27 Nisan , 2024, 20:02:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

emel..

canım özledik valla senii. ama bizde katlanıyoruz bebişlerinin iyiliği için :opucuk:
demek annelerini biraz üzüyolar ama olsun bi gelsinlerde hayırlısıyla. sen çoktann hakettin bunu. ben bebişlerini hep kız diye düşünmüştüm. bak benim tahminlerimin hepsi tutuyo. :occasion14: bakalım bu seferde tutacak mı
tatlım kendine iyi bak demiicem çünkü eminim bakıyorsundur. seni ve bebişlerini  :nazar: çok öpüyorum. sağlıkla mutluluklaaaa.... :flowers:

sevda

cANIM HOŞGELMİŞSİN SEFALAR GETİRMİŞSİN DE HEMEN GİTMİŞSİN SUDECİM YAA AMA OLSUN İYİ OLMANA OKADAR ÇOK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM SEN GÖR BAKALIM BEBİŞLERİNİ SONRADA BİZE ANLAT YARAMAZLARIN NELER YAPTIĞINI... ;) :opucuk:

TURKUAZ

   Sağolun arkadaşlar.
Sudecim Hoşgeldin ,canım özlemişiz yaaa.Benim olmadı canım çok üzüldüm hala aklıma geldikçe kötü oluyorum ama yapacak bişey yok.İnan sen bebişler hakkında haberler verdikçe mutlu oluyorum.bir gün ben de sizlere böyle güzel haberler veririm....öpüldünüz kızlarrrr


emel..

en kısa zamanda bu haberleri senden de duyucaz turkuaz . hiç merak etme  :aferin:
ama ne kadar stres yaparsan bunu o kadar zorlaştırırsın biliyosun.
sude neler çekti ama hiç vazgeçmedi hiç umutsuzluğa düşürmedi kendini. hep olacak bir gün dedi ve sonunda duaları kabul oldu. sende inan. sadece inan ve bekle. kim bilir belkide çok az zaman kalmıştır seninde havalara uçmana  :flowers:

TURKUAZ

 Sağol emelcim Allah mı söyletiyo inşallah,bugün moralim çok bozuktu,hızır gibi yetişti mesajın Allah razı olsun.Biliyorum bi gün bende anne olucam ,inşallah çok yaklaşmışımdır.Dua edin benim için kızlar,Allah şaşırtmasın.....


tubito

merak etme turkuazcım dualarımız seninle olacak sabret canım

sevda


pamuksekeri00

aynen bütün dualarım bütün anne olmak isteyen ve anne adayları vee anneler için yaniii hepimiz için inş.  :amin: :nazar: :amin:

aysel

turkuazcım üzülme bende bebiş isteyip bulamayanlardanım
ve inan ben de çok üzülüp kendimi yıprattım ma
bi faydasını görmedim inan allah bebişlerimizi bizlere kavuşturucak ama inan zamanı var
beklemek ve sabretmek gerek boşuna kendini ve bizleri üzme ne olur
Senin güzel haberini bir sabah kalkınca okuyacağız ve senin içinde sevinip sana bütün güzel dileklerimizi ileticez
Stres ve sıkıntıya atma kendini allahın sana uygun gördüğü o inanılmaz güne belkide az kaldı  :k06:
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

tubito


aysel

Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin

TURKUAZ

  Kızlar merabaaaa,yeni geldim tatilde ailelerimizi ziyaret ettik o yüzden giremedim bi süre ama sizleri çok özledimmmm,süpersiniz kızlar yaaaa,iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum aysel,tubiş,sevda sude hepinizi çok seviyorum ve size kendimi çok yakın hissediyorum.
  İçimde bişeyler oldu ,daha dpğrusu dondu bebek konusunda biliyomusunuz,o eski şiddetli ve beni kahreden istek yok.O bekleme madundan çıktığımı hissediyorum.Sizce bu iyi bişey mi....
  Bundan sonra buralardayım görüşürüz kızlar hepinizi kocamannnn öptümmmm


emel..

bence iyi birşey tatlım
kendini ne kadar strese sokarsan hamile kalmayı o kadar zorlaştırırsın.
artık daha rahat hissettiğine göre çok az kaldı demektir :hello2:
olabildiğince düşünmemeye unutmaya çalış. eminim bebişin en hayırlı zamanı bekliyor. 8)

-Butterfly-

turkuaz canim zaten bir seyi ne kadar cok istersen onun steresi olumsuzluga itiyor insani ve dolayisylada stres oldugu surece olacak seylerde gecikiyor eskisi kadar istememen iyi bir sey gonlun rahat olsun  bendede ayni sorun vardi  ben ne zamanki  kendimi  olmazsa olamsin duzuncesine yogunlastidimki bebek sahibi oldum  insallah senin icinde en hayirlsii olacaktir.. dualarimiz seninle canimm  :amin: :amin:



sude

turkuaz canım cok sevındım ınsallah boyle dusunurken hemen oluverır rabbım ınsallah senınde yuzunu guldurur o guzel haberı sende bana verırsın.ılk zamanlar bende kafayı yıyordum olmıcak dıye ılk doktorum kesın kalıcaksın dedıgınde cok umutlenmıstım ama olmayıncada yıkılmıstım ama bende senın gıbı bılıyorsunkı kafamdan attım cok rahatladım doktorumu degıstırdım cevreyı degıstırdım benı uzenlerle gorusmedım hep gezmelere gunlere gıttım kısacası relax oldum cok sukur rabbıme benı sevındırdı.sakın kafana takma ınan bana olucak kendını oyle sartlandır.
doktorumuza gıttık kızlar bebeklerı gorduk ıyıler sukur ama cınsıyetlerı bellı degıl bırazdaha bekleyın dedı doktor bırcok vıtamın magnezyum kalsıyum ılacları verdı onları kullanıcam ama gene yataga baglıyım kalkmıcaksın dıkkat edıceksın yorma kendını cok yurume hep uzan dınlen dedı.mecbur katlanıcaz 18,haftaya gırdık teyzelerı az kaldı şükür 3ayımız falan  kaldı nasıpse mayıs sonu hazıran gıbı dogum dedı bakalım allahım yardımcımız olsun ınsallah.
hepınızı cok sevıyorum ıyıkı varsınız destegınızle ben bugun bu haldeyım allah hepınızden razı olsun hepınızı coooooooook optum :opucuk: :wave: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ