım.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sevda

Sudecim allhın duası seninle olsun hayatımmm sağ salim evinize gelmenizi ve bebeişlerini kucağına almayı allah nasip etsin güzelim... :amin: :amin:


Emelcim...sağol hayatım bende san sevgilerimi ve çiçeklerimi gönderiyorum... :flowers: :flowers:

TURKUAZ

Sudem hayırlısıyla bebişleri kucağına almaya çok az kaldı,Allah yardımcın olsun canım.Bundan sonra seni koşturmacalı bir hayat bekliyor bebişlerinle,çektiğin hasret bitiyor ,ne güzel gönlün var canım ya,doğumda bile bizi düşünüyorsun adım Dilek canım çok sevinirim dua edersen.Dört gözle seni ve bebişlerini bekliyoruz kendine çok iyi bak Allah a emanet olun canımmm


selda

kizlar cok sagolun ya allah herseyi gonlunuze gore versin insalllaaaaaaaaaahhhh.

sudecim, insallah yavrularini zamanli saglikli sihhatli kucagina alirsin senin icin dua edecem. ne kadar kaldi dogumuna? allah bir seste kurtarsin insallahhhhh  :flowers:

turkuaz canim, allah yardimcin olsun canim tup bebek olayinin ne kadar zor bi asama oldugunu cok iyi biliyorum. sen moralini yuksek tut bide boyle hani vardir ya cahil insanlar etrafimizda bos bos konusurlar, bunlari hic takmicaksin ilk baslarda bende cok laf isittim ozellikle kayinvalide tarafindan bunlar bos insanlar. yine soyluyorum moralini yuksek tut. allaha sigin canim. insallah cok yakin zamanda hamile haberini alirim cok sevinirim canim bebek ozleminin ne kadar buyuk bisey oldugunu bilirim.  :flowers:

allahim hepinizin guzel gonlune gore versin kendinize iyi bakin  :flowers:

selda
waiting for the angel who will join us, when the time is right..

sude

seldacım cok saol cok tesekur ederım doguma ıkı uc hafta kaldı sukur az kaldı bır ıkı hafa sonra dr hastaneye yatırcak bır haftada dr gozetımınde kalıcam yanı hazıran başı gıbı ınsallah allahın ıznıyle.rabbm herkese her ısteyene versın ınsallah. :amin: :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

selda

sudecim allah bir seste kurtarsin canim. benim hamileligim normal devam etseydi 22 mayista doguma hazirlaniyor olacaktik belki daha once belki daha sonra kimbilir  :crybaby2:

herseyin hayirlisi olsun allah bir an once yavrularini kucagina almayi nasip etsin insallahhhh.

:flowers:
waiting for the angel who will join us, when the time is right..

sude

cok saol canım cok tesekkur ederım allah razı olsun alah tum evlat ısteyenlere versın ınsallah :amin: :amin: :amin: :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ