Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

sude

özguncum canım 1800 doları ne ıcın ıstedı anlamadım aşılama ıcınmı tüp ıcınmı.eger aşılama ıcınse cok pahalı ya.ben 300mılyona yaptırmıstım aşılamayı.
ınsallah canım merak etme bırdan bebeklerımız hakkındada konusucaz ben dıcem yeterrrrrrrr dayanamıyorum uyutmuyorlar şoyle boyle dıcem sen dıcen ayy hamıleleıgım cok kotu gecıyor dılek dıcek off cok yıyorum duba gıbı oldum dıcek :ehi:ınsallah ogunelrde gelıcek sabır kızlar ssabır.allahım bızı goruyor ve denıyor şuan bır sınavdayız kızlar ınanın buna.ama allahım bızede verıcek mukafatlandırıcak bızı ınsallah.canım tanısırız ınsallah bırgun konyaya cok gelıyoruz halıyle tedavı ıcın. :crybaby2:
eşın ne ıs yapıyor bı sakıncası yoksa.sen ev hanımımısın calısıyormusun
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

frisbee

Selam arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlarıma duaları için teşekkür ederim. şu anda dinlenme aşamasındayım,günde 2 defa 2 şer ampul iğnem var onları oluyorum. doktor 10 içinde herhangi bir kanama olmazsa beni ara 12. gün test yapıcaz dedi...

İnşallah bi aksilik olmazsa dualarınızın ve Allahımın da yardımıyla 12. gün yani haftaya salı günü belli olcak herşey...O zamana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun... Maliyet konusunda ben özelde 2750YTL ye yaptırdım. Ocakta değişecekmiş fiyatlar...İlaçlar hariç tabiiki... Ama sağolsunlar harika ilgilendiler her konuda bilgilendirdiler bir soru sorduk 10 cevap verdiler... Çok çok memnun kaldım...İstanbulda bi hastane isteyene özelden adını yaziym belki sorun olur isim vermek burdan...Moderatörleri kızdırmayalım:)

Bu arada konyadan iki kişi oldu turkuaz sen nerdendin...

sude

canım cok sevındım valla sımdı yazıcaktım frısbee ne yaptı acaba dıye.cok merak etmıstım nasıl gectı transfer ıslemı ıyımı yat kız yat dınlen kesınlıkle kalma haa.dedımı doktorda kalkmıcan yatıcan dıye.anlat kız neler oldu.merak edıyorum yavv.ayy ınsallah canım ya ınsallah kanama olmaz gelmez bırdaha hamıle kalırsın allahım bu mubarek gunlerde ınsallah kabule der dualarımızı.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

frisbee

sude sende online sın nasılsın arkadaşım

sıkıntı yapma böyle herşeyi kendine benimde bi keresinde 10 gün önce gelmişti adetim. bide sen ilaç kullandın biraz ister istemez etkisi olmuştur o ilaçların çünkü kullandığın ilaçlar yumurtalıkları uyaran ve baskılayan daha da önemli yumurtanın çoğalmasına ve büyümesine yardım eden ilaçlar... kimbilir sende kaç yumurta vardı belki erken çatladılar ve normal adet gördün. Bunları doktorun sana açıklar bence sen içini ferah tut.

frisbee

canım transfer korktuğum gibi olmadı.doktorumun eli hafifmiş valla. son aşılamamda biraz ağrı olmuştu öyle olcak sandım ama olmadı çok şükür...ultrasonda rahim içindeki bölünmüş yumurtalarımı gösterdi bana.. çok duygulandım...Transfer günü yatcan dedi bugünde yatcan dedi....İğne olduğum yer işyerime yakın o yüzden yeni geldim işyerine birazdan gidicem iğne olmaya

sude

canım ıyıyım saol cok tesekkur ederım bırde bu adet gelmeseydı sanırım adet cunku ıkı gundur gelıyor ama hıc agrım yok oyle sessız sedasız gelıyor :laughing7:onceden adet gunlerımde asırı agrım olurdu dayanamaz aglardım hungur hungur.aahhh ınsallah bu son adetım olur 9ay boyunca gormem bırdaha ınsalllah :amin:
ınsallah doktorum acıklama yapar pazar gunu gıdınce bende bı ohhhh derım rahatlarım ınsallah bısey yokdur hersey normaldır :amin: :amin: :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sude

canım ısmın neydı nıckını yazmak bıraz zorda :laughing7:
sude benım ısmım.
ya ıgne ne ıgnesıymıs ne adı nekadar kullanıcan baska jel falan verdımı ne kullanıyorsun bırde yemen yada yememen gereken nelermıs soyledımı cok sey soruyorum ddımı bende sıkmıyorum demı canım :icon_scratch:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

frisbee

yok bişey olmaz merak erme ara kanama gibi bişey seninki, doktor çok önemli bi şey olsa acilen şunu şunu yap derdi seni göremese bile... Bu son kanama olur inşallah canım benim sende herşeyin en güzeline layıksın diğer tüm arkadaşlarım gibi..


iğne progesteron iğnesi, jel de var ama transferden sonra 3 gün bekliyosun tekrar başlamak için,p.tesi tekrar başlıycam o da progesteron, yemek konusunda herşey serbest doktor daha önce çiğ et yeme demişti çiğköfte felan onun dışında herşey serbest bol bol su günde en fazla 2 lt ye kadar o çok önemliymiş su derken çay ayranda oluyo...yok sıkılmıyorum sen tedaviye başla bende sana sorcam o zaman bıktırana kadar:)

çok öptüm kendine iyi bak, moralini yüksek tut.adım yasemin.

sude

saol yasemıncım allah razı olsun tabıkı anlatırım bende buyuk bır zevkle.ınsallah canım ınsallah ya valla bısey olucak dıye tedırgınım bıraz evhamlıyım ben pipirıklıyım yanı bıraz degıl baya hemde  :toothy10:saol canım benım sende hakedıyorsun enıyısıne enguzelını.ınsallah olur allahım da sevınırız ya uzun zamandır ıyı bır haber duymuyordum :dontknow:ınsallah bu ıyı haber senden gelır.sonraaaaaaaaa bendennnnnnn sonra dılek sonra ozgun derken ınsallah bebegı olmayan kalmaz herkesın bebegı olur burdada gene konusuruz benım afacan şöyle benımmı boyle dıye konusuruz ınsallah gene.allahım yardımcın olsun ınsallah.saol arkadasım bılgılerın ıcın ama bızı unutma arada gır haber ver merak ettırme ooldumu gelısmelerden habersız bırakma bızı.ben cok meraklıyımdır ;D.sende kendıne ıyı bak canım .opuyorum bende :opucuk:
:flowers: :love9: :love7: :-[ :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

 kızlar iyi akşamlar,frisbee hoşgeldinizzzz(sen ve bebeğin-lerin),canım hayırlısıyla inşallah tutunacaklar sımsıkı,duaet canım (halık-bari-musavvir).
kızlar benim morelim çooook bozuk.Biz 3 kez aşılama yaptırmıştık ya ,semen analizine bi daha bakayım dedim bişey dikkatimi çelti,daha önce farketmemişiz,morfoloji %1 olarak göstermişler,kızlarr bu nedemek şimdi yaaa,doktorumuz bize hiç sorun yok demişti.Ne olurrr yardım edinnn :(


burcu-emir

arkadaşlar allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.yasemin transferinden sonra yaşadığın mutluluk devam eder ve o güzel haberi alırsın  :amin: çok önemli bir karar alıp bu yolda yürümeye başlamışsınız,yeni bir anne olarak annelik zevkini doyasıya tatmanızı diliyorum,sizin için dua ediyorum.sevgiler



sude

amın burcu cok tesekkur ederım allah razı olsun
dılekcım morfolojı neydı sayısı degıldı demı.guzelım doktor bısey yok dedıyse yokdur yada o sperm ornegını bırdaha doktora goster baska doktora.canını sıkma guzelım bundada vardır bır hayır ya uzme canını
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Tebessüm :)

yasemin, hadi hayırlı olsun. çok çok sevindim adına.inşaAllah haftaya o en güzel haberi alırız senden. ama bu süre zarfında çok çok iyi bak kendine, mümkün olduğunca istirahat et canım. :opucuk:
turkuaz, ben baktım googledan şimdi, morfoloji % 1 normalmiş. yani drunun da dediği gibi, bir terslik yok canım. ;)
sude sen de yine kasmışsın canım kendini, relax ol şekerim relax. :opucuk: pazar günü ne diycek bakalım dr, sen de hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah.
Rabbim en kısa zamanda bıcır bıcır yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin...

sude

aysegulcum canım benım amin canım ınsallah allahım bızımde yuzumuzu guldurur ınsallaaahhhhhh. :'(
tam relax oluyorum hıh tamam dıyorum hıcbıseye uzulmıcem dıyorum bı akrabamız ölüyor sonra elemanımızın babası derken bırde tedavımın ertelenmesı bıde sımdı bu adetımın 15gun once gelmesı ıyıce gerıldım vallahı artık.sabrım kalmadı aysegulcum ne zormus yaa.ve eşim destek vermıyor bana yanımda olmuyor yaaaa :cussing: :cussing: :cussing:
kafayı yemeye az kaldı :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
allahım sen sabır ver allahım  :amin: :amin: :amin: :sad1: :sad1: :crybaby2: :crybaby2: :( :( :y25: :y25: :y25:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

1800 doları tüp bebek için demişlerdi bize sudecim.yani biz çok ısrar edince fiyat filan söylediler ama boşuna.neyse inşallah dedikleri gibi bunlara gerek kalmadan hepimizi sevindirir allahım.