nerde kalmıştık...

Başlatan ÇİTLENBİK, 12 Ocak , 2007, 16:19:37

« önceki - sonraki »

ÇİTLENBİK

ewet fatmacım kesinlikle öyle karşılıklı oluyor yani ister istemez bizde değişiyoruz.hayat şartları çocuk vs.huylarıda değiştriyor..


fatma

Haklısın canımcım..Hakkımızda herşeyin hayırlısı

bebitom

Allah kavuştursun fatmacım
zeynep_berat

tweety0555

VALLAHI HICBIRSEYE DEGISMEM SEVGILILIK DONEMINI...EVLILIK COKTA MATAH BISEY DEGILMIS  ;D



Emine

Flört dönemi müthişti bizim de elele gözgöze şimdi bi köşede o bi köşede ben  :D sevgi azalmıyor ama ilgi flört döneminde daha fazla tabiki

pınar

Katılıyorum sana eminecim. Flört ve nişanlılık dönemleri çok başka oluyor. Şimdi ise bir alışkanlık var. Birde anne baba olunca dahada farklı herşey. Ama fatmacım canım kankam her dönemin ayrı bir güzelliği var. Şuanda bulunduğunuz nişanlılık döneminin tadını doya doya çıkarın. Çünkü ileride bu günleri çok özleyeceğinden eminim. Erhan biran önce gelir ve çok uzun yıllar mutlu mesut yaşarsınız inşallah..


fatma

canım benim en sonunda askerim geldiii :wav: çok mutluyum inşallah hep mutlu oluruz :love3: ve her dönemimizde daha fazla ilgi gösterir bana :laughing7:

rumeysa

FATMA HADİ GÖZÜN AYDINNN AYY NE GÜZEL DUYGULAR VARDIR ŞİMDİ SİZDE

GÜZELİ EVLİLİK BAŞKA BİŞEY ARTILARI VAR TABİ AMA BENCEDE FLÖRT VE NİŞANLILIK DÖNEMİ BAMBAŞKA YANİ BENDE BAZEN DİYORUM KEŞKE HEP NİŞANLI KALSAYDIK AMA OLMAZKİ ÖYLEDE DİMİ TABİ EVLENİNCE İNSANLAR BİRBİRLERİNİ DAHA İYİ TANIYOR HERŞEYİ ÖGRENİYORSUN HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ AYNI EVİ PAYLAŞIYORSUN EE BUNLAR OLUNCA DEGİŞİMLER İSTER İSTEMEZ OLUR TABİ DİMİ AMA :tongue3: :love8:
SABIR BOYUN EĞME DEĞİLDİR,SABIR MÜCADELEDİR.

fatma

rumeysacım çok sağol ..
Şu söze çok inanır oldum Hayatın ilk yarısı ikincisinin özlemiyle ikinci yarısı ilkinin özlemiyle geçermiş :icon_thumright:
Çok güzel arkadaşlar gerçekten flört dönemimizde çok iyidi nişan dönemimiz yani 6 ay önce başladı ama askerde olduğu için anlamadım daha yeni başlıyoruz keyifli yolculuğumuzaaa mutluluklar dileyin bizeee  :love3:

ÇİTLENBİK

AAA FATMACIM GELDİ DEMEK NİŞALIN .
AY HADİ TEBRİK EDERİM..
ASKERLĞİN ACISINI ÇIKARIN BAKALIM..


nagihan

gözün aydın fatma
allah ir daha ayırmasın :icon_flower:


fatma

teşekkür ederim canlarım :hello2: çok mutluyum ve herşey çok güzel gidiyor ama ben biran önce evlenmek istiyorum aynı evi paylaşmak müthiş olacak  :love7: ama bir değişsinnnnnn bende cadı olurum ehuu  :cildir: değişeceğini sanmıyorumda sadece dediğiniz gibi alışkanlık sevgi eksilmez dahada artar ama hayat şartlarından dolayı belki ilgisini azaltır ama ben hatırlatırım o zaman kendimi  :caca:

PoLaT

BEN GELDIMM VE ASKERLIK BITTI   :wav:
WALLA ALLAH TAN 5 AY DI HIC BITMICEK GIBI GELIYORDU...
ASKIM AMAN SEN CADI OLMA BEN DEGISMEM SEN MERAK ETME SENIN CADI OLMANDANSA DEGISMEMEYI YEYLERIM...
BAK 5 AY ONCE NASILDIM SIMDI NASILIM BI DEGISIKLIK WARMI?
5 AY ONCE DE HERGUN SENI ARIYORDUM 5 BOYUNCA DA HEP ARADIM ( 1 - 2 ISTISNA HARIC )
SIMDI DE ARIYORUM
BUTUN ARKADASLARA SAYGILARIM LA....

fatma

canım aşkım seni çok seviyorum :love9:

SEVİNÇ

Fatmacığım,maşallah inşallah hep böyle devam eder.