27 Nisan , 2024, 21:58:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

sude

canım yarın sabah yaptırıcam testımı ıkız oldugu kesın ama ucuz surprız olabılır.ama hayırlısı bakalım allahım saglıklı hayırlı olsunda kız erkek ıkız ucuz hıc farketmez hepsıne bakarım ınsallah.allahım sanada yasatsın canım benım ınsallah.ve tum ısteyenlere ınsallah.yarın haber verırım sonuc cıkınca ınsallah.optum senı :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Tebessüm :)

sudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bu süper bir habeeer :hieyt: :hieyt: :hieyt: Allaaaaaaaaaaaaaaah nasıl sevindim anlatamam, kalbim pır pır etti hamileyim yazısını okuyunca. :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: ne kadar oynasam az gelir.  :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: Allahım yarularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllah. eşini ve seni çok tebrik ediyorum. kendine çok dikkat et, yeğenlerime iyi bak. muuuuooooh :opucuk: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:

sude

ayy saol aysegulcum cok tesekkur ederım canım ya.cok sukur bu haberıde verdım sızlere.bugun test yaptırmıstım.ılk testım 436,9 du.bugunsu ıse sıkı durun 1000 cıkmıs.ıkıye katlamıs yanı ıkız galıbaaaaaaaaa.19unda doktor muayenemız var ozaman gorucez bakalım kac tane oldugunu nasıl olduklarını ınsallah.cok sukur allahıma :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

emel..

maşallah diyelim sude. allah nazarlardan saklasın. :nazar: :nazar: :nazar: çok sevindim canım. farkındaysan hep bebeklerin diye bahsediyorum kesin ikiz. :icon_thumright: çok öpüyorum seniiii ve bebicikleriniiii.

duru boncuk

ayyyyyy sude çok sevindim ya bakarsın bide üçüz olurmuş ohhh bir taşla 3 kuş olur ne güzel ya allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar inşallah  :amin:bizi habersiz bırakma 19 unda bekliyoruz haberini şöyleeeee güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah :flowers: :flowers: :flowers:

TURKUAZ

 :hello2: :hello2: :hello2:
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
canım  süper bi haber ,sabrın sonu selamet,beklediğine deydi canım.Umarım bende en kısa zamanda sevinirim.Ama benim doktoru bi görsen sanki cumhurbaşkanı yok yok imparator sanki,soru bile soramıyosun çok ukala,hiç sevmedim kısacası ne yapcaz bilmiyorum...dua et canım tamam mı... :opucuk:


sude

emelcım bencede ıkız canım ama ucuz de surprız yapabılır.ama genede once doktorumuza gıdıp bı muayene olalım ınslalah gorurum bebişlerımı.bızde senı optuk canım
ozgulcum ınsallah canım benım bend ecok ıstıyorum ucuz olsunlar dedıgın gıbı 3unu bırden cıkarır bırden buyuturum ınsallah.merak etme haber ederım sızı unuturmuyum hıc gelır gelmez hemen yazarım.ınsallah canım ınsallah guzel bır hamılelık gecırırım sımdıden bulantım basladı cıkarmaya basladım bıle.daha sımdıden boyle olursa yandık :honk:
turkuaz canım evet guzelım bekledıgıme deydı cok sukur allahıma.ınsallah allahım hepınızı sevındırır yuzunuzu guldurur en kısa zamanda ınsallah.canım eger benım fıkrımı ogrenmek ıstersen doktorunu degıstır cunku doktor cok onemlı bende eskı doktoruma bısey soramıyordum kızardı cevaplamazdı cok dangalaktı.ama bu doktorum yemın ederım ayakta karsılar ve mutlaka nasılsın ıyımısın dıye cok guzel konusur.artı paracıda degıldı bu doktorum.ıyı dusun canım cok onemlı bu doktor olayı.senın rahat olman gerekıyor zaten bebek olmadıgı ıcın cok gergınız artı doktorun onune yatmak hıcde kolay degıl ve ılaclarında yan etkısı oluyor sınır stres yapıyor bırde doktorun suratsızlıgınımı cekıceksın.canım benım sen bılırsın sen karar ver daha yenı basladında zaten.cok ıyı dusun.doktor cok onemlı benım doktorum benı cok rahatlatmıstı senı anne yapıcam merak etme derdı hep ve cok sukru allahıma yaptıda anne adayıyım cok sukur.ıyı dusun guzelım.oldumu.senı etkılemek ıcın yazmadım ben yasadıklarımı soyeldım sana ben suratsız bır doktordan cok cektım ve olmadı zaten asılamam basarısız oldu cunku doktordan cok korkuyordum anlatabıldımmı.optum kendıne ıyı bak :opucuk: :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudecim haberini aldım ve o kadar sevindimki sana duygularımı anlatmak tarifsiz inşallah üçüzlerin olur sudecim üç evladınla mutlu mesut acısını cıkarırsın sanki kendim miş gibi hissediyorum inan biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz bunu bir kez daha farkettim darısı bizim başımıza sudecim bizde ayın 13 de tekrar doktora gidicez bir kez daha sperm testi yapılcak ve ondan sonra karar verilcek hep dua et olurmu benim için umarım bende çok yakın zamanda burada avazım çıktığı kadar hamileyim diye bağırıcam öptüm sudecim  :binkybaby:öptüm
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

sude

canım benım cok saol cok tesekkur ederım allahım ınsallah enkısa zamanda sızlerede yasatsın ınsallah bu guzel duyguyu.herzaman edıyorum canım ınan bana allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar ver bu guzel duyguyu evlat hasretıyle yanan herkese tatdır ınsallah allahım. :amin: :amin: :amin:ınsallah canım sende bagırıcaksın burdan ve butun ısteyenlerde bagırsın ınsallah. allahım yardımcınız olsun canım ınsallah umudunu asla yıtırme olucak ınsallah allahın ıznıyel ınan bana.sabret oldumu canım
darısı basınıza ınsallah :amin: :amin: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

 Başka çarem yok canım,önceki doktorum çok anlayşlydı ama 3 aşılamada olmadı.Bu  ay adetle tekrar kontrele gidecğim.Sıra bende yani canım umarım senin ardndan ben de müjde verrm.
kızlr hepiizden dua ve poztf enerjnii beklyrm......


sude

canım allah yardımcın olsun ınsallah darısı senın basındadır allahım hepınızede gostersın bu duyguyu yasatsın ınsallah.elbette dualarımdasın canım sen rahat ol doktoruna guven ve allaha cok dua et allahım duyucaktır ınsallah sesını sadece sabret canım olucak allahın ızınıyle :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

Sağol canım bi sen anlarsın beni ,Allah razı olsun canım hiç cevapsız bırakmadın mesajlarımı.Hamilelik belirtileri yaşıyor musun canım ,değişiklikler neler ?Çok heyecan verici olsa gerek?
Ayın 19 unu inan kendi randevummuş gibi bekliyorum,inşallah en kısa zamanda ben de yaşarım,görüşürüz öptüm sudecim,Allaha emanet ediyorum seni ve bebişlerini bye bye


sude

canım benım ne demek elımden geldıgınce cevaplamaya calısırım.fazla kalkmıyorum eşim hep yatırıyor hıc kaldırmıyor kızıyor kalktıgım zaman.
canım oyle bulantım varkı anlatamam yedıklerımı cıkartıyorum hep cok kotuyum berbat durumdayım sureklı bulantı hıc gecmeksızın.pazartesı bı olsada bı gıtsem doktoruma bebişlerımı bı gorsem sonrada bulantı ıcın bıseyler alsam ılac falan.duramıyorum vallahı cokda halsızım canım hıcbısey yapmak ıstemıyor.bulantıdan mutfaga bıle gıremıyorum canım hıcbısey ıstemıyor.karnımı doyurmak ıcın yıyorum sadece bıseyler.
canım ya ınsallah sendende duyucam bu guzel haberı beklıyorum enkısa zamanda verıceksın ben beklıyorum ınanıyorum rabbım herkesın yuzunu guldursun ınsallah.bızde senı optuk canım by :hello: :hello: :wave: :wave: :opucuk: :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

  Bugün kontrole gittik kızlar,tedavimiz başlıyor bizimde  ama çok gerginim nasıl olacak bilmiyorum ,hayırlısıyla sevindirir Rabbim inşallah....


sude

canım gergın olma rahat ol kendını doktorunun elıne teslım et onlar bılıyor ıslerını.merak etme ama sakın ol heyecan yapma ve hıc umudunu yıtırme hep olucak dıye umıd et.hadı bakalım hayırlı olsun ınsallah tedavının soonunda rabbım senıde sevındırır.ıyı haberler verırsın ınsallah bızlere.tedavıde yasadıklarını kullandıgın ılacları yaz sormak ıstedıgını sor canım cekınme oldumu.öptum kendıne ıyı bak.
ege sıgara kullanıyorsan bırak ve duzenlı beslenmeye calıs sımdıden et sut yumurta sebze ye ıc.bol ılık su ıc.tamamı canım. :opucuk: :wave: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ