28 Mart , 2024, 22:16:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

sude

canım bı arkadas ızmırde kent hastanesınde ISRAHEL ARUH DIYE BIR DOKRTOR VARMIS BUNUN USTUNE OLMADIGINI COK IYI BIR DOKTOR OLDUGUNU SOYLEDI.BI ARASTIR ISTERSEN BUNUDA ABLAMA SORDUM ISMINI UNUTMUS SORACAK BIRINE ISMINI HATIRLARSA VERICEK ISMINI.O BIZE ILK EVLNEDIGIMIZ YIL COK DEDI GELIN BURDA COK IYI BIR DOKTOR VAR DEDI AMA EŞİM GITMEDI ISTE DEDIGIM GIBI İŞİNDEN DOLAYI GIDEMEDIK DAHA DOGRUSU.HAKKINDA HAYRLISI OLSUN CANIM AMA BU DOKTORU BI ARASTIR IYI DIYORLAR BU DOKTORA .BEN BI SAYFADA GORMUSTUM BU DOKTOR HAKKINDA BI ARASTIRAYIM BULURSAM SANA OZELDEN YOLLARIM.HOSCAKAL
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

merhaba kızlarrr.gerçekten de uğrayamaz olduk.ramazandan mı acaba ama benim desrs saatlerim çok geç bitiyor.eve gel,yemek yap,iftar zamanı oluyor  :hungry: .erkenden de yatıyorum çünkü sahura kalkınca bir daha uyuyamıyorum. inşallh bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım ben de.
frisbee nasıl acaba ya? bir süre girmeyeceğini söylemişti ama arada bişeyler yazsaydı iyi olurdu.merak ettik.
turkuazcım senle ben aynı anda başlıcaz heralde tedaviye.ben de 2 gün önce gittim doktora ve sonunda ikna ettim. bir daha ki adetime tüp bebek için çalışmalara başlıyoruz inşallah. allahım yardımcımız olsun.herkesin inşallah.
sudecik nasıl gidiyor canım? ne zaman toplanıyor yumurtacıklar? önce senin sonra da bizim ikizlerimiz olur insallah. zor mu oluyor iğneler filan yaa? aslında ikna etmek için uğraştım doktoru ama korkmuyor da değilim. hadi inşallah senle birlikte yolumuz açılsın sudecim.sürekli gidip geliyormusun konyaya yoksa burda mı kalıyorsun? hani sürekli takip ediyorlarsa zor olur.sana sürekli soru sorup dururuz artık turkuazla.  ??? ay çok heyecanlandım.

sude

canım saol ıyıyım evet kımse gırmeyınce yalnız kalıyordum bend epek gırmıyordum.canım tedavıme devam yumurtalar buyuyor karnımı bı gorsenız sankı 4 5aylık hamıle gıbıyım cok şiş karnım yumurtalar buyuyor teyzesı.canım aksehırden konyaya sureklı gıdıp gelıyoruz.orda kalmıyoruz eşimin işi dolayısıyla gıtgel yapıyoruz.oruca gırmeden haftada ıkı uc defa gıdıp gelıyorduk ama sımdı 10 15gundur gıtmıyoruz.ama adetım gelınce arayın demıstı arıcam bakalım benımkı nezaman gelırse mutlaka ya gelın der yada puregon ısımlı ıgneyı şukadar kullanın der ama emınımkı gelın der.adetlıyken muayene etmıyor sadece şu ılacı soule kullan bouyle kullan falan dıyue gorusuyoruz.
canım moralınız bozmak ıstemem ama sabır gerektıren bır olay.ıgneler canımı yakmıyor merak etme zaten cok ınce ucları fazla acımıyo.ama acıyor tabı bıraz.okadarda olucak degılmı.
tabı canım benım ınsallah benım olsunda ben hepınzıe anlatırım ne nasıl olucak dıye bılgılendırırım ınsallah.ınslalah kalırım yarabbım bu gunlerın hatırına butun evlat ısteyen herkese yasatsın rabbım bu guzel anne baba olma duygusunu o guzelllıgı yasatır ınsallah mevlam bızlerede.
tek soylıyecegım sey stresten uzak durman kesınlıkle hıcbıseye sınırlenmıcen rahat ve sakın olucan.eşinin anlayısı cok onemlı bu konuda destek olması anlayıslı olması lazım kesınlıkle.cunku ıgneler ılaclar bıraz ruh durumunu degıstırıyor yanı bıraz sinirli ve duygusal olabılıyorsun.sabır cok onemlı sabredersek kazanıcaz ınsallah.
frısbeden ses seda yok bırdaha gırmedı cok merak edıyorum bende.ıyıdır ınsallah allah sabır versın arkadasımıza.allah herkesın yardımcısı olsun.opuyorum arkadasım gorusmek uzere :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Merhaba kızlar.Sudecim teşekkürlr bi araştırayım,ama ben inançlı ve türk olsun istiyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum,büyük konuşmayayım yabancı olunca güvenemiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.Sudecim içime doğuyo inan senin olacak ,bayrama inşallah bebşinle gireceksin.Özgüncüm sen sanırım özele gidiyorsun,canım bizim iş uzun biz özele gidemiyoruz tamamen duygusal :laughing7: Üniversite hastanesine gidicez rapor verilecek ,anlıyacağın işimiz uzun ,ekim ayında gideceğiz doktora hemen tüp bebek olmaz sanırım ilk önce rapor verilmesi lazım.Hayırlısı olsun bakalım.Sen de öğretmendin dimi,bi yandan da okul nasıl olcak bilmem.Herkes sevkten öğreniyo neler olduğunu,kızlar siz çevrenize söylemeyi düşünüyor musunuz,ben kararsızım ama ben söylemesemde öğreniyolar buda stres verici bişiy amannn bunları düşünmemem lazım dimiiiii,Allahım hepimizi sevindirir inşallah. :flowers:öptüm kızlar görüşelim uğrayın fırsat buldukçaaa


TURKUAZ

   Sudecim bu senin için......

[eklenti yönetici tarafından silindi]


sude

canım tesekkur ederım bebıslerım cok guzel ellerıne yuregıne saglık.ınsallah oyle tatlı bebişlerım olur.kız valla benımd eıcıme doguyor olucak gıbı ınsallah.allahın ıznıyle tabı.regl gunume azkaldı heran gelebılır bı gelse bu toplansa yumurtalar  transferden korkmuyorum aşılama gıbı o canım yanmıcakya sadece toplama ıslemınden korkuyorum allahım yardımcımız olsun ınsallah hepımızınde.canım tabıkı doktor konusunda haklısın dusuncelere saygım vardır.ama ben ıyı bır doktor oldugunu bıleyım gıderım yanı bu benım fıkrım.neyse aklımda hala sana ızmırde doktor arastırıyorum sordum ablama bakalım soyleyecekmı hatırlamnıyom kac sene gectı dedı.
canım ben tüp olıcanı cok yakınlarıma soyledım ablam annem abım dayımın eşlerı sureklı gorustugum ıcın.ıkı arkadasım cok sık gorudstugumnuz ıcın yanı uzaklarıma soylemedım sadece cok yakınlarıma soyledım.onlarada soyleme sebebım sıksık gorusuyoruz herzaman yalan soyleyemem nıye konyaya gıdıyorsunuz dıyorlar cok sık gıttıgımız ıcın bende bısey dıyemıyom oturdum konustum artık.sımdı daha rahatım.zaten buaralar fazla kımseyle gorusmuyorum benı bunaltmaısnlar dıye.cok rahatım ınsallah bır sorun olmaz da tedavım basarıyla gecer allahım.
gorusmek uzere kızlar  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

canım arkadaşım ya.inşallah allahım seni ve tabiki doğal olarak bizi de sevindirir bu mübarek günlerde. şimdi ilaçları kullanıyorsun sen,adet olacaksın bu arada ve sonra mı toplanacak yumurtalar? tam anlayamadım ve tuhaf geldi. inşallah herşey yolunda gider.Güzel allahım önce sudeyi ardından da bizi ve tüm isteyenleri sevindir rabbim  :amin: zor olur canım ya gidip gelmek ama napcan eşin çalışınca.
turkuazcım ben tüp bebeğe başladığımda söylerim heralde çevreme. tabi bilmesi gerekenlere sadece. daha rahat olurum heralde. evet ben öğretmenim ve tabi idareciler herşeyi öğrenmiş oluyorlar sevklerden ama hiç umrumda değil. belki insafa gelir ve daha anlayışlı olurlar böylece. ben özele gidiyorum ve rapor alıp bir miktarını devletten talep etmek istsem bile alamam çünkü rapor almak için 3 kez aşılama dememiş olman gerekiyor.ben yaptırmadım.napıyim canım bana kalsa beklrim ama eşim çok istiyor.aslında epeyce külfetli oluyormuş galiba ama hayırlısı artık.allah yardımcımız olsun.

kuzu

mrb arkadaşlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. ben de tüp bebek düşünenlerdenim ama nereye gideyim hangi hastane karar veremedim. ne bileyim tuaf bi duygu ben de 3 kez aşılama yaptırdım ama sonuç olumsuz. aslında burada benim gibi aynı duyguları paylaşan birilerinin olması biraz olsun destek veriyo insana. çünkü bizim halimizden bi tek biz anlarız. ALLAH herkeze her isteyene nasip etsin bu güzel duyguyu :amin: :amin: :amin:

sude

merhaba canım amin ınsallah guzelım.sen hangı sehırdesın nereye gıtmeyı dusunuyorsun tedavı ıcın.aşılamayı nerde oldun allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

kuzu

sudecim ben izmitten katılıyorum senle daha önce tanışmıştık. ben izmitte özelde yaptırdım aşılamayı ama şimdi tüp bebek için bekliyorum maddi olarak hazırlanıyorum. Sen naptın bu ay tüp bebek yaptırmıştın sanırım sonuç belli oldu mu? Umarın nur topu gibi ikizlerin olur. hepimizin Her istiyenin.... Öptüm canım kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum... :amin: :amin: :amin:

sude

canım merhaba kusura bakma lutfen tanısmısızdır canım kafam okadar cok karısıkkı cok unutkan oldum buaralar.
canım ben yaptırmadım daha tup hala tedavı goruyorum bayramdan sonra yapılıcak ınsallah allah ızın verırse.
amın canım amin amin ınsallah allahım her ısteyene versın kımseyı aratmasın ınbsallah.bu aralar yogun oldugum ıcın pek gıremıyorum foruma malum oruc yemekler davetler falan.gorusuruz canım kendıne ıyı bak :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

kuzu

inşallah bayramdan sonra iyi haberlerini bekliyorum. Moralini yüksek tut içimden bir ses diyo ki senin bu denemen olumlu sonuçlanacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Ben de seni çok öptüm. Kendine çok iyi bak.... :nazar: :aferin: :nazar: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

sude

ayy canım ınsallah kız valla butun arkadaslarım senın gıbı soyluyor olucak dıye bende ınanıyorum olucak ınsallah.allahın ıznıyle tabıkı.allahım sanada versın ınsallah kımjseyı aratmasın allahım.kendıne ıyı bak hoscakal canım :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

            kızlaaarrr merhaba nasılsınız? aynen sudecim dediğin gibi ramazan dolayısıyla davetler vs. vakit yetiremiyoruz. inşallah bayramdan sonra daha sık görüşürüz.
            kuzucuk ben fikrimi söyliyim nasıl olsa izmitteymişsin bana kalırsa tüp bebek için istanbula git.orada bu işte gerçekten uzmanlaşmış merkezler var. mesela amerikan hastanesine gidebilirsin.bu konuda ününü hep duyuyoruz. heryerde fiyat aynı oluyor zaten.dün bakmıştım ben 2700 dolar yazıyordu. ilaçlar hariç ama. bu uygulama heryerde aynıdır heralde. hiç olmazsa güvenilir ellerde olur. bak hem 3 aşılama yaptırdım diyorsun. üçünden de negatif sonuç almak zor. ayrıca tüp bebekte de 3 kez yaptırma gibi şansı da kolay yakalayamayız heralde dimi. maddi olarak yani. sen tabi daha iyisini bilirsin ama inşallah tüp bebek tedavin başarıyla geçer ve ikiz,üçüz,....... bu günlerini aratacak kadar bebek versin allahım sana ve tabi sudeye ve banai forumdaki diğer arkadaşlara ve isteyen herrrkese.  :amin:
            sudebim ben de geçen ay gittiğimde dr. tüp bebek için başlayacağımızda ilk ayı hazırlık süresi olarak geçiririz hemen başlayamayız demişti. sen de bu evredesin sanırım. canım arkadaşım moralini yüksek tut ve hayırlısı için dua et allaha. inşallah güzel haberlerini duyar ve bayram ederiz. benim katıldığım diğer bir forumda da arkadaş tüp bebek yaptırmıştı ve dün sonucu pozitif olarak yazmış.çooookk sevindik. bir diğeri de ilaç kullanıyordu ve o da hamile şimdi.ikisi aynı zamanda.inşallah sira bizde kızlar.pes etmek yok çalışmalara devam.
            unutmadan hayıt otu alın kızlar ve çay gibi demleyip için.her türlü kadın hastalığına çok iyi geliyormuş.pregesteron hormonunu düzenliyor ve yumurta kalitesini artırıyormuş.mutlaka alın. hiçbir yan etkisi de yokmuş.isterseniz netten araştırın.ben hemen hafta içi alıyorum inşallah.
            hepinizi öpüyorum hoşçakalınn....  :wave:

kuzu

teşekkürler özgüncüm. İnşallah senin de bebeklerini kucağına almana az kalmış. Nur topu gibi sağlıklı bebişlerin olur. Ben alman hastanesi mustafa bahçeci düşünüyorum. Ama bakalım hayırlısı. Senin tüp bebek yaptırmanın sebebi ne benim yumurtalıklarımın yavaş gelişimi. Bakalım ben de bayramdan sonra gidicem inşallah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum. Dediğin otu alıcam. bakalım bi de onu deneyelim ;)Öptüm kendine ii bak.... :amin: :amin: