28 Mart , 2024, 21:05:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tüp Bebek Hakkında Bildiklerimizi Paylaşalım

Başlatan sude, 01 Ağustos , 2007, 17:10:08

« önceki - sonraki »

TURKUAZ

hadi hayırlısıyla inşallah,canım ben 100 tane okurum.benim doktor bülent gülekli,9 eylül üni.hastanesinde.


TURKUAZ

Sudecim 100 tane okudum ben,eksik varsa söyle okuyayım biraz daha,Allah kabul etsin canım,Hayırlısıyla Allah kabul etsin inşallah


sude

canım benım yeter guzelım bak nedıcem benım fazla okunmus her okuyan saolsun besyuzer okumus.onun ıcın cok fazla geldı ben fazla gelenlerı sana yada ısteyen bırısıne verıcem o okusun kendı ıcın devam etsın olurmu.
kızlar şafakkk yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haftaya bugun test yaptırıcam ınsallah cıkar allahım :amin: :amin: :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

Tamam canım  ben alırım vereceğin biri yoksa,Sude istermisin ikimizin arka arkaya olsun İNŞALLAH,Allahım sevindirsin inşallah,görüşürüz canım.


sude

amin canım herkesı sevındırsın rabbım hepımızı sevındırsın kucagımızı boş bırakmasın allahım.canım 2251 tane fazla sen devamını oku yada okut.allahım kabul etsın ınsallah.
ŞAFAK:6 :hello2:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

 Allah razı olsun Sudecim ben sana yardım edeyim derken sen bana yardım ettin,teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Büyük habere az kaldı desene ,Hayırlısı olsun inşallah canım,görüşürüz.


sude

amin canım cumlemızden ınsallah.yok onemlıdegıl ben sana sen bana.okudugunuda ekle ama ıcıne.oldumucanım
evet canım cok az kaldı.ŞAFAK:5.ALLAHIM INSALLAH BU GUZELLIGI HERKESE YASATIR
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

Tebessüm :)

ooo gelişmeler olmuş buralarda. sude hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canım, Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin. tefriciye okunmuş,Allah kabul etsin niyetini.. :opucuk:
turkuaz sen neler yapıyosun, tahlileriniz güzel çıkar umarım, senden de güzel haberler bekliyorum. sen de tefriciye okuyosun sanırım,Allah kabul etsin canım, duaların kabul olsun. :opucuk:

sude

saol aysegulcum amin ınsallah.bende 4gozle beklıyorum sonucu.ınsallah hamısımdır.saol canım okundu allahım kabul etsın ınsallah.allahım herkese hayırlı evlatlar versın ınsallah. :amin:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

    Amin Sudecim,dualarım seninle ve tüm isteyenlerle.Ayşegül ben bugün öğrendim sonuçları eşimin değerleri çok iyi çıkmış benim tahlil sonuçlarını henüz doktora göstermedik ama hepsi normal gözüküyo.Hemşireler haftaya randevu alın demiş ,tekrar haftaya gidicez doktorumuz tedavi tarihini kararlaştırır sanırım.
   Sudecim bana hemşireler adetin 20. günü tedaviye başlıyoruz dedi ,beni biraz bilgilendirir misin ne olacak ilk önce, adetin 20.günü niye başlıyolar,düşündükçe heyecanlanıyorum,tecrübelerinden faydalanmak istiyorum yardımlarını bekliyorum.


sude

canım benım ben adetın 20,gunu gıtmedım adetın ıkıncı gunu gıttım ve bazı tahlıller yapıldı hormon tahlıllerı.sonra tahlıl sonucuna ve muayene durumuna gore tedavı programı ayarlıyor ılaclarını ayarlıyor.ben adetımın 6gunu gıttım bıttıkten sonra yumurtalara baktı ve ılac verdı ben bu ılacları 15gun falan kullandım sonra muayeneye gıttıgımde yumurtalarım aşırı uyarıldıgı ıcın tedavıye ara verdık oay ıkı kere adet gormustum ama genede ıgnelere devam ettım ılaclarıma da.sonrada ıste yumurtalarım ıstenılen boyuta geldıgınde cumartesı gıtmıstık son muayeneye.o aksam catlatma ıgnemı vurundum gece 11de pazartesı sabak esşim sperm verdı 11de amelıyat odasına gırdım genel anestezı yaptıdım yanı tamammen uyudum yapılan ıslemlerı gormedım ve kesınlıkle genel anestezı yaptır hıc acı hıssetmıyorsun lokal anestezı yaptıran arkadaslarımın cok agrısı oldu cok acımıs yapılan seylerı hıssedıyorsun cunku orayı uyusturuyorlar ama genede acı cekıyorsun hepsıde bın pısman oldu benım gıbı genel anestezı yaptırmadıklarına.35dakıka durmusum odada ıslem bıttıkten sonra uyandırdılar benı serumun ıcıne de agrı kesıcı yaptılar fazla agrtım olmadı benım cok sukur.sıddetle tavsıye ederım genel anestezı yaptır canım.sonra amelıyattan cıkınca ozel odaya yatırdılar 5 6saat dınlendım ılaclarımı ayarladılar verdıler sonra eve donduk salı gunu yanı ertesıgunu aradılar yumurtalarım dollenmıs transfer ıcın aradılar cok sevımdım uctumresmen.carsamba gunu sabah 10da hastanedeydık 11de gene amelıyat odasına gectım ve 3 embrıyolarımı yerlestırdılerbu ıslemde 15dakıka falan surdu haa bu ıslem yanı transfer ıslemınde sıkışık olman gerekıyor ıdrarın cok oucak bol bol su ıcıcen.o ıslem bıraz zor oluyor ama korkma oda cabuk gecıyor.sonra gene ozel odaya yattım ve 5 6saat dınlendık hıc kalkmamaya calıstık yattıktan 1saat sonra bı tuvalete gıttık cısımızı yaptık hemen yattık hıc kalkmadık.sonra eve geldık ıgnelerımızı ılaclarımızı kullanıyoruz ve gun sayıyoruz ıste.transferden 12gun sonra test yaptırıyoruz.ben pazartesı yaptırıcamn ıste cok az kaldı.
canım ınsallah ıyı anlatabılmısımdır soracagın bısey olursa sor cevaplarım.agrım oldugu ıcın hızlı yazdım hemen yatıcam sımdı.cok oturdum cunku.gene gorusuruz.hoscakal kendıne ıyı bak canım
tefrıcıye 100tane daha ekle oldumu canım.op bye :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

 Canım çok sağol,hafta içinde tedaviye karar verilecek bizimde inşallah hayırlısıyla sonuçlanır.Güzel habere az kaldı inşallah öğrenir öğrenmez bildir canım heyecanla bekliyorum.2251 fazla vardı 100 benim okuduğumu ekledim ,100 tane daha mı ekliyeyim canım?
Öptüm görüşürüz.


sude

vermezmıyım canım tabıkı verıcem hastaneden gelır gelmez hemen yazıcam sonucu ınsallah.
evet canım 100tane daha ekle bı arkadasım okumus benım ıcın ama ben kendımınkıne eklememısım sen ekle artık okunmus tamammı.sende tedavıye baslamadan oku bıtır cok dua et allahjım hepımıze versın ınsallah hayırlı evlatlar dualrınızı eksık etmeyın benden.cok az kaldı heyecandan olucem.safak.2
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

duru boncuk

sudecim nerelerdesin sen ya hani yumurtaların döllenmişti en son 6 taneydi ne oldu şimdi habersiz bırakma bizi :opucuk:

sude

aaaaaaa yazdımya ozgulcum neler yapıldıgını gecen hafta carsamba transferım yapıldı 3tane embrıyo koyuldu ve pazartesı gunu test gunum yanı şafakkkkkkkkk 2 cok az kaldı sonucu almaya ınsallah.dua edın bana nolur ıyı haberle geleyım fırsat buldukca yazmaya calısıyorum ama eşimde annemde sureklı kızıyorlar yatagımdan kaldırmıyorlar.neyse az kaldı ınsallah ıyı haberler almaya pazartesı yazarım sonucu alınca canım oldumu.optum dua edın bana  :love3: :opucuk: :hello:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ