28 Mart , 2024, 23:46:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

özgün

ayyy çok heyecanlanıyorum ben yasemin sen gelişmeleri yazdıkça.inşallah haftaya sevindirici haberi alırız ve yüzümüz biraz olsun güler.çok dikkat et kendine.hala çalışıyorsun heralde dimi?izin alma şansın filan yokmu?bu arada sudecim ben öğretmenim.eşim de ticaretle uğraşıyor.

frisbee

Canlarım benimle heyecanımı paylaşan herkese teşekkürler...

Evet çalışıyorum ama cok rahat bi işim var o yuzden sorun yok...Haftaya kadar idare edicez artık. bende sabırsızlanıyorum inşallah arkadaşlar inşallah...

herkesi optum

sude

yasemın nasılsın canım agrın sıkıntın falan varmı kendını yormuyorsun degılmı canım.aman dıkkat et kendıne ınsallah tutar allahımda sevındırırsın bızlerı bıze moral olursun ınsallah.aklına geldıkce dua et bolbol.kendıne cok ıyı bak arada karnını oksa sıvazla konus onunla oldumu canım ınan cok ıyı gelıcek bu sana sankı ordaymıs gıbı ıyı hısssedıyorsun kendını.az kaldı canım sabret. :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

yasemincim ne zaman yapacaksınız testi bilmiyorum ama ben bile çooook meraklıyım.kimbilir sen nasılsındır.hadi inşallah bize moral olacak haberi verirsin.  :amin: gelişmelerden haberdar et bizi emi? 

özgün

sudecim sen nasılsın? beklemedeyiz dimi? sende bi gelişme var mı? sen bu ay ilaç vs. alıyormuydun?

sude

canım ıyıyım ben saol sen nasılsın?bende hala bır gelısme yok.agustosun 18ınde adet olmustum 22sınde bıtmıstı ama 29unda gene kanamam geldı daha dun bıttı doktora gıttık tahlıl ıstedı dun yaptırdık cumartesı gıdıcez tahlıl sonucunu gostermeye bakalım ne dıcek bılıyorsun tedavıyı kesmıstık tüp ıcın tedavıye baslamıstık ama 1aysonraya kalsın dedı doktorum yumurtalarım fazla olustugu ıcın.bakalım cumartesı nedıcek.folıc plus ve tefor ısımlı hormon baskılayıcı ılac kullanıyorum.allahım hepımızın yardımcısı olsun sen hangı hastaneye  hangı doktora gıdıyorsun.ınsallah hepımız buguzel haberı bırgun bırbırımıze verırız.enkısa zamanda ınsallah. :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Merhaba kızlar,hoşgeldin aramıza özgün.Frisbee inan ben de sabırsızlıkla bekliyorum sonucu ,inşallah hamilesindir.Hiç değişiklik var mı,gerçi bu kadar erken belirti verir mi bilmem ama,kaç embriyo transfer ettiler canım.Ben de regl olunca gidicem.Sudecim doktor kontrolleri nasıl,yeni bulduğum doktor da regl gününde gel dedi,bundan öncekide öyle bakıyodu.Sizinkiler böyle bi koşul öne sürdüler mi? Ne çok sordum :honk:,kendinize iyi bakın see you bye :flowers:


frisbee

selam kızlar

3 tane transfer ettiler turkuaz, herhangi bi belirti yok gibi ama bugün hemşire hanımı aradım biten ilaçlarımla ilgili bişey sormak için kanamam olup olmadığını sordu olmadığını söyledim bayağı umut verdi sanki şimdiye kadar olmaması iyi bşey gibi dedi...Ama bende hiç belirti yok karnımda hafif krampların dışında...Pazar günü doktorumu arıycam 10 . gün ara dediği için bakalım hayırlısı arkadaşlar...

Hep beraber beklemeye devam canlarım...:)

optum.

sude

dılekcım merhaba benım doktorlarda adetın ıkıncı gunu gel demıstı ama bana hıc adetlıyken bakılmadı alttan.adetın ıkıncı yada ucuncu gunu tahlıl ıstıyor tahlıl sonucuna gore tedavıye baslıyor ılaclara baslıyor.ben yarın tekrar gıdıcem konyaya doktora tahlıl yaptırmıstım pazartesı gunu onu gosterıcez bakalım ınsallah tekrar baslarız tedavıye hemenceceık yapılır transfer ınsallah hamiş kalıverırım allahım.yasemıncım ınsallah kalmıssındır.kacıncı gun transferın yapıldıktan sonra.10gun olmadımı daha.canım ınsallah kalmısısndır allahı hepımızın yardımcısı olsun
ozgun sen nerelerdesın gorusemıyoruz.
kızlar hepınızı opuyorum kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun allahım hepımızın yardımcısı olsun :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

       merhaba sude.okulları açtık ya ben eve yorgun geliyorum ve evde de beni bekleyen işler oluyor dolayısıyla tatildeki kadar sık giremiyorum.ben konyada özel bir hastanenin kadın doğum uzmanıyla yürüttüm tedaviyi 2 ay.isim vermek forum kurallarına aykırı olabilir diye veremiyorum.değilse yazarım tabi.en son tüp bebek merkezine gittim.zaten konyada bir tane var biliyorsundur.tüp bebek yapamayacaklarını söylediler ama gelin takip edelim demişlerdi.bu ay tatil dolayısıyla gidemedim.şimdilik gitmek konusunda da kararsızım çünkü böyle rahatım iyi.tekrar aynı süreçleri yaşamak işime gelmiyor.bundan sonra da o tüp bebek merkezine gideceğim.işerleyen zamanlarda tüpbebek ya da aşılamaya filan geçecek olursak süreci biliyor olurlar.sen nereye gidiyorsun bilmiyorum ama eğer sakıncası yoksa yazarsın.inşallah doktorun güzel şeyler söyler canım.haberdar edersin bizi.
        dilekcim benim dr.um da adetin 3. günü gelmemi istiyordu hep ve o gün tahlil yapıp tedavi şekline karar veriyordu.adet bittiktan sonra da ultrasona geçiyorduk.
        bu arada kızlar ben artık yumurtam olmasından şüpheleniyorumçünkü sağ yumurtalığım ağrı yapıyor ve belime de etki ediyor.bugün çok ağrı çektim ve hala devam ediyor.adet olduğumuzdaki gibi bir ağrı.adetime epey var ama.yumurtlama dönemindeyim,ondan da olur mu acaba?
        EY GÜZEL ALLAHIM BİZ NE ZAMAN BURDA BEBEKLERİMİZ HAKKINDA KONUŞACAĞIZ?  :dontknow:

sibell&gökhan

ALLAHIM İŞALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMAZ SİZLEREDE MELEKLERİNDEN NASİP EDER İŞALLAH KIZLAR DUALARIM SİZLERLE ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN İÇİNİZİ RAHAT TUTUN CANIM ALLAH GÖNÜLDEN İSTEYEN BÜTÜN KULLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR SİZLERİNDE YÜZLERİ GÜLECEK BEN BUNA YÜREKTEN İNANIYORUMMM

sude

sıbel canım cok tesekkur ederım allah razı olsun amın ınsallah amin amin amin.allahım bızıde guldurecek bırgun yuzumuzu.allahım cok buyuk o herseyın en ıyısını bılır verıcek bızede ınsallah.
ozgun canım ben konya özel selcuklu hastanesının karsısında zırve tıp merekzı var bılıyorsundur mehmet colakogluna gıdıyorum ozel muayenesıne.galıba yumurta toplama ve transfer ıslemınde hastanede olucak normalde hep muayenesıne gıdıyorum.bırazdan gene gıudıcez randevumuz 5,30da 3de falan cıkıcaz.allahım ınsallah emeklerımızı boşa cıkarmaz rabbım bu mubarek gunlerde ınsallah.sende emınım benım doktorla tedavı oldun cunku konyada en ıyısı mehmet beymıs.ben oyle duydum cok arastırdım zaten gıtmeden.ınsallah anne olurum bende allahım ve anne olmak ısteyen herkes olur ınsallah.allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

              sibel teşekkür ederiz güzel dileklerin için.yanımızda olduğunuzu bilmek güzel.
              sudecim ben erkek doktor konusunda biraz çekingenim.doktorumun illaki kadın olmasını istiyorum. zaten çok stresli oluyorum, bir de erkek doktorla iyice stres olurum.  :honk: ben de doktorumdan çok memnundum.netgöz fatma soğukpınar dı. ama dediğim gibi ilerleyen günlerde aşılama yada tüp bebek denenecek olursa diye artık özel selçuklu hast. tüp bebek sorumlusu kadın doğum doktoruna gideceğim. senin doktorunun ismini de çok duydum ama.inşallah güzel gelişmeler yazarsın dönünce.

sude

canım haklısın ama bayanlarda bıraz ters davranıyorlarmıs ben hıc gıtmedım ama bak ozel selcuklu hastanesınde nıl hanım dıye bırısı varmıs dun aksam yolda bı arkadasla karsılastık hamıle dedıgım gıbı nıl hanıma gıdıyormus cok memnunmus eger doktorundan sıkayetcıysen bu doktora gel cok ıyı bı doktor dıyor.ben dedım buna yenı basladık eger bundanda sonuc alamazsam oyle dedım.aklında olsun ıstersen bı arastır.hakkımızda hayılrıı artık.allahım hepımızın yardımcısı olsun.
canım ben tedavıye devam edıyoruz sımdı ara vermıstıkya buayın 17sınde yanı 10gun sonra decapeptyle baslıyoz tefor dıye bır ılac var onu yarım kararı aldık yarım alıcam gunde.adetım geldıgınde tekrar gıdıcem bakalım ıste hayılrısı oruca denkgelıcek ya benım işlemde ınsallah artık hayırlısı olsun
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

yasemin doğdu

kızlar ALLAHtan umudunuzu kesmeyin.çok şükür normal yolla bebek sahibi oldum amaevliliğimin ilk 20 ayında olmadı.ne ağlamalar ne üzüntüler.çok zor biliyorum.bizde tam tedaviye başlayalım derken hamile olduğumu öğrendim.rabbim yardımcınız olsun size de bu güzelliği yaşatsın inşallah.bizim bi komşumuz tam 20 yılsonra çocuk sahibi oldu onun halasıda aynı şekilde.halası köye kocasına kadın bakmaya giderken hamile olduğunu öğreniyo.eğer nasibinde varsa zamanı gelince rabbim verir.o kadının daha sonra bir çocuğu daha oldu.bu halasıydı yeğenininde olmayınca tüp bebek istedi.kocasıda ya benim spermimi koymazlarsa diye sorun çıkardı.sonra kabul atti.onlarda tam buna başlayacakları sırada hamile olduğunu öğrendiler.şu an 1 yaşında oğlu var.benim  kendi halamın kızının da olmuyo.o da 7 yıllık evli 2 kez denedi ama olmadı. kocasının sperm sayısı aşırı düşükmüş. evlatlığa başvurdu o da olmadı. şimdide kocandan ayrıl diyolarmış. rabbim muradınıza erdirsin inşallah  :opucuk: