çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?

Başlatan aras, 01 Ağustos , 2007, 12:58:08

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

03 Ağustos , 2007, 22:19:43 #30 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 23:03:41 ayşegül



bende cereni 31 yaşında doğurdum ve benimde annem bana kızıyordu  -bırak şu çocuğu kucağından görgüsüz karı diye :k06:


[/quote]

ayyy koptum aslıhan :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ღ°cerenay.♥.

şimdi gene diyo ayşegül, kurtulamadım yani  :k06: :k06: :k06:

burcu-emir

aslıhan yaş kaç oldu??? 34 mü...senden örnek alıcam,2.yi senin yaşında doğuracam  :laughing7:



ღ°cerenay.♥.

ekimde 35 bitecek burcucum 3,5 yaş çocukların arası.ah yıllar ahhhh :crybaby2:

Tebessüm :)

aslıcım başkası dese olmaz da, annendir, desin boşver. ;)

Tebessüm :)

yaw burcu, iltifat olsun filan diye demiyorum, valla yaşını hhiiiiç göstermiyosun.41 kere maşaAllah. :nazar: bi sayfa da ancak bu kadar kaynatılır haa. :k06:

burcu-emir

ayşegül sağol canım.evet göstermiyorum,hamilelik öncesi görseydin daha da dumur olurdun.şimdi önde bi göbek arkadada ..... anladın sen onu  :k06:
aslıhan bende 35 de doğuracam heyyooo  :hello2: tabii bu 4 senede emir beni kemirmezse  :toothy10: yeni bebek yapmaktan vazgeçmezsem



ღ°cerenay.♥.

canımcım 34 te hamile kalıcan ona göre ;)

sevda

Yatağına koyuyorum bir sağa bir sola dönüyor biraz mızırdanıyor ve sonrada mışıl mışıl uyuyor ben hiç sallamadım hep uykusu gelince yatağına bıraktım oda hemen uyurdu ve öylede devam ettirdim.Halende öyle devam ediyor düzenimiz.

-Butterfly-

benim oglumunda uyku problemi vardi doktoru siki siki kollarinizla sarin daha kolay uyuyacak demisti faydasinida gordum.



Almiş'inAnniş'i

alın işte 5 ayını bitirdi hala emmeden uyumaz karnı tok bile olsa. kuru memeyle de kanmıyo.  :cildir:

geçen sıkıldı dışarı çıkarayım diye hazırlanırken yatağın üzerine koydum. tam hazırlığım bitti almaya gittim bir de baktım uyuyakalmış. bu ilk kendi kendine uyuyuşuydu ve ben şok...  :-ooo

geceleri o bizim yatakta yatıyo, biz yanında bulduğumuz yerlere kıvrılıp yatıyoruz  :toothy10: ola ki hatun gece uyurken dönmek isteyip de bizim yastıklardan birine çarparsa "o yastık niye benim dönmemi engelledi" diye kıyameti koparıyo  :cildir:

kendi yatağında yatamıyor çünkü tepe tepe parmaklıkları yere indirdi.koruyucuları çekiştire çekiştie kurdalelerini kopardı. ayağı parmaklıkların arasına girerse ona da sinirleniyo. zaten o yatağa da sığmıyo. ben en kısa zamanda onun odasına da çift kişilik baza alıcam sanırım  :laughing7:

6, ayından sonra odasını ayırıcam diyordum ama anlaşılan odayı o değil de biz terk edicez  :honk:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

raziyecim sen anlatırken sanki nazı anlatıyorsun sandım karyolasının korumalarını çekeliyor dönemiyor diye uykusunda bağırıyor yatak odasında benle birlikte yatıyor hatta koca yatak yinede yetmiyorr.. babayıda başka odaya postaladık.. iyi bişey değil aslında dimi alışırsa bidaha ayıramayız diye korkuyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun :ehi:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

burcu-emir

razicim çok güldüm  :toothy10: nazcım bizde babayı diğer odaya attık,geniş geniş yatağın tam ortasında yatıyor oğlum.bende sığıntı gibi köşede yatıyorum. :k06:



Almiş'inAnniş'i

valla kelin ilacı olsa başına sürer. park yatağının içine yatak ayarlayacağım bakalım. belki onda yatar  :dontknow:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

EVDE 1 BEBEK KARYOLASI 1 SEPET TARZI BEŞİK 1 ÇİNGENE SALINCAĞI, 1 KENARLARI TAHTALI SALINCAK (HAMAK TARZI) AYYYYYYYYYYY YOK YOK YATMIYORRRRR :cildir:

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال