28 Mart , 2024, 17:35:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

-Butterfly-

Alıntı yapılan: sude - 05 Kasım , 2007, 15:07:42
ALLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH
HAMİLEYIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
SONUCUM 434,9 BAYA YUKSEK CIKMIS HERKES IKIZ UCUZ DIYOR INSALLAH HAYIRLISI ARTIK
ALLAHIM HEREKSIN YUZUNU GULDUR YARABBIM SEN COK BUYUKSUN :hello2: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14:


sudecim,

inan gonulden kutluyorum canim allah insallah bebeklerini (bebeklerini diyorum) sagliyla kucagina verir okurken nasil duygulnadim anlatamamm  inan neredeyse aglayacaltim  hey guzel allahim sen ne buyuksunki sana yalvaran kullarinin sesini duyuyorsun sana acilan elleri bos cevirmiyorsun...sudecimmm insallah  iyi haberlerini buradan almaya devam ederiz canim sik sik sayfani ziyaret edip takipte olacagim guzel haberlerini okumak icin :)) artik kendine cok dikkat etmen gerekiyor zaten bilinclisindir eminim ama iste yinede uyarida bulunmak istedim  sakin yuksek yerlere uzanmayada calisma ....

canim tekrarrr tebrik ediyorum ve allah devamina erdirsin diyorummm :flowers: :flowers: :nazar: :nazar: :opucuk: :opucuk:



sude

busecım cok tesekkur ederım canım saol allahım razı olsun bu guzel gunumde yalnız bırakmadınız benı.canım ben hala yatıyorum hıc kalkmıyorum yemegım onume gelıyor cayım sutum ben pek bısey yapmıyorum yanı sadece tuvalete gıdıp gelıyorum bırazdan evın ıcınde dolasıyorum.cok dıkkat edıyorum canım cok saol uyarın ıcın.bebeklerımı kaybetmekten cok korkuyorum yarın bır test daha yaptırıcam eger sayı ıkıye katlanırsa ıkız demekmıs allahım hayırlısını versın.yuce rabbım herkese yasatsın bu mutlulugu ılk defa bugun cok rahat uyudum gunlerdır uyuyamıyordum ama bugun cok rahattım cunku bebıslerım bırakmamıs benı ıcımdeydıler cok sukur allahıma hep sukredıyorum allahıma.
allahım kımsenın kucagını boş bırakmasın ınslalah butun evlat ısteyenlere hayılrı evlatlar versın ınsallah.
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

sudecim inanın dün akşamdan beri seni düşündüm benim evimde internet yok dünde erken çıktım şirkete dönmedim.dün akşam bir ara aklıma düştün ne yaptı acaba diye şimdi geldim ve ilk işim bilgisayarı açıp bakmak oldu inan ki ağladım inanmazsın ama sanki kendimişim gibi yaşadım bu duygu yu şimdi sen bana bolbol dua et olurmu hamişin duası kabul olurmuş allah uzun ömürlü,sıhhatli bebişler versin sana doya doya öp onları inan çok mutluyum şuan umarım ikizlerin olur çift mutluluk yaşarsın bunu hakkediyorsun sudecim en güzel gelişmeleri bekliyoruz tamam mı kendine çok dikkat et bolbol dinlen  :hello2: :hello2: :love9: :love9:
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

emel..

YUPPPİİİİİİİİİ SUDE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNNN........ :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
SÜPER Bİ HABER BU. CANIM ÇOK SEVİNDİM. SABAH ÇOK KEYİFSİZ GELDİM İŞE AMA YAZDIKLARINI OKUYUNCA NEŞEM YERİNE GELDİ. ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM. ALLAH BİR AN ÖNCE SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. ÇOK ÖPÜYORUM CANIM SENİ. KENDİNE VE BEBİCİKLERİNE ÇOK İYİ BAK...

kuzu

 :nazar: canım benim o kadar sevindim ki gözlerim doldu iş yerinde olmasan hiç tutmıcam ağlıycaam. canım benim Allah sana inş. sağlıklı hayırlı ikiz üçüz bebekler nasip etsin. yemin ediyorum nasıl sevindim anlatamam. Allah herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin canım. bundan sonra çok dikkat et anne rahat olsun ki bebişlerde rahat büyüsün.. canım benim çooooooooooook sevindim...... :opucuk: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

sude

canlarımsınız yaaaa ıyıkı varsınız vallahı hep dua edıyorum allahıma ıyıkı tanımısım sızlerı hep destek oldunuz hep kotu gunumde yanımdaydınız veeee ıyı gunumdede yanımdasınız cok saolun ıyıkı varsınız allah hepınızıden razı olsun.
allahıma hergun dua edıyorum butun evlat ısteyenlere hayılrı saglıklı evlatlar versın dıye.herkesın gonlune gore versın rabbım.en kısa zamnda hepınızdende hayırlı haberler alırız ınsallah ınsallah bende sızlerı tebrık ederım allahım banada yasatsın o gunlerı ınsallah.bende teyze olmak ıstıyorum vee olucam allahın ıznıyle ınsallah.kendıme okadar ıyı bakıyorum kı kızlar sız hıc merak etmeyın hıc kalkmıyorum yataktan arada bır kacamak yapıyorum yalnız kaldıgımda hemen pcyı acıp yazıyorum sıze.ama hep yatıyorum bebışlerıme bısey olmasın dıye.cok korkuyorum bısey olmaz ınsallah kaybetmekten korkuyorum.allahım korusun meleklerımı.ona emanet meleklerım.
ve allahım bu guzellıgı bu mutlulugu sızlerede yasatır ınsallah.hoscakalın hepınızı kocaman opuyorum :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :love9: :love9: :love9: :hello: :hello: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

duru boncuk

sudecim kötü şeyler düşünme hep dua et bebeklerin için kendinede dikkat et yorulma allah eğer kederine yadıysa korur onları sen üzülme olurmu canım hep iyi şeyşer düşün iyi olsun tamammı :opucuk: :opucuk: :opucuk:

tubito

sudecim olumluzluklari aklindan cikar olumsuz hiç bisey yok senin hayatinde her sey olumlu  yönde artik

sen kendine ve bebislerine cok cok iyi bak birbirinize sımsıkı tutunun birakmayin hiç  allahim saglikla insallah kucagina almayi nasip eder bebislerini  dualarimiz seninle canim

cok öpüyorum 3 nüzü  :flowers:  ;D

ilknur

arkadaşlar okadar mutluyumkı kardeşim canım benım hamile hemde kım bılıyormusunuz SUDE :muzz: evet sude benım kardesım çok sevinçliyım ilk defa teyze oluyorum sudeyı ben yıllar once teyze yapmıştım sıra onda allahın iznıyle inşallah hayırlısıyla sağlıklı bır şekılde dogumunu yaparsın canım benım ama yanında degılım sen konyada ben izmırde ama yanında annem var içim rahat dualarım hep senınle ve isteyen herkesle allah herkese versın inşallah hıç kımseyı çocuk ozlemınden eksık bırakmasın AMİNNNNNNNNNNNN canım kardeşim allaha emanet ol kalbım hep senınle dıkkat et :love9: SUDEM sızlere teşekkur etmış ama bende ıyı dıleklerınız için hepinize teşekkür edıyorum arkadaşlar allah hepınıze versın inşallah senı sevıyorum canım benım yığenlerime ıyı bak :flowers: :love9: :love7: :hieyt:

sude

saol ozguncum tamam dusunmıcem kotu seyler.allahım korusun meleklerımı ınsallah.ve herkese gosterın ınsallah bu duyguyu
tubıto canım benım cok tesekkur ederım bızde senı opuyoruz allahım enkısa zamanda sanada gostersın ınsallah bu duyguyu canım benım.ama stres yapma olumsuz dusunme olucak ınsallah allahın ıznıyle senınde.
ablam canım benım ıyıkı varsın sen aglattın kız benı ozledım zati yenı gıttın ama genede ozledım vallah.hem varya sen buraya geldıgınde ben bebıslerımle hep konustum bakın bebişlerım teyzenız teyzenızın kızları sadece sızın ıcın geldı sızde bızı bırakmayın herkes sızı 8gozle beklıyor sakın bırakmayın bızı teyzenın kızları merve ve beyza senınle oynıcak sana bakıcak altını alıcak dıye soz verdıler sana bakıcaklarmıs dedım sankı ıcımdeymıs gıbı ne guzel konustum bak teyzesı onlarda bızı bırakmıcak bırakmadılar ve yola cıktılar dunyaya gelmek ıcın.ınsallah dogumumda yanımda olucaksın allahın ıznıyle.sen merak etme benı annem bana ne guzel bakıyor hıc kaldırmıyor hele eşim gordunya halını hıc kaldırmıyor yormuyor pervane oldu pesımde.ınsallah hep boyle gıder.allahım bu guzellıgı herkese yasatır ınsallah herkesın yuzunu guldursun allahım ınsallah.
ablam canım senı kocaman opuyorum tatlı kızlarımıda kendınıze ıı bakın.yıgenlerıne gozum gıbı bakıyorum allahıma emanet artık allahım korusun ınsallah bebişlerımı. :amin: :amin: :nazar: :nazar: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :wave: :wave: :hello: :hello: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

   Sudecim artık bebelerini kucağına aldığın günleri düşün ,vesveseleri bırak kenara,olumlu düşünmeye devam.Canım bide dua ederken çok dikkat et,Biran önce kavuştur deme hayırlısıyla sağlıkla tam zamanında kavuştur yavrularıma de canım,ben de dua etmeye devam edicem sizin için canım.Ne güzel bi duygudur kimbilir,bebişlerin seninle içinde büyüyor,Sen bunu hak etmiştin canım tadını çıkar darısı bana inşallah öptümmmmm. :love9: :basardim: :nazar:


sude

tamam canım haklısın bazen genıs dusunemıyoruz ıste cok saol hatırlattıgın ıcın.cok tesekkur ederım allahım en ksıa zamnda sanada versın ınsallah.sende sevındır benı oldumu canım. :opucuk:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

sena

 :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:  :hello2:   :hello2:

canım ya çok sevindim senin adına
bende uzun süredir girmiyordum foruma bugün bi bakayim neler oluyor dedim içimden bi his çok sevineceğimi sölüyordu sabah kalktığımda duygularım beni yanıltmadı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.

Allah emeklerini boşa çıkarmasın aklından asla kötü bişey geçirme. Bebişini veya bebişlerini kucağına alacağın günleri düşün kendine ve onlara çok iyi bak dualarımız seninle.  :icon_thumright:

:opucuk:

sude

sena canım benım cok tesekkur ederım temız kalplı arkadasım benım.ıcıne dogmus demekkı.allahım herkese gostersın bu mutlulugu ınsallah.en kısa zamnda sızlerede yasatsın ınsallah.rabbım benım sısımı duydu butun evlat ısteyenlerın sesını de duysun ınsallah.cok optum kendıne ıyı bak. :opucuk: :opucuk: :hello: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

tubito

sudecim test sonucun ne oldu yaww bebek mi var bebeklerinmi ? belli olduumu yazdiysanda ben göremedim canim

dikkat et kendine