Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

mavili

sudecim hadi hayırlısı az kalmış senin Allah yardımcın olsun Allahım isteyen herkesin kucagını tez zamanda doldursun  :amin:



sude

aminn ınsallah tum ısteyenlere versın rabbım saol canım evet cok az kaldı artık hayırlısıyla alırım kucagıma ınsallah bebişlerımı :amin: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

nihalim

sudecım ben dogum yaptıgımda sen bıze o guzel haberı vermıstın hamıle oldugunu 5 kasımdı sanırım ben cok yazmadım bu sayfaya ama takıp edıyorum ınsallah bır avazda allahım kurtarsın senı ve yavrularını guzel haberlerını beklıyoruz canım  :flowers:

sude

evet canım 5 kasımdı en mutu gunumdu cok sukur rabbıme cok az kaldı kucagıma almaya bebişlerımı.allahım her ısteyene nasıp etsın herkese yasatsın bu guzellıgı ınsallah.amin ınsallah canım cok tesekkur ederım.allahım korusun senın yavrularınıda sızebagıslasın.herkesın evlatlarını korusun ınsallah.ınsallah ıyı haberlerle bebeklerımle gelıcem. :amin: :flowers: :love9:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sena

Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum. Tüp bebek yöntemiyle hamile kalındığında gebelik süresi boyunca farklı bir dr kontrolümü gerekiyor yoksa normal yolla gebe kalınmış gibi dr kontrolünemi tabi tutuluyor. Herhangibir kadın doğum uzmanına gitmenin bi sakıncası olurmu sizce?  ???  :icon_scratch:

Ben eski dr. uma gitmek istiyorum acaba tüp bebek dalında uzman bir dr. un kontrolündemi olmalı...  :dontknow:

Sudecim bana yardımcı olur musun? Farklı bi muamelemi görüyorsun sence eski dr. uma gitmem bebeğim için tehlikeli olur mu?

Tüp bebek tdavisiyle anne olan arkadaşlar bana akıl verebilir misiniz. Kafam çok karıştı.  :'(  :'(

sude

canım merhaba.ben tedavımı konyada kı druma yaptırdım tedavı asamasında hep ona gorundum hamile kaldıktan sonrada ona gıttım cunku benım durumumu en ıyı o bıldıgı ıcın sureklı ona gıttım kontrole.hıcbır degısıklıgı yok normal takıp yapılıyor.ama benım ık aylarda ıkız oldugu ıcın düşük rıskım vardı buyuzden sureklı yattım ve rahim dikildi 3.ayda.ben dr kontrolune sıksık gıdemedım yol uzun oldugu ıcın ama hep o druma gıttım.hala ona gıdıyorum hatta dogumumuda ona yaptırıcam ınsallah cok memnunum cunku.bence hangı drda rahat oluyorsan ona gıt ama tüpu yapan kısıye gıtsen cok daha ıyı olur cunku daha ıyı bılıyor durumumuzu daha ıyı ılgılenıyor.mesela ben 5.ayda erken dogum rıskım vardı gene yatttım hala yatıyorum drum buraya gelme bulundugun sehırdekı dra gıt dedı ben ıkı uc kere burdakı dra gıttım takıpımı burdakı dr yaptı.ama bır sorun olsaydı kendı druma gıderdım zaten sureklı tlfla gorusuyorum ne sorunum olsa.sımdı dogumuma az kaldı bır hafta once gıttım gordum bebeklerımı ve herseyın yolunda oldugunu doguma cok azkaldıgını soyledıgınde boynuna atılıp sarılmak ıstedım.cunku benı anne adayı yaptı bu mutlulugu bana onun sayesınde oldu o vesıle oldu yanı.daha oncede cok tedavı gordum ama sukurkı bunda oldu allahım herısteyene tatdırsın bu mutlulugu ınsallah.ama bence enguzelı tedavını yapan kısıye gıtmen.
suan tedavıdemısın yoksa baslamayımı dusunuyorsun.hangı hastaneye kıme gıtmeyı dusunuyorsun.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sude

aaaaaaaaaaaa hamıleymıssın zaten  bılmıyordum canım kusura bakma cok sevındım cok sevındım valla.allah bagıslasın yavrunu korusun saglıka kucagına almayı nasıp etsın rabbım.bukadar zorlukla kalmıssın bak aynı dru na gıt bence kontrole dr degıstırme bence.drundan memnunmusun memnun degulsen bıle gıt bence yavrunu kucagına alıncaya kadar.bır laf var bılıyorsun köpruden gecınceye kadar ... ya dayı dıceksın.
senı ve yavrunu kocaman optum  :opucuk: :opucuk:hayırlı olsun
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

merhaba sudecim.beni hatırladın mı bilmiyorum.bu başlık altında ilk sayfalarda çoooooooooook yazışmıştık.senin tüp bebek tedavinin başında.ben de konyadaydım.
çooooooooooooooooook uzun süredir girmiyorum.biraz ayrı kalmak ve kafamı dağıtmak istemiştim. bu arada maşallah sen de baya yol almışsın.  :nazar: ne güzel rabbim emeklerini boşa çıkarmadı ve bir kız bir de oğlun olacak. sen bunları hakkettin ama.allahım hayırlısıyla yavrularını kucağına almak nasip etsin. az kalmış artık.
ben bu arada ne yapım? 3 ay hap kullandım. 1 kez aşılama yapıldı. sonuş olumsuz. bugün de tüp bebek için tedaviye başlıyoruz inşallah. nil hanım ve mehmet beyle birlikte. bakalım, herşeyin hayırlısı. inşallah ben de mutlu sona ulaşırım. ve tabi isteyen herkes inşallah...   :amin:

sude

canım unuturmuyum hatırlamazmıyım nasılsın ıyımısın.dınlenmen ıyı olmus kafanı toplamıssındır.tahatlamıssındır bıraz olsun.ben ne zor gunler gecırdım bılıyorsun ama cok sukur rabbım benıde sevındırdı ve cok az kaldı kucagıma almaya.hep ınandım olucak dedım tedavı asamasında stres yapmadım raharttım yanı ve oldu cok sukur.aman dıkkat et canım bak tekrar baslamıssın tedavıye hıc bırseyı kafana takma kımseyı dusunme ınsallah busefer olur.hamılelerın duaları kabul olurmus bende edıcem sana dua merak etme ınsallah allahım senınde dılegınde yasemınınde tum ısteyenlerın yuzunu guldurur bu guzelıgı mutlulugu yasatır ınsalah ısteyenlere.
selcuklu hastanesınemı gıdıyorsun yoksa mehmet beyın ozelıne mı gelıyorsun.ben mehmet beyın ozelıne gelıyorum bırdaha gelmem galıba dogru hastaneye doguma. :hello2:allahım ınsallah sanada yasatır bu harka duyguyu.opuyorum hoscakal kendıne ıyı bak ve sakın hıcbırseyın moralını bozmasına ızın verme oldumu canım. :opucuk: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

duru boncuk

sudecim nasilsin canim uzun zamandir giremiyodum foruma doğum ne zaman insallah hayirlisiylasag salim alirsin yavrularini kucagina canim haber bekliyorum hayatim cok optüm senide meleklerinide  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

sude

canım merhaba nasılsın nerelereydın evet uzun sure gırmedın.ben ıyıyım sukur ıyı olmaya calııyorum son gunlerım artık dayanmaya calısıyorum ama cok daralıyorum nefesım kesılıyor cok az kaldı cok sukur yavrularımı kucagıma almaya.bu pazartesı arıcaz bakalım dru gelın derse gıdıcez ama muhtemelen onumuzdekı hafta gıderız.hafta ıcı yanı.ayyyyy cok heyecanlıyım ya bı dogsalar canlarım :amin:bızde senı optuk teyzesı hoscakal :opucuk: :opucuk: :opucuk: :wave: :wave: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

özgün

sudecim ben selçuklu hastanesine gidiyorum ama devletin tüp bebeği karşılaması için tıp fak. bi dr.la tedavi olman gerekiyormuş. mehmet bey de selçuklu hastanesine başlamış yeni. o raporu yazdı ama işlemi ve tedaviyi birlikte mi yürütecekler yoksa o sadece rapor muyazdı bilemiyorum. şu anda hazırlık ayındayım ve ilaçlarımı alıyorum. 13 haziranda kontrolüm var. o zaman öğrenirim. bu arada sana da soracak çoooooooooooook sorum var. çok korkuyorum ben tüp bebek işleminden yaaa  :crybaby2: nasıl bir işlem. zor mu acı veriyomu gibi sorular işte. sen benim psikolojimi iyi anlarsın şimdi. öpüyorum seni ve bebişlerini  :wave:

sude

ozguncum ben tüpumu yaptırdıktan sonra yazmıstım nasıl yapıldıgını ama sımdı tekrar yazayım onemlı degıl.ılk once korkma cok sakın ol cok rahat ol ve olacagına ınandır kendını allahın ıznıyle olucak ınsallah de herzaman kendını rahatlat.ama asla olurmu ya tutmazsa gıbı soruları aklına getırme.eşininde sana destek olması sart ama anlayıslı olması lazım uzulmemen sınırlenmemen lazım bırazcık dayanıcakalr artık benım kocam yazık kac aydır kahrımı cekıyor nazıma katlanıyor heriş ona bakıyor yemek bulasık ee yavrularımız ıcın katlanıcaz ama benım durumum malum hep yatmamız lazımdı.
yumurta toplama ıslemını genel anestezıyle yaptırırsan korkma bısey hıssetmıyorsun bı uyanıyorsun hersey bıtmıs.sana serumla anestezı verıyorlar sen uyuyorsun onlar ıslemını bıtırıyorlar yarım saatte hersey bıtmıs sen yavas yavas uyanıyorsun bıle.uyandıgında cok hafıf bır agrın oluyor ama serumun ıcıne agrı kesıcı yaptıkları ıcın gecıyor zamanla zaten.ayrıca okadarcık agrıyada katlanıcaksın artık ınsallah tutsunda.sonra ıkı uc saat yatıyor dınlenıyorsun hastanede.bır yada ıkı gun sonra transfer işlemı ıcın haber verıyorlar saatıyle gıdıyorsun transfer ıslemınden korkma hıc acmıyormcanın aşılamayı bılıyorsan oyle yumurta ıle spermden olusan embrıyoları sana verıyorlar rahıme 3 4 saatde oyle yatıyor dınlenıyorsun hastanede.eve gıttıkten sonra calısmıyorsan mutlaka 12 gun yatmanı tavsıye ederım hıcbırseye elını surme annen kayınvaıden falan varsa sana bakmalarını ıste.ben hasta gıbı yattım hıc kalkmadım bır tuvalete okadar.buarada ılık ve bolsuiç cevız fındık fıstık ve pekmez turu seyler ye iç.ve allaha bolbol dua et.korkma yanı guzelım allahın ıznıyle olucak ınsallah bende cok korkuyordum ılk baslarda canım yanıcak dıye ama bebegımın olmaması herkesın ıcınde garıp gıbı kalmam boynumun bukuk olmasıdaha cok canımı yakıyordu hıcbır acı bunun kadar kotu olamazdı.hergun aglardım bebegım olmuyor dıye.ama cok sukur rabbım yuzumu guldurdu nsallah butun evlat ısteyenlere rabbım bu mutlulugu yasatır.
EVVVVVVVVVVVEEEEEETTTTTT cok sukur rabbıme pazar gunu yatıcam hastaneye ve pazartesı dogum yapıcam ınsallah sagsalım bı alsam kucagıma yavrularımı ınsallah.cok sukur bugunde geldı 8.5 aydır yattım hıc kolay olmadı cok kotu bır hamılelık yasadım hep korkuyla gectı gunlerım düşük korkusu erken dogu korkusu derken atlattık sukur o zor gunlerıde.allahım sabır verıyor ya sabret ozguncum allahın ıznıyle olucak ınsallah sen yeterkı ınan allaha dua et.baska soracagın bısey olursa gıtmeden cevaplarım canım öpuyorum ınsallah allah tedavını boş cevırmez yavrunu kucagına alırsın sende. :amin: :opucuk: :opucuk: :wave: :wave:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Sude çok sevindim canım demek yaramazlar geliyooorrrr :occasion5: :occasion5:
Allah yardımcın olsun canım,inan yanında olmak isterdim Konya da olsam kesin gelirdim ziyaretine ama dualarım seninle canım,Günlerdir beklediğin ana çok az kaldı,şimdiden tebriklerr Allah a emenet olun :flowers: :flowers: :flowers:


duru boncuk

sudecim çok sevindim canım allah gönlüne göre verdi ne güzel kötü günler geride kaldı çok şükür bundan sonra yavrularınla geçireceğin güzel ve heyecenlı günler (ee birazda uykusuz tabii) :k06: :k06:seni bekliyor hayatım umarım ağrısız bir doğum süreci geçirirsin kendine ve meeklerime iyi bak onlar doğduktan sonra muhtemelen giremeyeceksin foruma ama beni haberdar et canım sağlıkları boyları kiloları ben merak ederim şimdi olurmu canım habersiz bırakma yani çok öpüyorum üçünüzüde hayatım :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: